Case de Pariuri Online in Romania

Case de pariuri recomandate

Analizând activitatea membrilor comunității noastre, dar și în baza recenziilor primite de la aceștia, am putut întocmi un top al celor mai bune case de pariuri din România.

Pachet de 500 RON Bonus

100% BONUS la depunere 500 RON

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

BONUS sport 300 RON fara RISC + 50 RON fara depunere

Cod promo: FOTBAL

100% BONUS până la 500 RON

100% BONUS până la 550 RON

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Bonus 700 lei Sport + 100 lei Free Bets + 25 Free Spins
500 RON BONUS la prima depunere
Până la 600 RON BONUS de bun venit
600 RON BONUS de bun venit
100% BONUS până la 800 LEI
100% BONUS până la 2.000 RON
50 RON BONUS fără depunere
BONUS 100% până la 1.000 RON

500 RON FREEBET Bonus de Bun Venit

BONUS de bun venit de până la 200 RON

BONUS de bun venit de până la 200 RON

BONUS de bun venit de până la 200 RON

Până la 150 RON Freebet
BONUS 1.750 RON până la 200%
Până la 500 RON Freebet la prima depunere
101% BONUS până la 505 RON
50% BONUS până la 300 RON
1.000 BONUS de bun venit
Bonus 50% de bun venit până la 500 RON

Ce sunt pariurile online

Pentru iubitorii de sport, pariurile online reprezintă o oportunitate pentru mai mult suspans și distracție în timp ce urmăresc echipele favorite. Până acum mai bine de două decenii, să plasezi un pariu presupunea să te deplasezi la o agenție stradală, să ridici o ofertă de pariuri cu doar câteva selecții și să alegi dintre acestea bazându-te pe cunoștințe și fler.

Apariția platformelor de pariuri online a schimbat pentru totdeauna industria. Dintr-odată puteai paria pe evenimentul dorit din confortul propriei locuințe. Principalul avantaj al pariurilor online îl reprezenta faptul că acum aveai la dispoziție timpul și uneltele necesare pentru a te informa înainte de a plasa biletele de pariuri. Pe măsură ce rețelele de internet s-au extins, iar device-urile au devenit mult mai performante, industria de pariuri online a câștigat teren. Majoritatea caselor de pariuri au introdus în ofertă din ce în ce mai multe sporturi, au mărit numărul de variante de pariuri disponibile și au adoptat politici complexe de acordare a bonusurilor.

Încet dar sigur, clienții au migrat către pariuri online, activitate care a devenit una dintre principalele distracții în mediul online. La aceasta au contribuit din plin pariurile live. Să plasezi pariuri în timp ce urmăreai un meci la televizor adăuga emoții și adrenalină distracției. Introducerea serviciilor de streaming online i-a determinat pe mulți pariori să urmărească mai atent acest segment de pariuri sportive online. Totul a devenit și mai simplu după ce casele de pariuri online au optimizat platformele de pariuri pentru dispozitive mobile și tablete. Rămâi pe XBets și află cum poți plasa pariuri online, de oriunde și oricând, direct din browser sau din aplicațiile dedicate!

Reglementare pariuri online din România

În România se pot plasa pariuri legale pe internet începând cu 2015. Legea 124/29.05.2015 a creat cadrul legal pentru înființarea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc ONJN. Acest organism supraveghează activitatea caselor de pariuri și se asigură că acestea respectă legislația din România. Toate casele de pariuri sportive care au obținut licența ONJN lucrează în deplină legalitate și oferă condiții sigure jucătorilor. Produsele și serviciile lor sunt verificate și acreditate de organizații independente. Cele mai multe dintre platformele de pariuri online din România dețin licențe Malta Gaming Authority și UK Gambling Commission.

Pentru jucători, schimbarea legislativă a adus unele taxe (comision de depunere și impozit pe câștiguri) și obligativitatea parcurgerii procesului de verificare a identității. În schimb, ei primesc protecție în relația cu casele de pariuri online, entități care în perioada nereglementată introduceau reguli proprii, uneori abuzive. Toate casele de pariuri din România sunt obligate să furnizeze platforme în limba română, să folosească leul ca monedă și să ofere suport în limba română. Vrei să fii sigur că alegi să joci doar la case de pariuri online legale? Consultă secțiunea Case de Pariuri Recomandate de pe XBets și nu ai cum să greșești!

Cum plasezi un pariu online

Pentru a plasa pariuri online trebuie mai întâi să alegi casa de pariuri potrivită (eventual mai multe case de pariuri), să deschizi un cont, să finalizezi procesul de verificare a identității, să alimentezi contul cu fonduri. Toți acești pași vor fi analizați în detaliu în acest articol.

Dacă ai parcurs toți acești pași, îți recomandăm să intri pe platforma de analiză și predicții sportive XBets. De aici vei afla care este oferta de pariuri pentru ziua în curs, dar și unele sugestii de pariuri sportive. Analizând informațiile de pe site-ul nostru, dar și alte date la care ai acces, îți poți configura biletul la pariuri. Îți accesezi site-ul de pariuri favorit, mergi la primul eveniment selectat (folosești motorul de căutare sau modul de organizare: sport-competiții – eveniment), găsești pariul dorit, dai click pe el și îl încarci pe biletul virtual. Urmezi aceiași pași pentru fiecare selecție în parte. La final, urmărești cota finală a biletului, pe care îl lași în așteptare. Dacă ai și alte conturi, verifici dacă poți obține o cotă mai mare. Alegi acea casă de pariuri sportive care afișează cea mai mare cotă. Completezi miza, dai click pe „Plasează biletul” și aștepți ca acesta să fie câștigător.

Pariurile pe mobil sunt viitorul

Casele de pariuri online nu puteau ignora evoluția tehnologiei, cu atât mai mult cu cât aceasta este în avantajul lor. Cele mai bune case de pariuri sportive folosesc pe platformele lor tehnologia HTML5. Aceasta permite accesarea atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile. Cele mai multe case de pariuri online au pus accent pe optimizarea platformelor pentru a fi disponibile pe telefoanele mobile, cel mai utilizat device al momentului. Pentru că cercetările arată că cele mai multe pariuri online de la top case de pariuri sportive provin de pe smartphone-uri, acestea alocă fonduri crescute pentru optimizare, siguranță și stabilitate.

Pariuri mobile din browser sau din aplicații?

Toate produsele și funcțiile caselor de pariuri sunt construite astfel încât să ruleze fără întreruperi pe mobile. Fiecare casă de pariuri sportive online permite accesarea platformelor proprii direct din browser, dar pentru o experiență mai rapidă, de o mai mare acuratețe, au dezvoltat aplicații dedicate. Poți paria de pe dispozițivele cu Android cu ajutorul aplicațiilor din Google Play. Aplicațiile pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS pot fi descărcate din App Store.

Aplicațiile de pariuri sportive fac această activitate mai rapidă și mai distractivă. Pentru a juca din browser trebuie să deschizi o pagină Google, să cauți site-ul favorit ți să-l accesezi. Aplicația deschide direct platforma de pariuri online și are avantajul de a se mișca foarte repede. Vei deveni conștient de acest avantaj atunci când plasezi pariuri live.

Cele mai tari aplicații pentru mobil

Comunitatea noastră de pariori folosește intens telefoanele mobile. Indiferent că preferăm pariuri pe fotbal, tenis, baschet sau handbal, putem să plasăm bilete online de oriunde și oricând prin intermediul telefoanelor.

În opinia noastră, cele mai bune aplicații pentru pariuri sportive pe mobil au fost dezvoltate de Superbet, Betano, 888sport și Unibet. Acestea au construit interfețe prietenoase, bine organizate și ușor de utilizat. Toate sporturile și variantele de pariuri sportive de pe website pot fi găsite și în aplicații. Acestea funcționează fără întreruperi, iar oferta de pariuri este actualizată foarte rapid, spre beneficiul celor care joacă la pariuri sportive live.

Tipuri de Pariuri Sportive Online

La pariuri online ai la dispoziție întreaga gamă de pariuri. Poți plasa bilete single (cu o singură selecție), combo (cu mai multe selecții) sau în sistem. Poți paria înainte de începerea evenimentului (pre-match), dar și după ce acesta a început (pariuri live). Pre-meci poți paria pe câștigător eveniment, pauză final, goluri, Handicap la final, Handicap la pauză, etc. Unele dintre aceste pariuri sunt disponibile și în oferta de pariuri live, unde vei putea plasa și pariuri specializate: Marcatorul următorului gol, următorul corner (fotbal), câștigătorul următorului game sau set (tenis), etc.

Pariuri Pre-match

Acestea presupun să pariezi înainte de începerea evenimentului. Ele sunt oprite înainte ca întâlnirea sportivă să înceapă. Ca orice tip de pariuri, cele pre-meci au avantaje și dezavantaje, principalul avantaj constând în numărul mare de variante de pariere. Astfel, la fotbal sau baschet vei beneficia de numeroase piețe de pariere pe statistici, handicap, goluri, cornere, cartonașe, primul marcator, etc. Un alt avantaj este acela că îți permit să pariezi pe evenimente sportive care nu pot fi urmărite live. În această categorie se plasează și pariurile speciale și cele cu cotă mărită, oportunități pentru bilete cu cote mari.

Printre cele mai populare tipuri de pariuri se numără și pariurile antepost. Acestea sunt pariuri pre-meci, disponibile cu mult timp înainte. Ofertele antepost conțin selecții pe câștigătorul competiției, pe câștigătorii grupelor la competiții de anvergură (Campionate Mondiale, Campionate Europene, Champions League, etc) sau pe golgheterul competiției. Avantajul acestor pariuri este acela că vei putea paria pe favorit cu cele mai bune cote.

Pariuri Live

Pariurile online Live combină suspansul cu emoția. Ele au devenit și mai atractive după ce streaming-ul online live s-a extins. Urmărind acțiunea, poți face o evaluare la cald a potențialului celor două echipe (sau sportivi) care se înfruntă. Acest lucru poate afecta obiectivitatea. În același timp, pentru pariuri online live nu mai ai foarte mult timp pentru a colecta și interpreta date. Viteza de luare a deciziilor este foarte mare, dar entuziasmul și emoțiile vor fi la un nivel maxim.

Cum profiți de Serviciul de Streaming Online pentru Câștiguri Live la Pariuri Online

Prin serviciul de Streaming Online Live, pus la dispoziție de majoritatea caselor de pariuri online din România, poți urmări în timp real un număr foarte mare de evenimente sportive. La cele mai multe case de pariuri sportive online, acest serviciu este gratuit, singura condiție fiind o balanță pozitivă a contului. Urmărind în timp real evenimentul sportiv, vei putea plasa pariuri live informate. Acest tip de pariuri a revoluționat industria de pariuri sportive. Jucători din zone izolate ale lumii pot paria în timp ce urmăresc un meci. Care sunt avantajele acestui tip de pariuri sportive online? În primul rând îți poți face propria impresie despre forma sportivă a adversarilor din arenă, poți sesiza slăbiciunile unora dintre ei și poți profita de anumite conjuncturi. Să luăm ca exemplu partida dintre Manchester City și Steaua Roșie Belgrad din primul tur al grupelor Champions League 2023. La pauză, oaspeții, jucătorii sârbi, conduceau cu 1-0. Pariul pe victoria gazdelor, campioni europeni în exercițiu, este unul oportunist, deoarece cota este una mult mai mare decât la începutul meciului. Unibet, Betano și NetBet sunt îcele mai bune case de pariuri online în ceea ce privește acest serviciu.

Sporturi pentru care găsești Pariuri Sportive Online

Casele de pariuri online sunt preocupate să creeze condițiile pentru o experiență cât mai diversificată. De aceea au introdus în oferta de pariuri un număr impresionant de sporturi. Cele mai bune case de pariuri oferă selecții din peste 40 de sporturi, dar media este în jurul a 30 de sporturi.

De la nicio agenție de pariuri licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) nu lipsesc sporturile cu cei mai mulți fani în țara noastră: Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal, Volei, Box, Sporturi cu motor (Formula 1, Campionatul mondial de motociclism, NASCAR, Speedway), MMA, Tenis de masă, Snooker, Canotaj, Ciclism, Atletism, Hochei pe Gheață, Rugby, Futsal sau Șah. Răsfoind paginile platformelor de pariuri sportive vei putea să plasezi pariuri online pe sporturi practicate în multe zone ale lumii, dar cu mai puțin impact la noi: Baseball, Cricket, Darts, Fotbal American, Golf, Hochei pe Iarbă, Polo pe apă, Polo, Tir cu Arcul. Pentru cei care preferă sporturile exotice, în oferta caselor de pariuri sportive din România vei găsi selecții din Lacrosse, Trotting, Pesapallo, Fotbal australian, Bowling, Curling, Bandy, CrossFire, Fotbal pe plajă sau Floorball. Nu vor lipsi pariuri din eSports și Pariuri Virtuale.

Pentru și mai multă distracție și adrenalină, pe platformele de pariuri sportive te poți delecta cu pariuri din domenii din afara sportului: Politică, Emisiuni TV, Gale internaționale, etc.

Care sunt Avantajele la Pariuri Online

Adoptate cu prudență de către jucători, pariurile online au devenit un fenomen global. Există un număr impresionant de case de pariuri, unele care activează la nivel internațional, dar și unele locale. Interesul față de această variantă de divertisment online și avansul tehnologic greu de imaginat în urmă cu câțiva ani au dus pariurile online în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. De ce sunt atât de populare?

Un mare atu la pariuri online îl reprezintă comoditatea. Acum nu mai este necesar să îți programezi deplasarea la o agenție de pariuri stradală pentru a plasa un bilet. Poți să pariezi în timpul unei pauze, în timp ce te deplasezi spre și de la locul de muncă sau în timp ce bei cafeaua. Și nici măcar nu este nevoie de un computer pentru a intra pe un site de pariuri. Telefonul mobil este instrumentul necesar pentru a miza la pariuri oricând și de oriunde.

Oferta caselor de pariuri este una impresionantă. Nu mai trebuie să te mulțumești cu o listă, este drept una destul de lungă, din care să alegi pariuri. Acum ai la dispoziție zeci de sporturi pe care să poți paria în fiecare zi, sute de evenimente și zeci de mii de selecții. Poți profita de diferențele existente la casele de pariuri pentru a obține cele mai bune cote. Mai mult, fiecare dintre casele de pariuri online licențiate pregătește oferte cu cote mărite care pot să-ți mărească profiturile.

Având costuri mai reduse, casele de pariuri online își pot permite să cheltuiască mai mult cu bonusurile pentru jucători. Aproape că nu există competiție de anvergură pentru care acestea să nu pregătescă o campanie promoțională cu diverse bonusuri și premii. Indiferent de casa de pariuri aleasă, vei începe aventura la pariuri online cu un bonus de bun venit, fără depunere sau pentru prima depunere. Acesta îți permite să pariezi mai mult și, implicit, îți crește șansele de câștig.

Pariurile live constituie un alt atu pentru pariuri online. Casele de pariuri online au inclus în portofoliu pariuri extinse după începerea evenimentelor. Este drept că sunt și unele agenții stradale care au aceste servicii, dar, dacă este aglomerație, este puțin probabil să ai timpul necesar pentru a plasa pariul dorit cu cea mai bună cotă. Utilizând telefonul mobil și aplicațiile de pariuri dezvoltate de casele de pariuri, timpul între identificarea selecției și plasarea acesteia se reduce semnificativ. În plus, caselor de pariuri online le place să-și țină jucătorii în priză personalizând pariurile. Îți vom prezenta 3 dintre cele mai populare instrumente utilizate de acestea.

Ce este funcția Cash Out

Funcția Cash Out îți oferă posibilitatea de a închide un pariu înainte de terminarea evenimentului sau a evenimentelor de pe bilet. Acest instrument îți oferă mai mult control asupra deciziilor la pariuri online. Sigur, suma încasată cu ajutorul acestei opțiuni este mai mică decât câștigul eventual de pe biletul de pariuri, dar te scutește de emoțiile finalului de meci. Să presupunem că echipa de fotbal pe care ai mizat conduce cu 1-0 în minutul 80, dar adversarii exercită o presiune formidabilă. Încasând biletul prin Cash Out te asiguri că înregistrezi profit, chiar dacă vei pierde o parte consistentă din premiul potențial. Unele case de pariuri online folosesc și Cash Out parțial. Prin acesta renunți la jumătate din pariu (cel mai frecvent), dar îți menții interesul pentru acesta.

La cele mai multe case de pariuri online, opțiunea Cash Out este activată doar la anumite evenimente. Sporturile foarte populare beneficiază mai mereu de această oportunitate. Dacă pariezi pe fotbal, tenis, hochei pe gheață, baschet sau handbal vei putea opta pentru a utiliza funcția. Nu contează tipul de bilet la pariuri (single sau combi), ci doar politica casei de pariuri online privind activarea Cash Out.

Ce este funcția Creare pariu

Până nu de mult nu puteai plasa pe un bilet de pariuri mai multe selecții din același meci, deoarece un pariu ar fi putut avea un impact asupra altuia. Puteai face o cerere la casa de pariuri pentru ca pariul combinat să primească o cotă și să fie acceptat. Acest demers presupunea un timp de așteptare de care nu dispuneai mereu. Funcția Creare Pariu (Bet Builder) a înlăturat acest impediment. Bet Builder este un instrument care combină selecții multiple de la un meci și calculează o cotă în funcție de impactul unui rezultat asupra celorlalte. Bineînțeles, dacă vei combina două selecții cu cota 2.00, cota finală nu va fi 4.00, ci una mult mai mică, chiar sub 3.00.

Această funcție este des utilizată de pariori. Ea a eliminat intermediarii în obținerea cotelor și aprobarea pariurilor. În top case de pariuri cu funcția Creare Pariu regăsim agențiile Betano, Unibet sau 888sport. Interesant este faptul că la Betano, selecțiile create cu funcția Bet Builder pe un meci pot fi combinate pe un bilet de pariuri cu selecții de la alte evenimente sportive.

Plasează pariuri live de pe mobil cu funcția BetStream!

Unibet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, acest operator are una dintre cele mai complexe și complete platforme de pariuri sportive . Pentru a se menține în top mizează pe instrumente și servicii care să aducă plus valoare experienței jucătorilor.

Pariuri live de pe mobil cu funcția BetStream Unibet

Pariurile sportive adaugă suspans și adrenalină vizionării unui eveniment sportiv. Unibet este lider în ceea ce privește transmisiunile online prin streaming Live. Pentru meciurile de fotbal din LaLiga, Bundesliga și Ligue 1 pe care le urmărești prin streaming Unibet TV, cu funcția BetStream poți plasa pariuri live fără să părăsești fluxul video. Practic, oferta de pariuri se suprapune peste imagine și poți să construiești biletul de pariuri fără să pierzi vreun moment din acțiune.

Câștigă la pariuri cu ponturi pariuri XBets!

O experiență la pariuri online nu este completă dacă nu urmărești site-ul de analize și predicții sportive XBets. Rezultatul colaborării dintre mai mulți pasionați de sport și pariuri sportive, această platformă poate fi ghidul tău în această lume fascinantă, plină de acțiune. Vei fi ajutat în fiecare etapă din această aventură: înțelegerea pariurilor online, alegerea celei mai bune case de pariuri pentru tine, deschiderea unui cont, verificarea contului, activarea bonusului de înregistrare, depunerea pe platformă, retrageri sau obținerea bonusurilor.

Pe lângă această activitate de informare, platforma noastră reprezintă și o sursă decentă de ponturi pariuri. Specializați în diverse sporturi și cu diverse surse de informare verificate, tipsterii noștri te vor ajuta să te distrezi la pariuri. Fiecare analiză a unui eveniment sportiv va conține și ponturi pariuri pentru acesta. În același timp, în rubricile noastre permanente, Biletul zilei, Cota 2, Meciul Zilei, vei găsi recomandări pertinente, bazate pe ore întregi de studiu, dar și pe informații de ultim moment.

Cum alegi casa de pariuri online potrivită

Alegerea celei mei potrivite case de pariuri este un pas obligatoriu pentru a începe să joci la pariuri. Simplu la prima vedere, procesul s-ar putea dovedi destul de complex. Cum în România industria de jocuri de noroc este reglementată, un prim pas este informarea în legătură cu platformele de pariuri online licențiate.

În evaluarea lor și alegerea celor care ți se potrivesc, trebuie să ții cont de reputație, aspectul grafic, organizarea, sporturile incluse în ofertă, numărul de variante de pariere pentru fiecare meci, siguranță, metodele disponibile pentru tranzacțiile financiare, funcții implementate, calitatea serviciilor, suport și, foarte important, politica promoțională.

De ce sunt necesare conturi la mai multe case de pariuri online

Casele de pariuri online au multe în comun, dar încearcă să se diferențieze prin funcții și servicii inovative. Acest aspect este unul benefic pentru jucători. Comunitatea XBets recomandă membrilor ei să se înregistreze la mai multe case de pariuri online pentru a beneficia de toate oportunitățile posibile. Primul mare avantaj atunci când ai cont la mai multe case de pariuri este faptul că poți să plasezi biletul cu cele mai bune cote la pariuri. Spre exemplu, o diferență de cotă de 0.10 poate părea infimă, dar la un pariu cu miza de 100 RON înseamnă 10 RON câștigați, ceea ce nu este deloc puțin. Să presupunem că vrei să plasezi un bilet combo cu 3 selecții, fiecare cu cota 2.00 (cota totală 8.00). La o altă casă de pariuri online, fiecare dintre cote este mai mare cu 0.10. Cota aceluiași bilet este 9.261, diferența fiind una uriașă.

Un alt motiv pentru care trebuie să optezi pentru mai multe case de pariuri online sunt diferențele din ofertele de pariuri. Spre exemplu, la fotbal, pot exista și peste 350 de variante de pariere. Nu toate casele de pariuri au în oferta lor toate aceste variante. Este drept, la unele dintre acestea, variantele de pariere pot fi construite cu funcția Bet Builder.

Nu în ultimul rând, ofertele promoționale pot face diferența. Casele de pariuri din România pot lansa promoții pentru diferite evenimente sau pentru diverse sporturi. Urmărind cu atenție aceste oferte poți plasa pariuri care să-ți aducă profit.

Verificarea contului la casele de pariuri online

Am menționat frecvent procesul de verificare a contului. Conform reglementărilor în vigoare, orice jucător care deschide un cont la o casă de pariuri online are obligația ca în 30 de zile să finalizeze acest proces. La cele mai multe case de pariuri online, verificarea contului este un proces care se desfășoară foarte rapid. El poate dura de la câteva minute până la cel mult 24 de ore. În cele mai multe cazuri, casele de pariuri solicită doar o copie după un document de identitate. Toate datele personale și colțurile documentelor trebuie să fie vizibile. Uneori, pentru verificarea contului ți se pot solicita și alte documente, cum ar fi copii după un extras bancar, o factură de utilități sau foto-copii față-verso după un card bancar utilizat la depunere.

Verificarea contului la casele de pariuri online

De ce este utilă verificarea contului? În primul rând, casele de pariuri din România se asigură că jucătorii care deschid cont au vârsta legală pentru a participa la jocuri de noroc. În altă ordine de idei, acest proces face parte din seria de măsuri necesare pentru a garanta platforme legale și sigure de joc. Pentru jucători, finalizarea acestui proces înseamnă posibilitatea de a efectua depuneri mai mari (pot elibera bonusul maxim) și activarea metodelor de retragere. Cele mai multe case pariuri oferă bonusuri când este confirmată validarea contului. De regulă, aceste bonusuri au unele dintre cele mai bune condiții de acordare și de rulare.

Documente necesare pentru procesul KYC

Trebuie să știi că dacă verificarea contului nu este finalizată în cel mult 30 de zile de la deschiderea unui cont, la finalul perioadei, acesta va fi închis, iar fondurile vor fi confiscate și virate la bugetul de stat fără posibilitatea de a fi recuperate. Pentru a nu ajunge în această situație, indiferent de motiv, recomandăm ca verificarea contului să fie inițiată imediat după deschiderea acestuia. În primă fază, cele mai multe case de pariuri online vor solicita doar o dovadă a identității.

Documente solicitate de case pariuri online pentru verificarea contului:

 • Verificarea identității – copie după cartea de identitate, pașaport sau chiar permis de conducere
 • Verificarea metodei de plată – foto față-verso card bancar, extras de cont bancar, extras de cont Paysafecard, Skrill sau Neteller.
 • Verificarea adresei – copie după o factură de utilități (apă, gaze, electricitate, etc).

Pentru mai multă siguranță, unele case pariuri online inițiază și procese de verificare a telefonului sau a adresei de e-mail. Vei primi un cod care trebuie retransmis. Procesele de verificare a telefonului și a adresei de mail se derulează instant. Uneori, primești bonus fără depunere la finalizarea verificării.

Bonusuri pentru procesul KYC

Cele mai multe case de pariuri oferă jucărilor care au terminat verificarea identității bonusuri fără depunere. Fără să fie necesară o contribuție personală, acestea sunt o bună oportunitate pentru o sesiune de joc gratuită, mai consistentă sau pentru explorarea unor jocuri din alte ramuri ale industriei de jocuri de noroc.

Tipuri de bonusuri acordate pentru verificarea identității:

 • Freebet-uri sau Pariuri gratuite – acestea au o miză prestabilită și sunt condiționate de cote minime pentru selecții sau pentru bilet. Dacă pariul este câștigător, ți se va vira în balanța contului doar profitul (câștig – miză). De cele mai multe ori, câștigurile din pariuri gratuite nu au condiții de rulaj, dar pot fi limitate de către operator.
 • Pariu fără risc – unele case de pariuri oferă ca bonus la verificarea contului pariuri fără risc. Asta înseamnă că poți plasa un bilet cu o miză și cu cote specificate de operator. Dacă acesta nu va fi câștigător ți se va returna miza sub formă de bani bonus pentru pariuri. Pentru a-i transforma în bani reali, aceștia trebuie pariați de un anumit număr de ori, în condițiile specificate de casa de pariuri online.
 • Rotiri gratuite – poate cea mai utilizată formă de bonus. Vei primi un număr de rotiri gratuite fără depunere la sloturi foarte populare. Câștigurile din acestea pot fi cash sau trebuie rulate de un anumit număr de ori înainte de a fi retrase. Condițiile de rulaj variază de la 1x la 40x.

Alimentarea contului la agențiile de pariuri online

Casele de pariuri utilizează cele mai noi tehnologii pentru a proteja datele personale ale jucătorilor și informațiile despre tranzacțiile financiare. Pentru acestea, ele au încheiat colaborări cu instituții financiare de prestigiu. Depunerile sunt procese foarte simple. Butoanele care te vor duce către secțiunea depuneri sunt la vedere. Acționându-le, se va deschide o fereastră în care sunt evidențiate metodele de depunere disponibile. Mai rămâne să introduci datele, să optezi pentru un eventual bonus la depunere (uneori este nevoie să introduci un cod bonus la depunere) și ești gata pentru distracție.

Metode de depunere

Cele mai multe case de pariuri online utilizează pentru depuneri instrumente bancare și portofele electronice, dar sunt și unele care îți pun la dispoziție și metode cu arie mai mică de răspândire:

 • Cardul de credit sau debit – se pot utiliza tor felul de carduri: Visa, Mastercard, Revolut, etc. Tot ce trebuie să faci pentru a depune cu cardul este să introduci cu atenție datele solicitate.
 • Transfer bancar
 • Portofele electronice – Skrill sau Neteller.
 • Depuneri în agenții stradale
 • Depuneri la aparate PayPal – Abon, OKTO.CASH, etc.

Cu excepția transferului bancar unde poate dura ceva timp înainte ca banii să ajungă în balanța contului, prin celelalte metode depunerile sunt efectuate instant.

Depunerea minimă la casele de pariuri sportive online

În general, depunerile minime la casele de pariuri sunt de 20 de lei sau 25 de lei. La acele case de pariuri online la care poți depune din agenție, valoarea minimă a unui depozit poate fi de doar 10 lei. Totuși, îți recomandăm să efectuezi depozitul minim care te califică pentru bonus la depunere.

Taxe la depunerea pe site-uri de pariuri online

Mult timp, la efectuarea unei depuneri la casele de pariuri nu se percepea niciun comision. Începând cu 2019, fiecare depunere este taxată cu 2% din valoarea depozitului. Cele mai multe case de pariuri au plătit din propriile fonduri această taxă, astfel că suma depusă se regăsea în întregime în balanța contului. Deci, dacă depui, să zicem, 100 de lei, iar în cont îți apar doar 98 de lei, nu trebuie să te panichezi. Sunt și case de pariuri unde, dacă optezi pentru o depunere de o anumită valoare prin transfer bancar sau de pe card, în balanța contului vei găsi întreaga sumă, dar taxa de 2% va fi reținută direct din cont (Unibet și Vlad Cazino).

Metode de retragere

Succesul la pariuri se măsoară prin câștigurile obținute. Emoția așteptării stabilirii rezultatului este depășită doar de bucuria „înverzirii” unui bilet. Evident, pentru a te bucura pe deplin de câștigurile obținute, trebuie să le transferi în contul tău bancar. Legislația după care funcționează casele de pariuri online din România prevede ca retragerea de fonduri să poată fi inițiată doar de cei care au finalizat procesul KYC. Chiar și în aceste condiții, este posibil ca în timp ce retragerea este procesată, casa de pariuri online să solicite documente suplimentare pentru a se asigura de legalitatea și siguranța tranzacției.

Rubrica „Retragere” poate fi găsită în Secțiunea „Contul Meu” de la orice casă de pariuri. Poți retrage fonduri de la o casă de pariuri online doar printr-o metodă folosită pentru a efectua depuneri. Retragerile prin transfer bancar și pe card bancar Visa decurg firesc. Este nevoie doar să aștepți câteva zile lucrătoare pentru ca banii să ajungă în cont. Din experiența proprie, la Unibet acestea sunt finalizate în câteva ore în zilele lucrătoare când utilizez cardul Visa. Retragerile prin portofelele electronice Skrill și Neteller sunt efectuate instant, dar cei care depun prin Paysafecard nu pot utiliza aceeași metodă pentru a retrage. La acele case pariuri unde se pot efectua depuneri prin agenții, retragerile pot urma același traseu, doar dacă a fost efectuat un depozit prin aceeași metodă. Pentru fiecare metodă de retragere există anumite limite (minime și maxime).

Impozitul pe câștiguri la pariuri online din România

Reglementarea pariurilor sportive presupune și impozitarea eventualelor câștiguri. Impozitarea câștigurilor din pariuri sportive este progresivă. Începând cu august 2022, impozitele au crescut semnificativ. Acestea sunt reținute direct la sursă (de către casa de pariuri online) și virate la bugetul de stat.

Noua grilă de pariere este următoarea:

 • Pentru câștiguri până la 10.000 lei – impozitul este de 3% din suma retrasă
 • Pentru câștiguri între 10.001 și 66.750 lei – impozitul este de 300 lei + 20% din suma care depășește 10.000 lei
 • Peste 66.750 lei – impozitul este de 11.650 lei + 40% din ceea ce depășește 66.750 lei.

Ce sunt bonusurile la pariuri online

Nu putem să vorbim de pariuri online fără să ținem cont de bonusurile pe care le oferă casele de pariuri. Pentru acestea, bonusul este o modalitate de a atrage jucători, un instrument ideal pentru promovarea unor servicii și produse, reactivarea jucătorilor, dar și pentru mai multă distracție. Poate unii se întreabă ce este un bonus. Bonusul este un cadou pe care o casă de pariuri îl oferă unei anumite categorii de jucători la înregistrarea pe site, la verificarea identității, a adresei, a telefonului mobil, a adresei de e-mail, cu ocazia unor competiții de top sau pentru anumite evenimente sportive.

Există două mari categorii de bonusuri: bonus fără depunere și bonus la depunere. Evident, cele din prima categorie sunt favoritele jucătorilor deoarece nu necesită contribuții din partea jucătorilor. Totuși, evaluarea unui bonus depinde în mare parte de valoarea suplimentară adusă în joc și de condițiile de rulaj. În acest moment, la case de pariuri online recomandate întâlnim următoarele tipuri de bonus: bani bonus, pariuri fără risc, pariuri gratuite și rotiri gratuite.

Bani bonus la pariuri online

Banii bonus sunt acordați ca atare (bonus fără depunere) sau ca un procent dintr-o eventuală depunere. Ca bonus la înregistrare sau ca promoție ocazională, fiecare casă de pariuri are în ofertă, în orice moment, un astfel de bonus. Un bonus în procente înseamnă că după efectuarea unei depuneri, jucătorul primește o sumă suplimentară pentru a juca. Banii bonus trebuie rulați pentru a putea fi convertiți în fonduri reale.

Utilizarea bonusurilor poate fi condiționată. Ele pot fi folosite în întregime, dar și fracționat, la anumite tipuri de pariuri (pariuri single, combi sau pariuri live), pe selecții cu cotă minimă sau doar pe anumite sporturi sau evenimente sportive (Campionate Mondiale, Turnee de Grand Slam, Premier League, etc). Unele case pariuri online limitează câștigurile din astfel de bonusuri, dar aceasta este o problemă măruntă pentru jucători.

Câștigă mai mult cu Freebet-uri sau Pariuri Gratuite

Pentru jucătorii la pariuri, o formă populară de bonus este reprezentată de pariurile gratuite (freebet-uri). Acestea sunt oferite cu diverse ocazii și funcționează atât ca bonus fără depunere, cât și ca bonus la depunere. Utilizarea acestora poate fi condiționată. În cazul în care aceste pariuri sunt câștigătoare, jucătorii vor primi doar profitul. În cele mai multe cazuri acesta este cash (fără rulaj), dar poate fi și condiționat.

Pariu fără risc

Acest tip de bonus presupune să pariezi din fonduri proprii, fără riscul de a pierde. Vei primi ca pariu fără risc un procent din valoarea mizei plasate pe pariul eligibil, dacă acesta este pierzător. Bineînțeles, promoțiile cu acest tip de bonus sunt de termeni și condiții. Una dintre cele mai bune oferte cu pariu fără risc este bonusul de bun venit de la casa de pariuri online NetBet. După ce primul pariu plasat la acest operator este stabilit, primești un freebet de până la 500 lei. Partea bună este că din utilizarea acestuia poți retrage până la 4.000 lei.

Strategii pentru profit la pariuri sportive

De-a lungul timpului, mulți pariori au încercat să găsească sisteme de pariere care să le garanteze succesul. Ei au testat, cu rezultate bune sau mai puțin bune diverse strategii: Martingale, Fibonacci, Labouchere, Kelly, D’Alembert, Paroli, Easy Money, Frank Belanger, etc. Ele sunt descrise pe platforma noastră în cele mai mici detalii.

Noi recomandăm o strategie bazată pe analizarea a cât mai multe date. Aceasta înseamnă culegerea de informații despre evenimentele disponibile. Pentru a nu pierde timp, îți recomandăm, xbets.ro. Platforma noastră îți aduce cele mai noi informații despre pariuri online în România, dar te și ghidează în această lume dinamică pentru cât mai multă distracție. Aici vei găsi cele mai bune ponturi pariuri și casa de pariuri unde le poți plasa cu cele mai bune cote, sfaturi despre managementul contului, alegerea selecțiilor la pariuri și modul în care să pariezi.

De aceea le amintim permanent membrilor comunității noastre cum pot să joace la pariuri într-un mod sustenabil:

 • Stabilește un buget și folosește-l în mod corect!
 • Specializează-te într-un anumit sport sau o anumită ligă!
 • Nu uita! Mai multe selecții pe bilet, mai puține șanse de câștig!
 • Pariază cu cele mai mari cote!
 • Nu completa bilete la pariuri când ești obosit sau stresat! Doar cu o minte lucidă poți alege selecțiile câștigătoare.
 • Culege și analizează cât mai multe informații despre echipele sau sportivii implicați în evenimentul sportiv!
 • Urmărește promoțiile de la acele case pariuri online la care ți-ai deschis cont! Acestea sunt oportunități pentru șanse crescute de câștig.

Jocul Responsabil

Înainte de toate trebuie să nu uităm că pariurile sunt despre distracție și doar în ultima fază despre câștiguri. Ne alăturăm tuturor organismelor și instituțiilor implicate în promovarea Jocului Responsabil, conștienți fiind că acesta este singurul modalitate în care jocurile de noroc pot influența pozitiv viața jucătorilor.

Urmărind materialele de pe platforma noastră vei găsi suficiente detalii pentru a identifica cele mai bune case de pariuri online, cele mai bune promoții și bonusuri, strategii de pariere (Biletul zilei, Meciul zilei, Cota 2, proiecte Easy Money, etc). Toată activitatea noastră este concentrată pe cât mai multă distracție.

Top case de pariuri online recomandate

Piața de jocuri de noroc din România este una atractivă. Aici activează nume sonore din industrie, dar apar constant jucători noi, cu idei inovative și mult entuziasm. Peste 30 de platforme de pariuri sportive online au obținut licența de funcționare în România. Toate sunt locuri sigure și stabile unde poți plasa pariuri legale. Diferențe dintre ele sunt făcute de oferta de pariuri, instrumentele și serviciile puse la dispoziția jucătorilor, dar mai ales de promoțiile și bonusurile oferite. Ce au de oferit casele de pariuri recomandate?

888sport

888 este lider mondial în industria de jocuri de noroc. Cu peste 30 de ani de experiență în spate, compania furnizează întreaga gamă de jocuri online: pariuri sportive, cazino, cazino live, poker. Platforma de pariuri sportive este una dintre cele mai apreciate de jucătorii români.

Bonus de bun venit100% bonus până la 500 Lei + 40 rotiri gratuite
Site oficial888sport.ro
Bonus fara depunere25 Lei bonus
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereVisa, Skrill, Paysafecard, Mastercard, Neteller
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileiOS, Android
Licenta ONJNL1160654W000324

Platforma de pariuri 888sport este una structurată foarte bine. Meniul situat în stânga paginii de pornire te transferă rapid la evenimentul dorit prin selectarea sportului și a competiției. Bineînțeles, poți face acest lucru și cu ajutorul funcției Căutare. La 888sport găsești unele dintre cele mai bune cote la pariuri pentru evenimentele sportive de top, cote mărite și cote speciale. Cu funcția Bet Builder poți crea bilete cu selecții multiple dintr-un singur meci de fotbal. La acest operator distracția este mai intensă cu promoții foarte tentante: Super 8 (concurs de predicții sportive), Combo Club (freebet-uri săptămânale), Win Win (pariu fără risc de 25 lei pentru pariuri câștigătoare cu cote peste 5.00) sau Bet Builder (pariu fără risc săptămânal pentru cei care folosesc această funcție). În plus, activitatea la acest operator este recompensată dacă îndeplinești misiunile Club888, iar Blogul te ține la curent cu cele mai calde informații din și despre sport.

100% BONUS până la 500 RON

Betano

Betano este o casă de pariuri care a reușit într-un timp foarte scurt să ajungă cea mai bună casă de pariuri din România. Ea a adus mult entuziasm și a dezvoltat parteneriate cu două dintre cele mai populare echipe din România: FCSB și Universitatea Craiova. Compania a dezvoltat o platformă de pariuri solidă, stabilă, sigură și ușor de exploatat, bazată pe feedback-ul de la jucători.

Bonus de bun venit100% bonus până la 500 lei pentru prima depunere
Site oficialbetano.ro
Bonus fara depunere300 rotiri gratuite la Betano Bonanza
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Revolut
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1170664W000663

La Betano vei găsi unele dintre cele mai complete oferte de pariuri. Pentru sporturile populare (fotbal, tenis, baschet, etc), aici vei găsi cele mai diverse tipuri de pariuri. Spre exemplu, pentru meciurile de fotbal vei avea de ales din peste 200 de variante, iar în cazul Champions League sau al Cupei Mondiale vei fi tentat cu peste 300 de variante de pariere. În fiecare zi pe această platformă poți profita de oferte cu cote mărite, pariuri speciale și promoții incredibile, cele mai multe cu câștiguri cash.

100% BONUS la depunere 500 RON

Betano a eficientizat multe dintre serviciile sale. Spre exemplu, retragerile sunt finalizate în 24 de ore pentru cei care depun cu card bancar, de pe mobil poți paria prin comandă vocală, iar serviciul de streaming live oferă și reluări. Pe această platformă poți profita de funcțiile Cash Out, Bet Builder (selecțiile multiple dintr-un meci pot fi combinate și cu selecții din alte meciuri de fotbal), meciuri cu marjă 0%, dar și de unele promoții interesante: Betano Avantaj (pariurile pe câștigător meci sunt câștigate dacă echipa sau jucătorul pe care ai pariat conduce cu 2-0 la meciuri de fotbal, 20 de puncte avantaj la baschet, 2-0 la seturi la tenis masculin, 6-0 sau 6-1 în primul set la tenis, 2 seturi avans la volei, 5 run-uri avans la baseball, 3 goluri avans la hochei pe gheață, 17 puncte avans la Fotbal american, 6 goluri avans la handbal), miza returnată la 0-0 pentru pariuri pe scor corect și pauză/final la fotbal, Câștiguri extra cu pariuri multiple și Asigurare dacă pierzi un pariu multiplu pe un singur meci.

Superbet

O altă casă de pariuri cu impact la jucătorii români este Superbet. Desemnată de 3 ori la rând Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est, această agentie de pariuri impresionează prin gama variată de pariuri disponibile, bonusul de bun venit, promoțiile și serviciile oferite. Dacă în mediul online este a doua agenție, în mediul offline Superbet este lider detașat.

Bonus de bun venit500 lei bonus
Site oficialsuperbet.ro
Bonus fara depunere25 lei pariu + 250 rotiri gratuite Sizzling Hot +25 lei casino
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Revolut
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160659W000328

Cei care pariază la această casă de pariuri pot găsi până la 500 de variante de pariere pentru meciuri de fotbal din Liga 1, Premier League, LaLiga, Liga Campionilor, Campionatele Mondiale sau EURO. Serviciul de streaming live este disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil. Aici poți să pariezi online pe cornere, șuturi, cartonașe, faulturi. Oferta de bonusuri și promoții este una incredibilă: Super Avantaj (pariul este câștigător dacă echipa pe care ai pariat are un avantaj consistent la fotbal, baschet, tenis, volei, handbal sau hochei), Super Prono (concurs de predicții sportive), Super Bonus (mărire de cotă pentru biletele combi cu minim 6 evenimente), Superliga 23+24 (pariu gratuit pentru pariurile pe Liga 1), Super Cota (marja 0%), Extra Cota (mărire de cote pentru evenimente de top), Superspin și Pariuri Speciale. Chiar dacă pariezi online, la Supebet poți să retragi fără card bancar, direct din agenții.

Pachet de 500 RON Bonus

Unibet

Unibet este una dintre primele case pariuri online care au obținut licența în țara noastră. Parte a Kindred Group, acest operator are în spate mulți ani de experiență, drept pentru care platformei sale îi poți găsi puține defecte. Aventura la Unibet începe cu un pariu fără risc de până la 300 lei, dar și cu 200 de rotiri gratuite fără rulaj în secțiunea Casino. Ce este interesant este că poți obține acest pariu asigurare și pentru un prim pariu de minim 25 lei.

Bonus de bun venit300 RON pariu fără risc + 200 rotiri gratuite
Site oficialunibet.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereVisa Electron, Visa, ApplePay, Paysafecard, Revolut, Trustly
Depunere minima25 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160657W000330

Oferta de pariuri de la Unibet este una generoasă, cu un mare număr de variante pentru meciuri de fotbal din competiții de top: Liga 1, Premier League, La Liga, Cupa Mondială, Campionatul European, Liga Campionilor, Europa League sau Nation League. La Unibet poți să creezi pariuri personalizate cu funcția Creare Pariu, poți să-ți testezi cunoștințele din fotbal în cadrul concursului de predicții sportive Bounce, câștigi mai mult cu Combo Booster și beneficiezi de creșteri de profit pentru pariuri live pe tenis. Unibet are unul dintre cele mai bune servicii de streaming. Unibet TV este o platformă online complet gratuită de unde poți culege informații despre toate evenimentele sportive care pot fi urmărite la televizor sau prin streaming online. Cei care folosesc telefoanele mobile pentru a viziona meciuri de fotbal pot să parieze live fără să piardă momente importante din meci. Cu funcția BetStream, oferta de pariuri live este suprapusă fluxului video.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

NetBet

Nu este cea mai bună casă de pariuri, dar, cu siguranță, NetBet este o agenție de pariuri pe placul românilor. Acest operator online licențiat, care activează de mai bine de șapte ani în România, își întâmpină clienții noi cu un bonus fără depunere, dar și cu un bonus de bun venit care constă într-un Pariu Fără Risc de până la 500 RON pentru cei care efectuează prima depunere cu un card bancar.

Bonus de bun venit500 RON pariu fără risc
Site oficialnetbet.ro
Bonus fara depunere20 RON gratis + 200 rotiri gratuite
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunerePaysafe Card, Revolut, Skrill, Visa, Mastercard
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileiOS, Android
Licenta ONJNL1160651W000195

NetBet dispune de o gamă vastă de opțiuni de pariere pentru meciurile de fotbal din cele mai importante competiții ale lumii: Premier League, La Liga, Serie A, Campionatul European sau Campionatul Mondial. De asemenea, are multe variante și atunci când vine vorba de pariurile pe alte sporturi populare (tenis, baschet, hochei, etc.). Acest operator online stă foarte bine pe partea de promoții dedicate pariurilor sportive. Pe lângă Pariul Fără Risc de care menționam anterior, ai la dispoziție multe alte oferte extrem de atractive de care poți profita: Asigurare de 100 RON FreeBet pentru meciurile din competițiile europene (UCL, UEL & UECL), Pariu Acumulator de până la 100% (bonus dublu la biletele cu minim 20 de evenimente), 350 RON FreeBet săptămânal cu meciurile de tenis, 50 RON FreeBet săptămânal dacă alegi să pariezi pe fotbal, 50 RON FreeBet săptămânal dacă alegi să pariezi pe baschet sau 50 RON FreeBet dacă alegi să pariezi pe meciul săptămânii oferit de NetBet.

100 RON FreeBet

De asemenea, acest operator online din top case de pariuri Romania îți pune inspirația la încercare cu un concurs foarte interesant, în urma căruia poți câștiga o sumă considerabilă, fără să fie nevoie de vreo investiție. Tot ce trebuie să faci este să ghicești scorul corect la toate cele patru partide alese de NetBet și câștigi 2.500 RON CASH. Dacă ai trei răspunsuri corecte, ți se va acorda un FreeBet de 100 RON, iar dacă ai ghicit două dintre cele patru scoruri, ți se va oferi un FreeBet de 20 RON.

Gets Bet

Chiar dacă nu este neapărat pe lista scurtă a preferințelor jucătorilor din România, Gets Bet este cu siguranță o agentie de pariuri despre care avem multe cuvinte de laudă. Licențiată pe teritoriul României din 2017, această agenție de pariuri online se remarcă printr-o gamă variată de opțiuni de pariere, prin diverse opțiuni pentru depuneri și retrageri, dar și prin bonusurile de care dispune.

Bonus de bun venit600 lei bonus pentru primele 3 depuneri
Site oficialgetsbet.ro
Bonus fara depunere109 rotiri gratuite la 20 Hot Blast
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Aircash
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1173107W000815

La Gets Bet poți să pariezi online pe sute de variante pentru meciurile din cele mai importante competiții din fotbal: Liga 1, Premier League, La Liga, EURO, etc. Poți miza pe cornere, cartonașe, șuturi, marcatori, dar și pe multe alte pariuri speciale. De asemenea, ai ocazia să îți creezi pariuri personalizate cu funcția Creare Pariu, disponibilă atât pentru pariurile pre-meci, cât și pentru cele live. Dacă ești un fan al biletelor de tip „bonus dublu”, la această casă de pariuri online îți poți boosta câștigurile cu până la 100% dacă incluzi minim 20 de selecții pe biletul tău.

600 RON BONUS de bun venit

Casa de pariuri Gets Bet nu arată deloc rău nici pe partea de promoții. Dacă îți deschizi cont, vei beneficia de un pachet de bun venit care constă într-un bonus de până la 600 RON, disponibil pentru primele trei depuneri. De asemenea, poți primi și un pariu gratuit de 25 RON fără depunere, pe care îl poți revendica după verificarea contului cu buletinul sau poți oricând să învârți Roata Norocului pentru premii gratuite.

Winbet

Parte a Global Interactive Solution Limited, Winbet este un site de pariuri online care probabil nu a ajuns pe la urechile multor pariori, însă este unul pentru care, cel puțin pe partea de pariuri, nu avem prea multe reproșuri. Experiența la această agenție începe cu un Pariu Gratuit de 20 RON fără depunere și fără rulaj, pe care îl poți revendica imediat după verificarea contului. De asemenea, poți obține și bonusuri pentru primele trei depuneri, care ajung până la 180 RON în FreeBet-uri, toate fără condiții de rulaj.

Bonus de bun venit180 ron pariuri gratuite pentru primele 3 depuneri
Site oficialwinbet.ro
Bonus fara depunere20 lei freebet + 1 specială la Big Bass Hold & Spinner
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Neteller
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1183150W000826

Platforma de pariuri de pe Winbet arată foarte bine. Include peste 500 de variante de pariere pentru meciurile de fotbal din cele mai importante competiții ale planetei. Poți să pariezi online pe cornere, cartonașe, cote mărite sau marcatori, dar și pe tot felul de pariuri combinate. De asemenea, această agenție de pariuri include și funcția Bet Builder, extrem de apreciată de pariori, cu care poți alege mai multe variante de pariere din cadrul aceluiași eveniment.

Winbet propune câteva promoții foarte interesante, care aduc multe plusuri, făcând experiența la această casă de pariuri și mai atractivă. De exemplu, în weekend ai de fiecare dată un bonus la depunere, în urma căruia poți obține un FreeBet de 50 RON fără condiții de rulaj. Tot casa de pariuri Winbet îți pune la dispoziție câteva opțiuni care îți pot fi de mare ajutor: Bonus Progresiv, cu care îți mărești câștigurile până la 100%, Pariul Șansă, care îți acordă banii înapoi dacă ai pierdut pe un singur meci sau Winbet Avantaj, cu care pariurile pe soliști sunt câștigătoare dacă echipa conduce cu 2 goluri la fotbal, are 18 puncte avans la meciurile de baschet, 6 goluri avans la handbal, 3 goluri avans la hochei, 2 seturi în avans la volei sau dacă jucătorul/jucătoarea conduce cu 2-0 la seturi la meciurile de tenis din turneele de Grand Slam.

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Las Vegas

Este probabil una dintre cele mai apreciate case de pariuri online ale momentului, progresând considerabil din momentul în care a luat licența în Romania și până în prezent. Se remarcă în special prin promoțiile pentru partea de cazino, însă bonusurile pentru pariurile sportive nu lipsesc nici ele. Aventura la Las Vegas începe cu un bonus cu rotiri gratuite, fără depunere, dar și fără condiții de rulaj, în urma căruia poți obține niște bani extra, cu care poți face orice îți dorești. De asemenea, această agenție de pariuri online include și un pachet de bun venit extrem de atractiv, care ajunge până la 900 RON.

Bonus de bun venit100% bonus până la 300 lei
Site oficiallasvegas.ro
Bonus fara depunere55 lei bonus Casino + 55 rotiri gratuite Dazzling Hot
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereNeteller, Visa, Skrill, Paysafecard, Okto.cash
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1213853W001291

La acest operator online oferta de pariuri este una extrem de diversificată, incluzând o mulțime de variante pentru meciurile din competiții de top precum Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga sau Champions League. Poți să îți creezi bilete personalizate cu până la 10 selecții pentru același meci cu funcția Builder, poți să obții un profit de până la 150% pe biletele care includ minim trei evenimente, poți paria pe cote mărite, ai Cash-Out de 100% pentru pariurile pre-meci sau îți poți pune inspirația la încercare cu Predictorul săptămânal, la care participarea este gratuită, iar premiile sunt pe măsură. De asemenea, Las Vegas vine cu bonusuri aniversare în întâmpinarea tuturor clienților, astfel că de ziua ta vei avea disponibil în cont un cadou.

BONUS sport 300 RON fara RISC + 50 RON fara depunere

Cod promo: FOTBAL

Pokerstars

Deținut de TSG Interactive PLC, PokerStars s-a lansat în România strict ca o platformă dedicată jocului de poker, însă s-a dezvoltat mult de atunci, în prezent incluzând întreaga gamă de jocuri online: pariuri sportive, cazino, cazino live și poker.

Bonus de bun venit1005 bonus până la  $600 + 50 lei freebet+ 50 ron rotiri gratuite
Site oficialpokerstars.ro
Bonus fara depunere50 rotiri gratuite
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, ApplePay
Depunere minima50 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160658W000323

Acest operator online nu strălucește pe partea de promoții, însă se remarcă printr-o ofertă bogată de pariuri sportive. Include o mulțime de variante foarte interesante pentru meciurile de fotbal din cele mai importante competiții, precum Liga Campionilor, Europa League, top 5 campionate europene sau Liga 1. De asemenea, pariurile pe alte sporturi populare nu lipsesc nici ele, astfel că dacă ești un fan al tenisului, al baschetului sau al hocheiului, poți oricând să îți faci pariurile la PokerStars. Cu ajutorul funcției Pariu Combinat, această agenție de pariuri online îți oferă șansa să îți creezi bilete personalizate cu mai multe selecții pentru același meci de fotbal, iar de asemenea, propune și cote mărite pentru multe evenimente din diferite sporturi.

Cei de la PokerStars fac experiența pe platforma lor și mai atractivă prin opțiunea „Solicită un pariu”. Așadar, dacă nu găsești o variantă pe placul tău, ai posibilitatea să ceri un pariu, astfel că poți paria în mod personalizat, combinând ideile tale cu piețele din oferta PokerStars și poți obține cote excelente.

Depui $10 și joci $40

Conti Cazino

După cum se poate observa din nume, Conti Cazino se recomandă ca fiind un operator online care se bazează în mare parte pe secțiunea de casino, acolo având de altfel și majoritatea promoțiilor. Totuși, pentru fanii sportului, dispune și de o secțiune dedicată pariurilor sportive, care este în continuă dezvoltare.

Bonus de bun venit300 lei pariu gratuit
Site oficialconticazino.ro
Bonus fara depunere121 rotiri gratuite Burning Hot
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereVisa, Aircash, Mastercard, Revolut, Abon
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileNU
Licenta ONJNL1213903W001343

Deținut și operat de Neosoft Limited, Conti Cazino nu are o ofertă rea pentru pariurile sportive. Ai la dispoziție peste 20 de sporturi pe care poți să pariezi live sau pre-meci, iar în majoritatea competițiilor de top, în special din fotbal, ai peste 400 de opțiuni de pariere. Poți miza pe tot felul de variante, cum ar fi cornere, cartonașe, marcatori, iar de asemenea, te poți folosi și de funcția “Creare Pariu”, astfel că poți trăi la maxim experiența unui singur meci, pe care poți plasa mai multe piețe diferite. Sigur, această casă de pariuri online are câteva minusuri, cum ar fi faptul că servicul de live streaming lipsește sau faptul că nu dispune încă de o aplicație pentru dispozitivele mobile. De asemenea nu excelează atunci când vine vorba de promoțiile pentru secțiunea de pariuri sportive, însă nu strică să verifici periodic oferta, pentru că se poate schimba în orice moment.

50% BONUS până la 300 RON

BetFair

Este una dintre cele mai mari agenții de pariuri online din lume, care are în spate mulți ani de experiență, motiv pentru care are destul de puține defecte. Betfair se remarcă prin secțiunea de Exchange, însă și secțiunile de Pariuri Sportive (Sportsbook), Live Casino și Vegas (păcănele) sunt foarte bine puse la punct.

Bonus de bun venit550 RON bonus
Site oficialbetfair.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Neteller
Depunere minima40 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160655W000329

Din start, cei de la Betfair le oferă clienților șansa să își înceapă aventura pe platforma lor cu un bonus de bun venit de până la 550 RON, astfel că poți trăi la maxim experiența la această casă de pariuri online. Ai o gamă bogată de piețe de pariuri pentru cele mai populare sporturi ale planetei (fotbal, tenis, baschet, etc.). Ai la dispoziție oferte pe cornere, cartonașe, goluri, marcatori și multe altele. De asemenea, poți paria pe cote speciale, dar și pe cote mărite pentru cele mai importante evenimente din campionatele de top. Această casă de pariuri include și funcția de Creare Pariu, care este legată de o promoție foarte interesantă, în urma căreia jucătorii își pot primi banii înapoi (până la 50 RON) dacă pierd pe o singură selecție.

Trebuie să menționez și un aspect foarte important, cu care Betfair iese în evidentă. Este casa de pariuri online care nu percepe niciun fel de taxă, nici pentru depuneri, dar nici pentru retrageri, ceea ce nu poate fi decât în avantajul jucătorilor.

100% BONUS până la 550 RON

PublicWin

Parte a SEA-BET LTD, PublicWin este o platformă de pariuri și casino care s-a lansat în România în anul 2017. Nu este neapărat un operator online cu un nume sonor, însă este o casă de pariuri care s-a dezvoltat mult în ultimii ani, având de toate: jocuri de masă cu dealeri live, păcănele și, evident, pariuri sportive.

Bonus de bun venit2.000 RON bonus + 500 rotiri gratuite
Site oficialpublicwin.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Neteller, Abon, Aircash
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1172986W000768

Platforma de pariuri de pe PublicWin nu este deloc rea, ba din contră. Aici găsești o varietate de sporturi din care poți alege, de la cele mai cunoscute, precum fotbal, tenis sau baschet, până la cele mai puțin populare, cum ar fi polo, darts sau eFotbal. Cei care pariază la această agenție de pariuri online pot găsi sute de variante de pariere pentru meciuri din competiții importante ca Champions League, Premier League, La Liga sau Liga 1. Poți paria pe cartonașe, cornere, marcatori sau șuturi. Față de majoritatea caselor de pariuri, la PublicWin lipsesc câteva opțiuni importante, cum ar fi funcția Creare Pariu sau serviciul de live streaming, ceea ce reprezintă două minusuri notabile.

100% BONUS până la 2.000 RON

Mr Bit

Deținut și operat de Avento MT Limited, Mr Bit s-a lansat în România ca un casino online, însă cu timpul, acest operator a inclus pe platforma sa și secțiunea de pariuri sportive, pe care a îmbunătățit-o considerabil, incluzând o mulțime de sporturi și competiții pe care jucătorii pot paria, atât pre-meci, cât și live. De curând, cei de la Mr Bit au adăugat în oferta lor de bun venit și un bonus pentru pariurile sportive. Așadar, aventura la această casă de pariuri online începe cu un bonus de 100% la depunere până la 200 RON, sub formă de FreeBet, care are un rulaj extrem de accesibil de x3.

Bonus de bun venit200 RON freebet
Site oficialmrbit.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Maestro, Okto.cash
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1213854W001295

Platforma de pariuri de pe Mr Bit este una mai mult decât decentă, având în ofertă peste 30 de sporturi din care poți alege. Excelează pe partea de fotbal, unde poți găsi atât meciuri din competiții de top ca Premier League, Liga Campionilor, Serie A sau la Liga, cât și partide din campionate mai puțin cunoscute. Include o mulțime de opțiuni de pariere, de la cele basic, până la cele speciale, astfel că poți miza pe soliști și pe goluri, dar și pe cornere, cartonașe, marcatori sau pe pariuri combinate. De asemenea, ai la dispoziție funcția Creare Pariu, cu care poți adăuga până la 6 selecții din același meci pe biletul tău. Serviciul de live streaming încă lipsește la această agenție de pariuri online, însă ținând cont de viteza cu care se dezvoltă, nu este exclus să fie inclus în viitorul apropiat.

BONUS de bun venit de până la 200 RON

SlotV

Partener cu MrBit și Frank Casino, SlotV este deținut de Avento MT Limited și operează cu licență pe teritoriul României din anul 2021. Și-a început aventura ca un casino online, însă s-a perfecționat și pe partea de pariuri sportive, dispunând de o platformă bine pusă la punct, cu un meniu accesibil, incluzând nenumărate competiții din peste 30 de sporturi. De exemplu, în cazul meciurilor de fotbal ai la dispoziție o mulțime de opțiuni pe goluri, handicapuri asiatice, cornere, cartonașe sau chiar și pariuri speciale pe jucători.

Bonus de bun venit200 RON freebet
Site oficialslotv.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Neteller, Maestro
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1213854W001295

Pentru început, această casă de pariuri online vine în întâmpinarea jucătorilor cu un bonus atractiv de 100% sub formă de pariu bonus, în limita a 200 RON. Poate că nu este la același nivel cu bonusurile altor agențiile de pariuri online de top, însă are un rulaj mai mult decât accesibil de doar x3. De asemenea, pe platforma celor de la SlotV beneficiezi și de funcția Bet Builder, care îți permite să creezi pariuri personalizate prin combinarea mai multor selecții de la aceleași meciuri din următoarele sporturi: fotbal, baschet, fotbal american, baseball și hochei. Trebuie amintită și promoția Win Boost, care le oferă jucătorilor posibilitatea de a-și mări câștigurile cu până la 60% pe biletele care conțin minim 4 evenimente. De menționat și faptul ca SlotV este una dintre agențiile de pariuri online care îți plătește pariul în întregime în cazul în care echipa de fotbal pe care ai pariat conduce la o diferență de minim 2 goluri.

BONUS de bun venit de până la 200 RON

Frank Casino

După nume, ne putem da seama că este un operator online care se concentrează mai mult pe partea de casino, însă în ultima perioadă și-a dezvoltat serios și platforma de pariuri sportive, această secțiune fiind într-o continuă îmbunatățire. Parte a Avento MT Limited, Frank Casino seamănă izbitor cu Mr Bit și SlotV, de altfel, agenții de pariuri partenere, având la dispoziție cam aceeași grilă de bonusuri, gamă de jocuri și platformă de pariuri sportive.

Bonus de bun venit200 RON freebet
Site oficialfrankcasino.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Maestro, Neteller
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1213854W001295

Frank Casino își întâmpină jucătorii cu un bonus de 100% pentru prima depunere cu card bancar. Acesta ajunge până la 200 RON, astfel că ai ocazia să experimentezi platforma de pariuri cu un buget dublu. La această casă de pariuri online găsești o ofertă de pariuri extrem de generoasă, în special pentru sporturile populare (tenis, baschet, fotbal, etc.). Spre exemplu, pentru evenimentele din fotbal ai la dispoziție sute de variante din care poți alege, iar de asemenea, poți profita de acestea la maximum cu ajutorul funcției Creare Pariu (mai multe selecții din cadrul unui eveniment pot fi incluse pe același bilet). De menționat faptul că, la acest operator online, pariurile pe soliști pentru competițiile de top (Liga Campionilor, Europa League, Liga 1, Liga 2, Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A și Ligue 1) sunt câștigătoare atunci când echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri.

BONUS de bun venit de până la 200 RON

Maxbet

Maxbet este un casino cu renume în industria din România, însă acest operator online licențiat dispune și de o secțiune de pariuri sportive solidă. Aceasta agenție de pariuri online se laudă cu o ofertă de bun venit extrem de generoasă, care constă într-un bonus de 100% pentru prima depunere, ce poate ajunge până la 800 RON.

Bonus de bun venit800 RON bonus
Site oficialmaxbet.ro
Bonus fara depunere350 rotiri gratuite Shining Crown
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Revolut, Maestro
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160661W000651

MaxBet pune la dispoziția iubitorilor de pariuri o mulțime de evenimente sportive, cote atractive, dar și promoții pentru cele mai importante competiții, care fac experiența pe această platformă și mai interesantă. Dacă decizi să pariezi la această agenție de pariuri online, poți alege dintr-o gamă bogată de opțiuni și îți poți plasa biletele pe sporturile tale preferate: Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal, Volei, Ciclism, Curse de cai, Curse de câini, Fotbal American, Golf, Snooker și multe altele. De exemplu, pentru meciurile de fotbal din competițiile importante ai peste 150 de piețe de pariere, iar în cazul partidelor din Champions League, Cupa Mondială sau Campionatul European ai peste 350 de variante din care poți alege.

Această casă de pariuri online își răsplătește jucătorii pentru activitatea pe plaforma sa, oferind săptămânal un FreeBet (pariu fără risc) de 100 RON pentru pariurile sportive. De asemenea, include și oferta MaxBonus, cu ajutorul căreia îți poți mări câștigurile pentru biletele cu minim 5 selecții și poți ajunge la un „boost” de 100%.

1.000 BONUS de bun venit

Mozzart Bet

Mozzart activează de multă vreme pe teritoriul României, însă a trecut destul de târziu în online. Această agenție de pariuri se mândrește cu unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit, având un pachet disponibil pentru primele trei depuneri: 50% pentru prima depunere, 100% pentru a doua depunere și 200% pentru a treia depunere. În total, se poate ajunge la un bonus consistent de 1.750 RON.

Bonus de bun venitPână la 1.750 ron bonus pentru primele 3 depuneri
Site oficialmozzartbet.ro
Bonus fara depunere150 rotiri gratuite Fire Hot 5
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Safecharge, Neteller, Okto.cash
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1203414W001173

Platforma de pariuri de pe Mozzart nu este una ieșită din comun, incluzând cele mai importante sporturi ale planetei, precum fotbal, baschet, tenis, hochei sau handbal. Oferta pentru meciurile de fotbal este fără îndoială cea mai diversificată, având în vedere faptul că pentru partidele din competiții de top ai peste 300 de opțiuni de pariere din care poți alege.

Mozzart are pe site câteva funcții și promoții foarte interesante, care fac experiența pe această platformă online și mai atractivă. De exemplu, dacă ești ghinionist și pierzi la un singur meci, poți câștiga până la de 10 ori banii înapoi. O altă ofertă interesantă este „Minutul de Top”, prin care cotele se măresc la toate meciurile din ofertă la fiecare 30, 50, 60 și 75 de minute. Jucătorii care aleg Mozzart beneficiază de funcția Bet Builder, de funcția Cash-Out, dar și de posibilitatea de a obține câștiguri suplimentare de până la 1000% cu promoția Mozzart Multi Bonus.

BONUS 1.750 RON până la 200%

Luck Casino

Luck Casino, deținut și operat de către Crowd Entertainment Ltd., activează în România de mai bine de doi ani, sub licența nr. L1213823W001269. Cel mai probabil, acest operator online nu a ajuns pe la urechile multor pariori din țară, însă cu siguranță va crește în popularitate, ținând cont de faptul că nu arată deloc rău, ba din contră, fiind în continuă dezvoltare.

Bonus de bun venit500 RON freebet
Site oficialluck.com
Bonus fara depunere25 rotiri gratuite
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Neteller
Depunere minima50 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1213823W001269

Cei care aleg să joace la această casă de pariuri online își încep aventura cu un bonus fără depunere, dar și fără rulaj, care constă de obicei în Rotiri Gratuite, astfel că ai ocazia să experimentezi platforma fără să fie nevoie de vreo investiție. De asemenea, dacă dorești să faci prima depunere, ai ocazia să profiți de un bonus de 100% până la 500 RON sub forma unui Pariu fără risc, dacă prima depunere este efectuată de pe un card.

Până la 500 RON Freebet la prima depunere

Luck Casino nu dezamăgește la pariuri sportive, ba chiar am putea spune că impresionează. Cu peste 20 de sporturi din care poți alege, ai o gamă bogată de opțiuni, în special pentru meciurile de fotbal. De exemplu, pentru partidele din competițiile de top (Champions League, Premier League, Europa League, etc.) găsești peste 300 de variante. Din nefericire, cel puțin în acest moment, funcția Creare Pariu lipsește de pe această platformă, însă compensează prin alte opțiuni interesante, precum funcția Cash-Out sau promoția Lucky Bonus, prin care îți poți mări câștigurile până la 150%.

Sportingbet

Sportingbet este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri online din România, care activează pe teritoriul țării noastre din anul 2017. Având mulți ani de experiență în spate, această agenție de pariuri online s-a dezvoltat constant, ajungând într-un punct în care cu greu îi putem găsi defecte. Cei care optează pentru această casă de pariuri online au oportunitatea să își înceapă aventura cu un bonus de bun venit de 500 RON, disponibil pentru primele trei depuneri.

Bonus de bun venit500 RON bonus pentru primele 3 depuneri
Site oficialsportingbet.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereVisa, Skrill, Paysafecard, Neteller, Mastercard
Depunere minima40 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1173062W000807

Platforma de pariuri de pe Sportingbet este impecabilă, atât din punct de vedere grafic, cât și din punct de vedere al opțiunilor de care dispune. Include nenumărate sporturi, dar și competiții de top din toată lumea, din fotbal, tenis, baschet, hochei și nu numai. De exemplu, pentru meciurile de fotbal, în special cele din campionatele importante, ai o mulțime de piețe de pariere din care poți alege. Vorbim atât de pariuri simple, precum cele pe 1X2 sau goluri, cât și de pariuri speciale, ca cele pe cornere, cartonașe, marcatori sau speciale. Funcția „Creați un Pariu” nu lipsește de pe această casă de pariuri, fiind foarte bine pusă la punct. Poți include până la 10 selecții din cadrul aceluiași eveniment, astfel că îl poți exploata la maximum, așa cum îți dorești.

Winmasters

Winmasters este unul dintre “veteranii” pieței din România. Această casă de pariuri online a aplicat și și-a luat licența ONJN în 2016, fiind printre puținele agenții la acel moment. Având multă experiență în spate, s-a dezvoltat mult de-a lungul anilor, fiind foarte bine organizată în toate secțiunile, de la Casino până la Pariuri Sportive.

Bonus de bun venit100% bonus până la 500 RON
Site oficialwinmasters.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, ApplePay, Okto.cash, Neteller
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160650W000194

Platforma de pariuri Winmasters este extrem de bine structurată. Cu ajutorul meniului din partea stangă a ecranului poți găsi foarte ușor evenimentul dorit, selectând sportul și competiția. De asemenea, ai la dispoziție una dintre cele mai bune oferte de pariuri din România, având în vedere faptul că pentru meciurile din competițiile de top ai peste 700 de opțiuni cu care îți poți crea biletele așa cum îți dorești. De menționat faptul că această agenție de pariuri dispune de multiple funcții și promoții care sunt în avantajul jucătorilor: Cash-Out, meciuri cu marjă 0%, Bet Builder (poți plasa mai multe selecții de la un meci pe același bilet), Combo Booster (câștiguri cu până la 60% mai mari), miză returnată la 0-0 sau posibilitatea de a cere un pariu.

101% BONUS până la 505 RON

Winner

Este o agenție de pariuri care a luat amploare în piața din România, progresând considerabil în ultimii ani. Deținut și operat de Play Online Solutions LTD, Winner și-a luat licența online în anul 2019, de atunci fiind în continuă expansiune, îmbunătățindu-și toate secțiunile, impresionând pe toate fronturile, în special pe partea de promoții. Pe lângă bonusul de bun venit care constă în 700 RON + 100 RON FreeBet, pe această platformă online poți să beneficiezi săptămânal de tot felul de oferte pentru pariurile sportive.

Bonus de bun venit700 lei bani bonus + 100 lei freebets + 25 rotiri gratuite pt. Primele 3 depuneri
Site oficialwinner.ro
Bonus fara depunere116 rotiri gratuite Shining Crown
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereVisa, Mastercard, Maestro
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1193408W001140

Într-adevăr, Winner excelează pe partea de cazino, însă nu arată deloc rău atunci când vine vorba de pariurile sportive. De exemplu, pentru meciurile de fotbal din campionatele importante ale Europei ai peste 200 de variante de pariere din care poți alege, în timp ce pentru partide din competiții precum Champions League ai nu mai puțin de 300 de opțiuni la dispoziție. De asemenea, această agenție de pariuri online aduce un plus prin ofertele de care dispune, făcând experiența pe platforma sa și mai atractivă. Poți beneficia de „Șansa Winner” (primești 10% din câștig dacă pierzi pe un singur eveniment), „Winner la 2 goluri” (câștigi dacă echipa pe care ai pariat conduce la o diferență de minim 2 goluri) sau „Extra Winner” (câștigi cu până la 150% mai mult, în funcție de numărul de evenimente de pe biletul tău).

Bonus 700 lei Sport + 100 lei Free Bets + 25 Free Spins

Fortuna

Deși are sute de agenții de pariuri offline în toată țara, dispune și de una dintre cele mai moderne platforme online din România. Deținută și administrată de Bet Zone S.R.L, Fortuna a fost la un moment dat unul dintre sponsorii principali ai echipei naționale de fotbal a României, în prezent sponsorizând diferite cluburi de baschet, fotbal și handbal.

Bonus de bun venit500 lei bonus
Site oficialefortuna.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereMastercard, Visa, Skrill, Paysafecard, Neteller, Cashpoint
Depunere minima25 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160665W000326

Această casă de pariuri s-a dezvoltat pe parcurs, iar acum operează pe piețele din Cehia, Slovacia, Croația, Polonia și, evident, România. Principalul scop al acestei agenții de pariuri online este să ducă distracția către jucători, oferindu-le acestora ocazia să își înceapă aventura pe platformă cu un bonus atractiv de 100% la prima depunere, care ajunge până la 500 RON.

Secțiunea de pariuri sportive de la Fortuna este una foarte complexă, incluzând o mulțime de variante de pariere, în special pentru meciurile de fotbal din competițiile de top ale Europei. Poți paria de goluri, cartonașe, cornere sau pe jucători, dar ai ocazia să plasezi pariuri personalizate cu ajutorul funcției Bet Builder, astfel că poți trăi la maxim experiența unui singur meci, pe care poți include mai multe selecții. De asemenea, se remarcă și prin secțiunea Bet Club, acolo unde jucătorii își împărtășesc biletele, oferind o sursă de inspirație pentru alti pariori. Fortuna este una dintre puținele case de pariuri online care le oferă jucătorilor posibilitatea să facă depunerile sau retragerile prin intermediul agențiilor terestre, astfel că, dacă joci aici, nu ai nevoie neapărat de un card bancar.

500 RON BONUS la prima depunere

Casa Pariurilor

Administrată de Hattrick PSK, o companie din Croația, Casa Pariurilor este una dintre cele mai importante agenții de pe teritoriul României. Anul acesta a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal, urmând ca pentru următorii 4 ani să sponsorizeze echipa națională a României, dar și selecționatele de U21 și U20. Casa Pariurilor are multă experiență pe piața din România, multă vreme activând la nivel de offline. Ea a trecut în online în 2017, fiind una dintre primele agenții de pariuri online din țară. În prezent dispune de un pachet de bun venit foarte atractiv, oferind câte un bonus pentru primele trei depuneri, ajungând la un total de 600 RON.

Bonus de bun venit600 lei bonus + 300 rotiri Shining Crown
Site oficialcasapariurilor.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Okto.cash, Paysafecard, ApplePay
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1160652W000306

Acest operator s-a dezvoltat treptat în ultimii ani, nu neapărat pe partea grafică, însă se observă o îmbunatățire considerabilă în zona de pariuri sportive. Include o ofertă impresionantă, punând la dispoziție nenumărate sporturi, de la cele populare, la cele mai puțin cunoscute, dar și turnee și competiții de top din întreaga lume. Cei care aleg să joace la Casa Pariurilor pot avea parte de o experiență atractivă prin funcția Playmaker, cu care pot combina mai multe selecții (cornere, cartonașe, goluri, marcatori, etc.) în cadrul aceluiași eveniment. De asemenea, un alt avantaj pentru cei care pariază online la Casa Pariurilor este faptul că pot face depuneri/retrageri fără card bancar, direct din agenție.

Până la 600 RON BONUS de bun venit

Admiral

Poate că nu este printre cele mai populare case de pariuri online din România, însă este fără îndoială o agenție la care se poate juca legal și în siguranță. Admiral a obținut licența ONJN în 2020, acest operator având dreptul de a activa pe teritoriul țării noastre până în anul 2030.

Bonus de bun venit150 RON freebet + 200% Profit Boost
Site oficialadmiral.ro
Bonus fara depunere100 rotiri gratuite
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereNeteller, Visa, Skrill, Paysafecard, Revolut
Depunere minima30 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1203425W001180

Dacă ești familiarizat cu Unibet sau 888sport, agenții de pariuri mult mai populare, află că platforma de pariuri de pe Admiral este aproape identică cu cea de pe cele două case de pariuri online menționate. Include un număr mare de opțiuni de pariere pentru meciuri de fotbal din competiții de top, dar și pentru multe alte sporturi populare, precum tenisul, baschetul sau handbalul. La Admiral poți să îți creezi bilete personalizate după bunul plac cu ajutorul funcției Creare Pariu, astfel că poți alege pariuri pe cornere, marcatori, goluri sau soliști din cadrul aceluiași eveniment.

Până la 150 RON Freebet

Acest operator online nu arată deloc rău nici în ceea ce privește promoțiile. Aventura începe pe Admiral cu un bonus foarte atractiv de 150 RON FreeBet, care poate fi revendicat cu o depunere mai mult decât accesibilă, de 30 RON, astfel că ai ocazia să pariezi la această agenție de pariuri cu o investiție minimă.

StanleyBet

Este o agenție de pariuri cu ștate vechi pe piața din România. Ea a activat mulți ani la nivel de offline, trecând în cele din urmă și pe partea de online, acolo unde s-a dezvoltat considerabil. Pe lângă faptul că tematica este una foarte atractivă, dispune de un meniu foarte accesibil, având de asemenea și o ofertă de pariuri foarte diversificată.

Bonus de bun venit700 RON bonus pentru primele 3 depuneri
Site oficialstanleybet.ro
Bonus fara depunere50 lei bonus (20 verificarea telefonului+30 lei verificare cont)
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereNeteller, Visa, Skrill, Paysafecard, Revolut
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1213822W001268

Platforma de pariuri online StanleyBet include o mulțime de variante din care poți alege, astfel că ai ocazia să joci așa cum îți dorești, fie pe pariuri simple, ca cele pe soliști sau goluri, fie pe pariuri speciale, precum cornere, offside-uri, faulturi, șuturi sau cartonașe. Ai la dispoziție zeci de sporturi, dar și sute de competiții din care poți extrage evenimentele dorite.

Este foarte interesant faptul că această agenție de pariuri vine în întâmpinarea jucătorilor cu un bonus fără depunere, oferindu-le ocazia să testeze platforma fără să facă vreo investiție. De asemenea, pune la bătaie și un pachet de bun venit extrem de atractiv, care ajunge până la 700 RON. La StanleyBet ai câteva promoții care îți pot fi de mare ajutor: Mega Avantaj (câștigi dacă echipa pe care ai pariat conduce cu minim 2 goluri), bonus la câștig de până la 111% pentru biletele cu selecții multiple, sau Bonus Șansă (câștigi chiar și atunci când te scoate un meci). Nu pot să nu amintesc și de StanleyBet Club, prin care loialitatea jucătorilor este răsplătită cu Pariuri gratuite, în funcție de numărul de puncte acumulate prin plasarea biletelor la ghișeu sau la terminale.

50 RON BONUS fără depunere

Magnumbet

Magnumbet este o agenție de pariuri online care aparține de compania CROWD ENTERTAINMENT LIMITED, aceasta luându-și licența ONJN în 2021, la începutul lunii martie. Vorbim de o platformă care nu se află în top case de pariuri, dar care promite multe pe viitor.

Bonus de bun venit500 RON freebet
Site oficialmagnumbet.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTopPay, Visa, Maestro, Paysafecard, Revolut
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1213823W001269

Acest operator online dispune de un meniu foarte accesibil, în partea din stânga a ecranului având evenimentele foarte bine organizate în funcție de sport și competiție. De asemenea, oferta de pariuri este una care trebuie lăudată, ținând cont de faptul că include nenumărate opțiuni de pariere, în special pentru meciurile din fotbal. Spre exemplu, pentru partidele din Champions League există peste 400 de variante din care poți alege. Un dezavantaj este faptul că la această casă de pariuri nu există funcția Creare Pariu, astfel că nu pot fi combinate mai multe piețe de la un singur meci pe același bilet.

500 RON FREEBET Bonus de Bun Venit

Totuși, Magnumbet compensează printr-un pachet de bun venit foarte atractiv, care constă într-un Pariu Fără Risc de 100% până la 500 RON. Mai pe scurt, acest operator online îți dă ocazia să pariezi fără presiune după ce faci prima depunere, oferindu-ți banii înapoi în cazul în care ai ghinion. Mai poți beneficia și de alte oferte la această agenție de pariuri online: funcția Cash-Out nu lipsește, ai în fiecare zi cote mărite pentru o serie de evenimente alese de operatorul online, iar de asemenea, ai și câștiguri mărite pentru biletele care conțin minim patru evenimente. Poți profita și de faptul că poți face depuneri și retrageri direct prin intermediul agențiilor offline, fără să ai nevoie de card bancar, ceea ce poate reprezenta un avantaj clar pentru orice jucător.

Baumbet

Administrată de S.C. BAUM ONLINE S.R.L., companie care are sediul central în Romania, la Sibiu, Baumbet este o agenție de pariuri online care are ceva experiență pe piață. Poate la prima vedere nu spune prea multe, însă este o casă de pariuri care are de toate, incluzând o gamă bogată de sloturi, jocuri de cazino, dar și pariuri sportive. De asemenea, merită adus în discuție și pachetul de bun venit pe care îl propune Baumbet. Acesta constă într-un bonus la depunere de până la 650 RON.

Bonus de bun venit200% bonus până la 500 lei
Site oficialbaumbet.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereNeteller, Visa, Skrill, Paysafecard, Transfer bancar
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1170663W000707

Când vine vorba de platforma de pariuri Baumbet, nu putem avea prea multe de reproșat, ținând cont de faptul că, pe lângă multitudinea de piețe de care dispune, are și câteva funcții interesante, ce nu pot decât să fie în folosul jucătorilor. La Baumbet ai peste 30 de sporturi din care poți alege, dar și sute de competiții și turnee din toată lumea. Include sute de variante de pariere pentru cele mai tari campionate din Europa, pe care poți paria în voie, mai ales că beneficiezi și de opțiunea Creare Pariu, cu care poți alege mai multe selecții de la un singur meci pe același bilet.

După cum menționam, la Baumbet poți profita de câteva oferte extrem de avantajoase, precum cotele mărite sau cotele cu marja 0%, oferta prin care pariurile pe soliști sunt câștigătoare atunci când echipa pe care ai mizat conduce la 2 goluri sau Cash-Out-ul parțial, cu care îți poți securiza câștigul sau îți poți diminua pierderile.

Favbet

Nu se poate compara cu agenții de pariuri online de top precum Betano, Unibet sau Superbet, însă este o casă de pariuri care progresează din ce în ce mai mult. Lansată pe piața din România în mai 2020, Favbet este o casă de pariuri care are de toate: sloturi (păcănele), cazino live, sporturi virtuale sau loto.

Bonus de bun venit250 lei pariu fără risc + 750 rotiri gratuite
Site oficialfavbet.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereNeteller, Visa, Skrill, Paysafecard, Revolut
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1200662W001197

Evident, pariurile sportive nu lipsesc nici ele, fiind o secțiune bine pusă la punct pe platforma Favbet. La fel ca majoritatea agențiilor de pariuri importante, acest operator le pune jucătorilor la dispoziție o gamă vastă de sporturi din care pot alege. Oferta de pariuri pentru fotbal este fără îndoială cea mai diversificată, incluzând nenumărate opțiuni, de la pariurile clasice până la cele speciale (cornere, marcatori sau cartonașe). În prezent, Favbet nu dispune de funcția Creare Pariu, una extrem de apreciată în rândul pariorilor, însă nu este exclus să o adauge în viitorul apropiat.

Favbet nu excelează pe partea de promoții, însă vine cu un pachet de bun venit destul de interesant. Cei care aleg să joace la această agenție de pariuri pot beneficia de un bonus de 150% pentru prima depunere, până la 2.000 RON, dar și de un Pariu Fără Risc de până la 250 RON.

BONUS 100% până la 1.000 RON

Manhattan

Este una dintre cele mai noi agenții de pariuri apărute pe piața din România, care a aplicat pentru licența ONJN la începutul anului 2023, pe care a obținut-o în luna februarie. Deși este încă la început, nu arată deloc rău pe partea de promoții, ba din contră, având în vedere faptul că dispune de un bonus de bun venit de 100% valabil pentru prima depunere, care poate ajunge până la 300 RON.

Bonus de bun venit300 RON bonus
Site oficialcasinomanhattan.ro
Bonus fara depunere
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Skrill, Paysafecard, Revolut, Neteller, Maestro, Okto.cash
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1234029W001470

Impresionează de asemenea și pe partea de pariuri sportive, incluzând în oferta sa o arie extinsă de sporturi și variante din care poți alege în voie. Evident, pune accent în special pe meciurile din fotbal, acolo unde, mai ales în competiții importante ca Champions League, Premier League sau La Liga, poți găsi peste 400 de piețe. Un aspect foarte interesant care trebuie scos în evidență este faptul că această casă de pariuri include în oferta sa și funcția Creare Pariu, cu care poți să alegi pe bilet mai multe selecții de la același meci. Manhattan dispune și de funcția Cash-Out, cu care deții controlul total asupra pariurilor pre-meci, astfel că, dacă ai plasat un pariu și te-ai răzgândit asupra alegerii tale, poți să îți retragi integral miza plasată, fără vreun comision.

Win2

Win2 este o agenție de pariuri online care a luat naștere de curând. Deținută și operată de WINTOO SOFT TECHNOLOGIES SRL, această casă de pariuri a obținut licența ONJN în luna aprilie a anului 2023. În ciuda faptului că este de puțină vreme pe piața din România și nu are prea multă experiență, nu arată deloc rău, impresionând pe partea grafică, dar și pe partea de pariuri sportive.

Bonus de bun venit500 RON bonus pentru primele 3 depuneri
Site oficialwin2.ro
Bonus fara depunere50 rotiri gratuite la slotul online Cash 100
Suport ClientiLive Chat, Whatsapp, Telefonic, Email
Metode depunereTransfer Bancar, Visa, Revolut, GPay
Depunere minima20 RON
Aplicatii mobileAndroid, iOS
Licenta ONJNL1234061W001484

La Win2, jucătorii au la dispoziție o multitudine de sporturi din care pot alege (fotbal, baschet, hochei, tenis, etc.). De asemenea, stă bine pe oferta de pariuri, în special pentru meciurile de fotbal, mai ales cele din competițiile de top ale lumii, punând la dispoziție piețe pe cornere, cartonașe sau pe pariuri speciale pe jucători. La această casă de pariuri online nu lipsește funcția Creare Pariu, din ce în ce mai apreciată în rândul jucătorilor, cu ajutorul căreia poți trăi la maxim experiența unui meci.