Ponturi Handbal

Nu s-au găsit postări.

Nu s-au găsit postări. Vă rugăm să reveniți la pagina principală.

Handbalul este unul dintre sporturile favorite ale românilor. Popularitatea acestuia a fost urmarea unor rezultate extraordinare obținute de naționala masculină a țării noastre. Tricolorii au fost de 4 ori campioni mondiali (1961, 1964, 1970 și 1974) și au cucerit 4 medalii olimpice: argint, în 1976, și bronz, în 1972, 1980 și 1984.

Chiar dacă la nivel de reprezentativă, rezultatele handbalului feminin au fost mai slabe, la nivel de club, Oltchim Râmnicu Vâlcea și, mai nou, CSM București, au reprezentat adevărate forțe ale Europei. Bucureștencele au fost chiar campioane ale Europei în 2016. Mai mult, Liga Florilor, competiția internă, este una dintre cele mai puternice din lume, dovadă fiind numărul de vedete ale acestui sport care vin să joace în România.

Cele mai tari ponturi handbal sunt pe XBets

Pentru că handbalul este un sport atât de popular, la XBets îi acordăm o atenție deosebită. Frecvent, printre recomandări ponturi pariuri vei găsi și multe ponturi handbal. Atunci când au loc meciuri sau competiții de top, numărul de ponturi pariuri handbal va crește simțitor. Mai mult, în aceste cazuri, pe lângă ponturi handbal azi, îți vom oferi și Biletul zilei handbal.

De ce îți recomandăm ponturi handbal XBets? Pentru că ele sunt cea mai facilă modalitate prin care să îți crești profiturile la pariuri handbal. Ponturile noastre sunt furnizate de tipsteri cu experiență, cunoscători ai acestui joc. Ei analizează numeroase meciuri, culeg informații, studiază statistici și se consultă cu specialiști din străinătate.

Rămânem fideli ideii care a dus la crearea platformei XBets. Mai mulți pasionați de pariuri ne-am canalizat eforturile pentru a identifica selecții pentru propriile bilete de pariuri. Suntem mulțumiți de rezultatul obținut. Rata de înverzire a biletelor de pariuri a crescut pentru fiecare dintre noi, iar distracția este nesfârșită. Cu pariuri handbal am reușit să creștem și mai mult rata de profitabilitate. Acum, împărțim cu tine toate informațiile culese și îți oferim ponturi pariuri handbal cu cele mai bune cote handbal, absolut gratuit.

Ce ponturi handbal azi găsești pe platforma noastră

Dacă nu ai intrat încă pe XBets și îți place handbalul, poate te întrebi ce îți vom oferi. Ei bine, în funcție de oferta de jocuri, de importanța și popularitatea competiției, de echipele care se înfruntă, la XBets vei găsi numeroase predicții handbal care să te apropie de profit.

Cel mai frecvent, pe platforma noastră vei întâlni ponturi pentru cel mai tare meci al zilei. De regulă, acesta va fi prezentat sub formă de Meciul Zilei handbal azi sau Biletul zilei handbal azi. Lista noastră cu predicții handbal va acoperi diverse ligi, jocuri și piețe. Pe platforma noastră vei găsi ponturi handbal cu cele mai mari cote la agențiile de pariuri online licențiate.

Ponturi handbal

Ponturi handbal

Cele mai importante competiții de handbal pentru care vom recomanda ponturi handbal

Analizele noastre vor viza un număr foarte mare de jocuri de handbal, din care vom extrage selecțiile cu cel mai promițător potențial. Vom avea în vedere cele mai importante ligi din handbalul european, competiții intercluburi, campionate mondiale, europene sau meciuri de la Olimpiada de Vară.

Ponturi handbal feminin

Cele mai multe ponturi pariuri handbal feminin vor veni din Liga Florilor și de la competițiile europene intercluburi. Liga Florilor este principalul furnizor de pariuri handbal. Chiar dacă CSM București domină, Rapid București, Bistrița, Dunărea Brăila și Râmnicu Vâlcea adaugă suspans competiției interne.

Alte recomandări XBets constă în pronosticuri pariuri handbal Champions League feminin. În fiecare an, România are cel puțin două formații prezente în această competiție care adună la start cele mai bune echipe ale continentului. Cum ele își propun în fiecare an să ajungă în Play-off, interesul fanilor și al jucătorilor la pariuri este enorm.

Alte competiții de handbal feminin care sunt foarte urmărite de români sunt Campionatele Europene și cele Mondiale. Acestea au loc alternativ, din 2 în 2 ani, în luna decembrie.

Ponturi handbal masculin

Și Liga Zimbrilor, campionatul național de handbal masculin furnizează ponturi handbal pentru membrii comunității noastre. Cele mai multe ponturi pariuri handbal masculin vin din Liga Campionilor, competiție în care se întâlnesc echipele de top ale Europei, printre care Barcelona, PSG, THV Kiel, Veszprem, Aalborg, Magdeburg, Montpellier sau Kielce.

Campionatele mondiale și europene de handbal masculin sunt alte competiții de interes. Ele se desfășoară o dată la doi ani, alternativ, în luna ianuarie. Astfel, în lunile ianuarie, mai și decembrie oferta de handbal este una foarte atractivă. În celelalte luni se dispută întreceri din campionatele de top: Starligue – Franța, Bundesliga – Germania, Liga ASOBAL – Spania, Handbollsligan – Suedia.

Jocurile olimpice sunt așteptate cu nerăbdare la fiecare 4 ani de fanii sportului. Jucătorii la pariuri urmăresc cu atenție atât meciuri din competiția feminină, cât și din cea masculină.

Ce selecții de pariuri vei găsi în ponturi handbal XBets

Orice selecție de pariuri poate figura ca recomandări ponturi handbal dacă în urma analizei aceasta are un potențial mare să se confirme în teren. Deși handbalul nu se bucură de popularitatea și expunerea fotbalului, ai la dispoziție numeroase opțiuni:

  • Câștigătorul meciului – 1×2 – mizezi pe echipa care va câștiga la finalul celor 60 de minute efective de joc.
  • Total goluri Peste/Sub – mizezi pe faptul că numărul total de goluri într-un meci depășește sau nu linia stabilită de bookmakeri.
  • Handicap – una dintre cele două echipe primește un avantaj virtual, în timp ce adversa primește un dezavantaj. Pentru a fi câștigător, trebuie să pariezi că echipa în avantaj va depăși avantajul virtual pe teren sau că echipa căreia i se atribuie un dezavantaj va obține un scor mai strâns.
  • Scor corect – un pariu pentru cei curajoși
  • Total goluri ale echipei – similar cu Total goluri Peste /Sub, doar că ia în considerare doar golurile unei singure echipe
  • Rezultat pauză/final – mizezi pe echipa care conduce la pauză și pe c ea care se va impune la final.

Sfaturi pentru pariuri profitabile cu ponturi handbal

Scopul furnizării de pronosticuri handbal pe platforma noastră este acela de a face din pariuri o modalitate eficientă pentru a te distra online. Vei obține acest lucru doar dacă rata de profitabilitate va fi una decentă. Garantăm că pe XBets vei găsi doar ponturi handbal bine documentate, dar, pentru a realiza profit, este nevoie și de fler. De aceea, după ce studiezi lista noastră cu ponturi handbal azi, trebuie să-ți pui și tu amprenta. Cum?

1. Alege ponturi handbal gratuite de la tipsteri de încredere

Înainte de a prelua ponturi handbal de la un tipster, trebuie să te documentezi în legătură cu acesta. Specialiștii noștri în jocul de handbal sunt foști jucători la nivel de juniori sau tineret și păstrează numeroase contacte în acest domeniu. Acestea nu sunt utilizate pentru a primi ponturi sigure (evident, nu există astfel de ponturi), ci pentru a afla informații cât mai corecte despre starea de sănătate a unor jucători, despre atmosfera în rândul unei echipe sau despre jucătorii pe care se va miza.

Alegând ponturi handbal XBets, vei face un pas esențial pentru a manageria corect bugetul de pariuri și pentru a juca responsabil, fiind ajutat de pronosticuri cu o rată mare de reușită și cu un randament pozitiv al investiției.

2. Fii atent la forma echipei

După ce ai luat act de recomandările noastre trebuie să faci propriile analize. Un prim aspect de care trebuie să ții cont este forma combatantelor. Cel mai indicat ar fi să pariezi pe echipe pe care le urmărești jucând. Dacă nu, trebuie să te bazezi pe statistici.

3. Caută punctele forte ale unei echipe

Orice informație legată de unele dintre combatante îți va fi foarte utilă. Faptul că unele echipe joacă mai crispat pe propriul teren din cauza presiunii publicului poate fi speculat în alegerea pariului.

4. Caută cele mai noi informații disponibile

În general, vom publica ponturi handbal astăzi cu câteva ore înainte de începerea meciului. Totuși, înainte de a începe meciul, este posibil să apară unele indisponibilități de ultim moment. 2 sau 3 titulari indisponibili în ultimul moment din echipa favorită creează oportunitatea unei surprize care îți va aduce o cotă bună.

5. Analizează motivația echipelor

Întotdeauna trebuie să fii atent și la ceea ce își propune o echipă înainte de meci. Astfel, o echipă care a câștigat deja campionatul va dori ca în ultimele meciuri să ruleze handbaliști care au jucat mai puțin, iar rezultatele să nu mai corespundă cu calculele hârtiei. De asemenea, o echipă care are un meci decisiv în Liga Campionilor ar putea odihni câțiva titulari în meciul de campionat care se dispută cu doar 3 zile mai devreme. Toate aceste informații, interpretate corect, îți vor crea un avantaj.

Câștiguri mărite cu predicții handbal cu cele mai mari cote

Fiecare aspect legat de pariuri sportive poate face diferența. De aceea, este important să profiți de fiecare oportunitate, fie că este vorba de o cotă mărită sau de bonusuri oferite de casele de pariuri online.

Toate recomandările XBets, inclusiv ponturi handbal, îți vor fi prezentate cu cele mai mari cote. Colegii noștri vor scana toate agențiile de pariuri recomandate pentru a descoperi valori mai mari ale cotelor. O diferență de cotă de doar 0.10, la o miză de 100 RON, înseamnă 10 RON în plus. Pe un bilet acumulator aceasta va însemna mult mai mult. Spre exemplu, presupunem că plasezi un bilet cu 3 cote 2.00 și cota finală 8.00, iar pe o platformă, una dintre selecții afișează cota 2.10. Plasat aici, biletul ar fi avut cota 2x2x2.10 = 8.40, ceea ce, dacă acesta ar fi fost câștigător, înseamnă că ai ratat șansa să obții 40 RON în plus.

Pronosticuri handbal pentru pariuri responsabile

Suntem la rândul nostru jucători la pariuri. Întreaga noastră activitate se bazează pe obținerea unui profit din pariuri. Pentru a fi un  jucător la pariuri profitabil, dar mai ales pentru a te distra plasând pariuri, trebuie să respecți principiile de Joc Responsabil.

Toate recomandările noastre cu ponturi pariuri handbal sau cu bilete la pariuri vor respecta aceste principii. De aceea, ponturile noastre vor avea cote specifice unor șanse mari de reușită. Biletele propuse vor veni cu recomandări în ceea ce privește miza. Astfel, pentru biletele mai riscante, vei fi avertizat să plasezi o miză mai mică, astfel încât să îți protejezi bugetul de un foarte posibil eșec (se știe, cu cât un pariu are o cotă mai mare, cu atât scade probabilitatea ca acesta să fie câștigător).

Întrebări frecvente despre Ponturi Handbal

1. Cum se aleg ponturi handbal recomandate?

Ponturile din handbal recomandate de XBets sunt rezultatul unor atente analize și al cooperării între membrii echipei. Cele mai multe dintre ele vor viza echipele favorite în urma unei atente analize a statisticilor, formei sportive, a obiectivelor, a stării de sănătate a sportivilor și a tuturor factorilor cunoscuți care pot influența rezultatul final.

2. Care sunt competițiile de unde vin cele mai multe predicții handbal?

Jucătorii la pariuri din România aleg pentru biletele lor ponturi handbal XBets Liga Florilor, Liga Zimbrilor, campionatele de top ale Europei (Bundesliga, Starligue sau Liga ASOBAL), Liga Campionilor EHF, Liga Campionilor EHF Masculin, Campionate Mondiale, Campionate Europene și Olimpiadă.

3. Unde găsesc ponturi sigure handbal?

Nu există ponturi handbal sigure, așa cum nu există ponturi sigure în general. Acestea sunt invenția unor escroci care încearcă să obțină bani pentru recomandările lor. La XBets vei găsi ponturi pariuri handbal bine documentate, care te vor ajuta să obții profit pe termen mediu și lung. Nu avem pretenția că recomandările noastre sunt sigure, dar garantăm că ele vin după o muncă titanică de informare și de analiză a datelor și statisticilor.

4. Ce tipuri de pariuri handbal sunt recomandate?

În general, pe platforma XBets, recomandăm pariuri single, cu o cotă în jur de 2.00 sau o Cotă 2.00 formată din două evenimente. De regulă, astfel de bilete se plasează cu o miză mai mare. Uneori, când oferta este generoasă, plasăm, cu o miză mai mică, Biletul zilei handbal cu 3-5 selecții și o cotă totală în jur de 5.00.

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON