Ponturi Hochei

22 ianuarie 2024
Ponturi hochei Boleslav vs Sparta – 22 ianuarie de la ora 18:30 in Extraliga. Este un meci foarte ...
20 ianuarie 2024
Ponturi hochei – Fife vs Sheffield – 20 ianuarie – Astazi de la ora 21:15 are loc una ...
19 ianuarie 2024
Ponturi hochei – Tingsryd vs Bjorkloven – 19 ianuarie. Astazi avem un nou eveniment interesant din hochei ce ...
16 ianuarie 2024
Ponturi hochei – Rodovre vs Odense – 16 ianuarie 2024. Astazi ajungem in Danemarca si vom vorbi despre ...
15 ianuarie 2024
Ponturi hochei – Montreal vs Colorado – NHL. In cele ce urmeaza vom analiza meciul dintre Montreal si ...
13 ianuarie 2024
Ponturi hochei – Langnau vs Zurich – National League. Meciul zilei din Hochei vine din campionatul Elvetiei, acolo ...
9 ianuarie 2024
Ponturi hochei – Chicago vs Edmonton – NHL. Buna seara, meciul serii din hochei vine din NHL. In ...
8 ianuarie 2024
Ponturi hochei Colorado vs Boston – NHL se va desfasura in aceasta seara de la ora 04:00 in ...
6 ianuarie 2024
Ponturi Hochei – Vorarlberg vs Salzburg 6 ianuarie 2024 este pregatit. Meciul Zilei de sambata din Hochei vine ...
5 ianuarie 2024
Ponturi Hochei – Nybro vs Djurgarden se va desfasura astazi 5 decembrie 2024. Meciul Zilei din hochei vine ...

Ponturi Hochei pe Gheață

Hocheiul pe Gheață este un sport care captivează prin energie, viteza de deplasare și de luare a deciziilor, îndemânare și spectaculozitate. Numărul fanilor acestui sport este în creștere deoarece din ce în ce mai multe meciuri de hochei pot fi urmărite prin transmisiuni TV sau prin streaming online live.

Casele de pariuri acordă o atenție deosebită ofertelor de pariuri hochei. Acum poți plasa pariuri pe hochei pe gheață pe un număr impresionant de piețe și pe evenimente dintr-un mare număr de ligi și competiții.

Ponturi Hochei pe Gheață

Cele mai tari ponturi hochei sunt pe XBets

Comunitatea XBets a fost creată cu scopul de a identifica cele mai bune selecții pentru biletele de pariuri. Hocheiul pe gheață este unul dintre sporturile care livrează frecvent selecții profitabile pentru acestea. Selecțiile sunt rezultatul analizelor detaliate care țin cont de statistici, forma de moment, informații din anturajul echipelor și obiectivele acestora.

Pe platforma XBets vei găsi cele mai bune ponturi hochei. Responsabil pentru acestea este specialistul nostru în acest sport, Gârbă Marius. Asta nu înseamnă că ceilalți membri ai echipei XBets nu urmăresc cu atenție oferta caselor de pariuri online. De aceea, cei care ne urmăresc vor găsi ponturi hochei bine argumentate ca recomandări pentru Biletul Zilei, Meciul Zilei, Cota 2 sau pentru biletele acumulator cu cotă mare. Atunci când oferta este generoasă, vom construi Biletul Zilei Hochei, un pariu acumulator cu selecții doar din acest sport.

Internetul este plin de tipsteri care oferă ponturi sigure hochei pentru sume care nu sunt deloc neglijabile. Nu vom insista asupra faptului că aceasta este o formă de escrocherie. Îți oferim alternativa și te invităm pe XBets pentru a afla ponturi hochei și informații despre evenimentele de top din acest sport. Acestea sunt bine organizate, au la bază o muncă asiduă de culegere de informații și prelucrare a acestora și, foarte important, sunt absolut gratis.

Recomandările noastre vor figura ca Meciul Zilei Hochei (bilet cu o singură selecție), Biletul Zilei Hochei (bilet acumulator cu selecții din hochei cu probabilitate mare de reușită), Bilet acumulator cu selecții combinate din mai multe sporturi sau ca listă cu recomandări predicții hochei.
Ce ponturi hochei azi găsești pe platforma noastră

Recomandările noastre cu ponturi hochei azi vor cuprinde selecții variate, care vor acoperi toate piețele. Nu pornim la treabă cu idei preconcepute sau cu șabloane. Căutăm selecții cu potențial care să dea valoare biletelor de pariuri.

Prezicerea rezultatului unui meci de hochei poate fi destul de dificilă, în condițiile în care sportul nu este o știință exactă. La hochei pe gheață surprizele se țin lanț. Cu toate astea, este posibil ca cele mai multe dintre recomandările noastre să vizeze piața Câștigător Meci. Aceasta este una foarte utilă atunci când dorim să construim un bilet de pariuri hochei acumulator, caz în care vom miza pe favoriții ce evoluează pe propriul teren.

Alte piețe de pariuri hochei care vor figura printre recomandările XBets sunt Total Goluri și pariuri pe handicap. Acestea ne ajută să evităm surprizele din meciurile de hochei. Mai mult, pariurile Handicap asiatic și handicap european ne oferă o mai mare flexibilitate în selectarea pariurilor și, în multe cazuri, cote mai mari decât pentru pariurile obișnuite.

Cele mai importante competiții de hochei pentru care vom recomanda ponturi hochei

Hocheiul pe gheață este foarte popular în Canada, SUA, Rusia, Suedia, Finlanda, Germania, Cehia, Slovacia și Țările Baltice, dar este urmărit cu interes în multe alte zone ale lumii. Pariorii români și tipsterii sunt foarte interesați de ligile de top, în special de cea Nord Americană. Competiția pentru Cupa Stanley este una acerbă, astfel că pe platforma noastră vei găsi ponturi NHL din octombrie până în iunie.

Toate ligile naționale, menționate mai sus stârnesc interesul pariorilor, dar foarte importante sunt cele din Marea Britanie și Suedia. Acestea se desfășoară din septembrie până în aprilie. Combinate, cele 3 ligi de top acoperă peste 10 luni din an. Alte competiții foarte atractive pentru ponturi pariuri hochei sunt Campionatul Mondial, care se desfășoară anual, și Jocurile Olimpice de Iarnă, competiție care este programată o dată la 4 ani.
Ce selecții de pariuri vei găsi în ponturi hochei XBets

După cum menționam, nu avem idei preconcepute pentru recomandările de ponturi pariuri hochei pe gheață. Printre recomandările noastre poți găsi ponturi hochei azi, dar și ponturi pariuri sportive hochei antepost, pentru competițiile de top.

Recomandările noastre vor viza mai frecvent următoarele piețe de pariuri: Câștigător meci, Câștigător repriză, Șansă dublă, Total Goluri, Ambele marchează și Handicap.

Predicții hochei cu cele mai mari cote

Evident, printre recomandările noastre vei găsi foarte rar ponturi hochei cu cote foarte mari, deoarece acestea presupun și un nivel de risc mult mai mare. De obicei, cele mai mari cote la hochei sunt disponibile pentru selecția Ambele echipe marchează – Nu, pentru pariurile pe Handicap cu 3 variante (European) și pentru Scor Corect.

În schimb, pentru fiecare recomandare în parte, membrii echipei XBets caută platformele de pariuri sportive cu cea mai mare cotă. O cotă cu doar 0.10 mai mare poate însemna 10 RON în plus pentru o miză de 100 RON. Pe un bilet acumulator, efectul va fi mult mai pronunțat.

Cum să transformi în profit ponturi hochei XBets

Recomandările noastre trebuie să fie pur informative. Nu avem pretenția că alegerile noastre sunt 100% sigure. Ca orice joc de noroc, pariurile sportive implică și o doză de risc. Pentru liniștea ta, îți recomandăm să citești cu atenție analizele noastre pentru meciuri de hochei, să studiezi statisticile prezentate și să treci recomandările prin propriile filtre.

Pronosticuri hochei pentru pariuri responsabile

Pentru o strategie corectă la pariuri hochei, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

1. Analizează clasamentul și forma echipelor

Moralul unei echipe este afectat puternic de o serie de victorii sau de înfrângeri, iar un număr mare de accidentări printre jucătorii de bază va slăbi mult potențialul unei echipe.

De asemenea, trebuie să ții cont și de specificul fiecărei competiții. O echipă care a pierdut toate meciurile la Olimpiadă și mai are de disputat un singur meci va fi foarte motivată să aibă o evoluție care să șteargă impresia lăsată. În schimb, în NHL, de unde nu retrogradează nimeni, o echipă din subsolul clasamentului poate renunța la luptă și să aleagă ca în ultimele meciuri să testeze jucători tineri sau mai puțin utilizați, fără să fie interesate de rezultat.

2. Profită de promoții și bonusuri

Atunci când pariezi pe hochei trebuie să alegi operatorii care oferă bonusuri pentru acestea. Sunt unele platforme unde găsești cote mărite pentru meciurile importante, iar pe altele poți să activezi creșteri de profit sau de cote. Foarte profitabile sunt ofertele Avantaj hochei pe care le găsești la Superbet și Winbet. Astfel, pariurile pe Câștigător meci (în timp regulamentar pe Winbet și inclusiv prelungiri și lovituri de departajare pe Superbet) vor fi câștigătoare dacă echipa pe care ai mizat înregistrează un avantaj de 3 goluri în orice moment al partidei. Se califică pentru acest bonus meciurile de la Campionatul Mondial masculin și cele din primele Ligi din Finlanda, Germania, Suedia, Cehia și din NHL.

3. Fii atent când pariezi pe câștigător meci

Pariurile pe Câștigător meci necesită puțină atenție. Cele în format 1X2 se referă doar la timpul regulamentar de joc, în timp ce pariurile de tip 12 fac referire și la prelungiri și lovituri de departajare.

4. Utilizează eficient pariurile pe handicap

Handicapul asiatic și cel european pe goluri îți pot conferi un avantaj substanțial la hochei. Ele sunt și mai profitabile la pariuri hochei live. Spre exemplu, dacă echipa favorită este condusă, pariurile pe handicap îți pot aduce cote mult mai mari.

În funcție de scopul fiecărei echipe un meci care se termină la egalitate poate fi o bună oportunitate la pariuri. Cel mai probabil, echipa care va înscrie prima va avea și posibilitatea unui al doilea gol în condițiile în care adversarii vor miza pe toate resursele ofensive în finalul jocului, descoperindu-se în apărare.

Pronosticuri hochei pentru pariuri responsabile

Pariurile pe hochei pot fi foarte distractive. Combinate cu urmărirea în timp real a acțiunii prin serviciile de streaming live, ele îți pot aduce multă satisfacție. Operatorii de pariuri online dezvoltă permanent instrumente care să facă această activitate și mai interesantă. Spre exemplu, mulți dintre aceștia pun la dispoziția jucătorilor funcția Bet Builder pentru meciurile de hochei. Astfel, poți plasa mai multe selecții dintr-un meci pe același bilet.

Dincolo de specificul pariurilor pe hochei, distracția va fi garantată doar dacă respecți principiile jocului responsabil. Cât timp nu vei paria sumele pe care nu ți le permiți, pariurile tale vor avea mize conform bugetului și nu îți vei face iluzii, pariurile pe hochei, ca de altfel toate pariurile, pot fi ingredientul de bază pentru iubitorii acestui sport. Bineînțeles, pentru pariuri informate și cu șanse reale de succes, îți recomandăm ponturi hochei XBets.

Întrebări frecvente despre Ponturi Hochei

1. Cum se aleg ponturi hochei recomandate?

Insistăm asupra faptului că ponturi hochei pe gheață de pe XBets sunt doar recomandări bine documentate ale specialiștilor din echipa noastră.  Ele sunt rezultatul interpretării statisticilor și coroborarea cu informații de ultimă oră referitoare la starea jucătorilor și atmosfera din cadrul echipei. Chiar dacă noi ne facem treaba cu profesionalism, ultimul cuvânt în alegerea selecțiilor pe care le vei adăuga pe bilet îți va aparține.

2. Care sunt competițiile de unde vin cele mai multe predicții hochei?

Cele mai multe ponturi pariuri hochei recomandate de XBets vin din NHL și din campionatele de top ale Europei: Cehia Extraliga, Suedia SHL, Germania DEL sau Finlanda Liiga.

3. Care sunt cele mai frecvente ponturi pariuri hochei?

Cele mai multe predicții hochei de la XBets vor veni din piețele Câștigător, Total goluri și Handicap. Bineînțeles, acestea sunt disponibile și pentru fiecare dintre cele 3 reprize.

4. Sunt sigure ponturi hochei de pe XBets?

Ponturile oferite de specialiștii XBets nu garantează câștigul, dar reprezintă o modalitate de a obține profit pe termen lung. Pentru fiecare dintre recomandările noastre oferim argumente solide, bazate pe informații și statistici, dar, și aici este frumusețea sportului, acestea sunt de multe ori infirmate.

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON