Top meciuri azi: cele mai bune ponturi și pronosticuri de la experți

Meciuri Azi – Luni 15 Iulie 2024
SuperLiga Romania
Etapa 1
18:30
FC Botosani FC Botosani
Otelul Otelul
21:30
Petrolul Petrolul
Gloria Buzau Gloria Buzau
Allsvenskan
Etapa 14
20:00
Halmstad Halmstad
AIK AIK
20:00
Hammarby Hammarby
Goteborg Goteborg

100% BONUS la depunere 500 RON

Pachet de 500 RON Bonus

100% BONUS până la 500 RON

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Introducere în ponturi pariuri azi

Mulți dintre pariori, mai ales cei începători, caută să se inspire din pronosticurile altora înainte de a plasa un pronostic. Dacă și tu faci asta, asigură-te că respectivul parior are o reputație bună. 

Ce reprezintă ponturi pariuri azi?

Nu puține sunt site-urile al căror principal țel reprezintă ajutarea pariorilor. Acest gen de site-uri prezintă, de regulă, pronosticuri pentru cele mai interesante meciuri azi. De aici nu ar trebui să lipsească secțiunea “ponturi pariuri azi”, acolo unde vei găsi analize și recomandări de ponturi pentru partidele interesante din acea zi.

Meciurile sunt analizate cu minuțiozitate de către experții în domeniul pariurilor sportive care se găsesc pe acel site. Drept urmare, sunt șanse mari ca pronosticul oferit să fie câștigător. 

Beneficii ponturi pariuri azi

De regulă, secțiunea “ponturi pariuri azi” ar trebui să cuprindă destule evenimente din acea zi. Asta, în special în zilele de weekend, când oferta este foarte bogată. Chiar dacă aceste ponturi azi sunt date de experți în domeniul pariurilor sportive, nu înseamnă neapărat că ele vor fi câștigătoare.

Faptul că partidele sunt analizate de experți te ajută foarte mult, deoarece nu vei mai fi nevoit să cauți și tu statisticile respectivelor echipe. Cel puțin, asta se întâmplă în cazul unei analize bune.

Sigur, statisticile nu sunt singurele care stau la baza luării unei decizii privind plasarea de ponturi azi. Decizia se ia în urma consultării formei de moment a echipelor/jucătorilor, a locurilor în clasament, a programului încărcat și lista ar putea continua.

O mare calitate pe care experții din domeniul pariurilor sportive ar trebui să o aibă o reprezintă lipsa de subiectivism. Prin asta se înțelege că oferă ponturi bune pe baza statisticilor și a altor informații importante. Astfel, șansele ca ponturile azi să fie câștigătoare cresc considerabil decât dacă ar plasa pariurile având o doză de subiectivism.

Înainte de a plasa orice pariu, asigură-te că ai parcurs toate informațiile prezentate de experți. În cazul în care, la finalul articolului, ești de acord cu pronosticul sugerat, îl poți plasa. Dacă nu ești de acord cu pontul sugerat, este mai bine să nu îl plasezi. În schimb, mizează pe acele meciuri azi care crezi tu că ar avea cele mai mari șanse să fie câștigătoare. Asta, doar după ce vei trece toate informațiile prezentate prin filtrul gândirii tale.

Meciuri azi

Pariuri sportive și ponturi

Înainte de toate, trebuie precizat că, la fel ca în cazul oricărei investiții, cea în pariuri sportive prezintă riscuri. Dacă nu ești inspirat și mai ales disciplinat, crește riscul de a pierde întreaga investiție într-un interval scurt de timp.

Ce sunt pariurile sportive?

Spre deosebire de jocurile de cazino, pariurile sportive nu sunt jocuri de noroc. Este adevărat, chiar dacă pariezi pe meciuri azi, pariezi pe rezultate care crezi că se vor întâmpla în viitor și pentru care nu ai certitudinea că vor fi câștigătoare. Parierea vine însă în urma unei analize a ultimelor jocuri ale participanților. 

Importanța ponturilor în pariuri sportive

Ideal ar fi ca acele ponturi azi să fie oferite de tine, în urma unei analize pertinente, fără niciun fel de ajutor din exterior. Nu este însă nimic rușinos în a te inspira de la cei ce oferă pronosticuri pariuri. Mai ales dacă dorești încă o părere înainte de a plasa ponturi azi. Nu de puține ori am întâlnit jucători care și-au schimbat alegerea în urma ponturilor oferite de anumiți experți. În multe cazuri, această schimbare a alegerii s-a dovedit a fi inspirată. 

De precizat că ponturile pot identifica pariurile cu risc ridicat. Spre exemplu, dacă Barcelona are cota 1.15 la victorie, ești tentat să mizezi pe victoria ei. Însă în cazul în care echipa se află într-o formă proastă, venind după 3 meciuri fără victorie, șansele că ea să câștige aceasta partida scad. 

Dacă ești informat în privința acestui lucru, cel mai probabil vei evita pariul. Dar dacă nu vei analiza meciul poți scăpa aceste informații din vedere. Atunci este posibil să te lași păcălit de cota mică și să pariezi pe victoria Barcelonei. Astfel de lucruri se pot întâmpla deseori, mai ales când te uiți la meciuri azi fără să fi analizat detaliile în prealabil.

Experți în pronosticuri pariuri

În zilele noastre, valoarea cuvântului “expert” s-a depreciat. Toată lumea folosește acest cuvânt, mai ales cei ce apar la televizor. Dacă ne referim însă la experți în ponturi pariuri, trebuie precizat că, pentru a merita să fii denumit cu această titulatură, trebuie să ai în spate un bagaj bogat de cunoștințe în domeniu. Mai mult decât atât, trebuie să demonstrezi că meriți această titulatură prin prisma rezultatelor din trecut la pariuri sportive.

Cum sunt selectați experții în ponturi pariuri?

Bagajul bogat de cunoștințe și experiența în domeniul pariurilor, aspecte de care am vorbit mai sus, sunt unele dintre cele mai importante pentru a fi denumit expert. De foarte multe ori, experții sunt selectați și în urma capacității lor de a prezenta informațiile. Pentru a fi cât mai convingătoare pentru public, aceste ponturi bune pariuri trebuie analizate în detaliu și prezentate corespunzător. Dacă vreuna dintre aceste calități îți lipsește, este greu de crezut că meriți titulatura de expert în ponturi pariuri.

Ponturi zilnice pentru pariuri sportive

Ponturi fotbal azi

Pasionat de fotbal? Atunci merită să consulți această pagină, unde vei găsi ponturi azi pentru meciurile de fotbal. În fiecare zi se dispută zeci, poate chiar sute de meciuri din fotbalul mare. Ne referim în special la campionatele de top din Europa, însă și la Superliga României.

Nu sunt neglijate nici partidele internaționale sau cele inter-cluburi, precum Champions League, Europa League și Conference League. Acestea vor deveni tot mai multe în următorii ani. Este interesant de văzut dacă spectacolul de pe teren va avea de suferit din această cauză. Însă asta este o altă discuție.

Știm cât de important este pentru un microbist să fie informat în legătură cu echipa sa favorită. Pe pagină vei găsi atât informațiile necesare plasării unui pont, cât și data și ora la care meciul tău preferat va începe. În cazul în care sunt zile de weekend care ne vor asalta cu derby-uri, consultând această pagină îți vei putea face programul în funcție de ora de start a acestora.

Dorești să plasezi un pariu pe rezultatul final? Sau poate pe faptul că ambele formații vor marca și că vom avea o partidă spectaculoasă, în care vor fi înscrise multe goluri? Mereu este bine-venită o părere în plus înainte de a plasa un pariu. Această părere o vei putea găsi la final de analiză la fiecare partidă de fotbal. Experții noștri vor analiza “la sânge” toate partidele înainte de a oferi un pont. Bineînțeles, poți analiza și de unul singur evenimentele pe care vrei să pariezi. Așadar, chiar dacă vrei să pariezi pe meciuri fotbal azi, verifică întotdeauna partidele deja jucate și rezultatele obținute pentru mai multe șanse de câștig.

Ponturi tenis azi

Nu numai la fotbal vei găsi o ofertă bogată de ponturi azi, ci și la tenis. Aici nu există zi în care să nu întâlnim câteva meciuri din turnee ATP, WTA, Grand Slamuri sau Cupa Davis/Billie Jean King Cup. Chiar și când nu sunt meciuri din aceste turnee, este imposibil să nu găsim în ofertă o partida din turneele challenger sau ITF.

Această pagină prezintă meciurile de tenis azi care ne captează atenția, mai ales din turnee ATP, WTA și Grand Slamuri. Aici vei găsi analiza partidei, incluzând cele mai recente rezultate ale jucătorilor, dar și alte amănunte care vor conduce la ponturi azi pertinente.

Tot mai multe case de pariuri online licențiate în România prezintă o ofertă foarte bogată pe meciurile de tenis azi. Merită să bagi în seamă nu doar pariurile pe rezultat final și pe numărul de game-uri. Acestea sunt tipurile de pariu întâlnite cel mai des. În afara acestora, poți paria și pe numărul de ași, de duble greșeli, de breakuri sau chiar pe durata meciului.

Trebuie precizat că tenisul este cel mai popular sport în care România este reprezentată destul de bine. Sigur, ne referim în special la circuitul WTA, fiindcă în ATP deocamdată nu se întrezărește nimic. Poate în următorii ani vom avea din nou cel puțin un român în top 100, cum am avut pe timpuri. Până atunci însă, sperăm ca această pagină să conțină cât mai multe meciuri din faze finale ale jucătoarelor din România.

Ponturi baschet azi

Un sport popular destul de îndrăgit și pariat de către români este baschetul. Ne referim în special la partidele din NBA. Deși acestea se desfășoară noaptea, spectaculozitatea meciurilor face mulți jucători români să se arate interesați de această competiție. 

Aici vei găsi ponturi pariuri sportive pentru cele mai interesante meciuri din NBA, în special din play-off. Oferta caselor de pariuri pentru meciurile din NBA este una foarte bogată, astfel că avem de unde alege. În afara pariurilor clasice pe rezultat final, număr total de puncte și handicap asiatic, vei găsi și alte pariuri interesante. Este vorba de pariuri pe sferturi, pe performanța unui jucător în partidă, chiar și pe numărul coșurilor de 3 puncte. 

Alte competiții de baschet interesante sunt cele internaționale sau inter-cluburi, cum ar fi Euroliga, EuroCup sau FIBA Europe Cup. Experții noștri pe baschet vor prezenta cele mai importante meciuri din aceste competiții, inclusiv meciurile reprezentantelor noastre.

La nivel de echipă națională nu avem mari performanțe. Nu la fel putem spune însă și despre echipele de club, în special la FIBA Europe Cup, competiție în care echipele românești se simt bine.

Predicții la pariuri din alte sporturi

Această pagină prezintă pariuri din sporturi mai puțin găsite pe biletele pariorilor, cum ar fi handbalul, hocheiul pe gheață sau E-sports. 

În ultima vreme însă, jocurile E-sports au cunoscut o ascensiune formidabilă pe piața pariurilor. Este vorba de jocuri pe calculator, cum ar fi FIFA, NBA sau chiar hochei pe gheață, dacă ne referim la jocuri sportive. La E-sports se încadrează, de asemenea, jocuri ca League of Legends, Counter Strike sau DOTA 2. Cele mai importante meciuri din aceste competiții vor fi analizate aici.

Să trecem acum la un sport în care România are performanțe notabile și anume handbalul. Nu vorbim neapărat de parcursul din Champions League, cât de cel din alte cupe europene. Și la masculin echipele românești au început să prindă curaj în cupele europene.

Orice partidă importantă a echipelor românești în Europa, chiar și în Liga Națională, va fi analizată aici. De asemenea, tot pe această pagină vei putea vedea analize pentru meciuri din Champions League, dar și pentru meciurile echipelor naționale.

La hochei pe gheață nu avem performanțe remarcabile, lucru care nu ne miră câtuși de puțin. Totuși, partidele din NHL și de la Campionatul Mondial îi atrag pe români la plasarea de pariuri. Oferta de pariuri nu este deloc săracă, cel puțin la NHL. La unele case online poți activa chiar funcția “Bet Builder”, care îți permite să plasezi minim două selecții din aceeași partida pe bilet.

Atât pentru meciurile importante din NHL, cât și pentru cele de la Campionatul Mondial sau chiar din alte competiții, experții noștri din hochei pe gheață se vor pune pe treaba. Te poți inspira din ponturile lor, însă doar dacă ești pus în temă cu semnificația pariului. Dacă nu cunoști regulile acestui sport, nu plasa un pariu doar de dragul de a fi plasat.

Analize și pronosticuri pentru pariuri sportive

Efectuarea unei analize la pariuri presupune, în primul rând, eliminarea oricărei doze de subiectivism. Asta înseamnă că, dacă ești fanul unei echipe, să nu pariezi că va câștiga doar fiindcă ții tu cu ea.

De asemenea, am mai întâlnit destui jucători care cred că o echipă va câștiga deoarece joacă împotriva unei echipe slabe. Ori asta, ori faptul că o victorie o va face lider sau o va califica în cupele europene. Este drept, în cel de-al doilea caz asta e o motivație suplimentară pentru a face o partidă mare. Asta nu este întotdeauna suficient. S-au pierdut titluri de către echipe care în ultima rundă jucau împotriva unor echipe modeste, care nu mai aveau niciun scop real. 

În principal, analiza unei partide se efectuează pe baza statisticilor. Când spun asta mă refer mai ales la ultimele meciuri disputate de o anumită echipă acasă/în deplasare. Dacă vrei să analizezi evenimentele la tenis, ia în considerare nu doar meciurile de tenis azi, ci și meciuri ale jucătorului de pe suprafața pe care urmează să joace.

În afara statisticii, mai pot interveni factori care să influențeze pronosticul. Mă refer, în special, la starea gazonului, dacă mizăm pe un meci de fotbal, sau la eventuale accidentări. Motivația și oboseala sunt și ele doi factori cheie în vederea analizării unui meci.

Mai sunt jucători care mizează pe baza instinctului, care e, până la urmă, tot un fel de subiectivism. Se întâmplă asta cel mai des pe bilete cu mai multe selecții. Dacă joci la instinct, poate că pariurile vor fi câștigătoare o dată sau de două ori. Dar pe termen lung cu siguranță nu vei genera profit astfel.

Ponturi pariuri sportive de la pariori profesioniști

Pentru ca un parior să fie profesionist trebuie să îndeplinească anumite calități. Un parior profesionist va acorda întotdeauna atenție partidelor care s-au jucat în trecut, dar și selecției de meciuri azi, analizând fiecare detaliu pentru a oferi cele mai bune pronosticuri. Sigur, oamenii din exterior pot cataloga un parior după performanțele sale la pariuri. În spatele acestor performanțe stau zeci, sute, poate chiar mii de ore de analiză. La asta se adaugă stăpânirea de sine, atenția la detalii și multe altele.

De asemenea, un parior profesionist poate fi recunoscut și după modul în care prezintă o analiză. Spre exemplu, cei ce prezintă informații contradictorii în analiză pot fi nesiguri pe pontul dat.

Beneficiile ponturilor sportive de la pariori profesioniști

Cel mai mare beneficiu al ponturilor sportive de la pariori profesioniști ține de aspectul financiar. De multe ori, un parior profesionist va genera profit pe termen lung. Nu se concentrează foarte tare să obțină profit pe termen scurt, lucru care, sigur, pe unii dintre urmăritorii săi ar putea să-i deranjeze. 

De aceea, este important să nu copiezi biletul oricărei persoane care se dă parior profesionist. Un parior profesionist lucrează transparent și prezintă bilanțul obținut în trecut. 

Un alt beneficiu desprins din analiza unui parior profesionist este acela că vei învăța cum să analizezi corect o partidă. Astfel, poate vei remarca detalii pe care poate că nici nu le băgai în seamă înainte. Cert este că de la un parior profesionist ai doar de câștigat, nu doar pe termen scurt.

Strategii de pariere cu ponturi

Mulți dintre cei care se inspiră din ponturi azi oferite de experții unui anumit site se gândesc cum să procedeze. Oare să plaseze pariuri simple sau bilete multiple care să cuprindă mai multe ponturi bune? Asta depinde și de încrederea pe care o au în respectivul pont. 

Strategii de pariere cu ponturile zilei

Dacă ești de acord cu ponturile oferite de experți, poți încerca plasarea unui bilet multiplu. În cazul în care încrederea ta nu este prea mare cu privire la ce meciuri sunt azi, recomand să nu îl plasezi deloc. Dacă, totuși, o faci, ar fi bine să îl plasezi singur pe bilet.

Totodată, poți plasa ponturile de la experți în cadrul unui meci azi live. În cazul în care, după 10-15 minute din meci, acesta decurge în favoarea pontului oferit, îl poți plasa cu mai multă încredere, mai ales dacă acel meci beneficiază și de transmisiune în direct. 

Cum să alegi cele mai bune ponturi pentru biletul tău

Indiferent că plasezi ponturi pariuri azi “independent” sau că te inspiri de la alți jucători, ar trebui ca tu personal să consulți statistica acelui meci. Făcând asta, ai putea observa unul sau mai multe detalii care nu sunt trecute în analiză de către expert. Iar aceste detalii nu de puține ori fac diferența între un pariu câștigător și unul necâștigător.

Bonusuri și oferte pentru pariuri sportive

Una dintre cele mai bune modalități de a genera profit o reprezintă cea a fructificării bonusurilor oferite de casele de pariuri. Mă refer aici în special la bonusurile de bun-venit și la cele fără depunere.

Cum să profiți de bonusurile oferite de casele de pariuri

Pentru a profita de un bonus fără depunere nu trebuie să efectuezi vreun depozit, ci doar să te înregistrezi și să îți verifici identitatea. Eventual, să treci un cod bonus în momentul înregistrării. De cele mai multe ori bonusul oferit este sub forma unui freebet. Este adevărat, nu multe case de pariuri online licențiate în România oferă un bonus fără depunere.

Nu la fel se poate spune și despre bonusurile de înregistrare. În general, casele de pariuri oferă un bonus de bun-venit cu o valoare mai mare de 200 lei. Pentru a-l obține, bifează la înregistrare căsuța conform căreia dorești să primești bonusuri și promoții. Apoi trebuie doar să efectuezi un depozit. Uneori, ți se va cere și introducerea unui cod la efectuarea depunerii.

La înregistrare casele de pariuri îți vor oferi bonusuri cu rulaj, freebeturi sau pariuri fără risc sub formă de freebet. În total bonusurile de înregistrare la toate casele de pariuri online licențiate în România depășesc valoarea de 10.000 lei. În general, bonusurile se obțin imediat după depunere. Astfel, dacă iei bonusul astăzi, poți paria pe ce meciuri se joacă azi.

Cum poți profita la maxim de acest lucru? Simplu: deschide-ți cont la toate casele de pariuri ce oferă bonusuri de bun-venit. Începe cu bonusul cel mai mic și continuă până la cel mai mare. Sigur, la unele case online condițiile de rulaj nu sunt chiar ușoare. Cu puțină inspirație însă, poți ajunge relativ repede la o sumă alcătuită din 5 cifre investind doar câteva sute de lei. În acest fel, poți paria pe meciuri astăzi și îți poți îmbunătăți strategiile pe zi ce trece.

Importanța bonusurilor la pariuri sportive

Este foarte important ca o casă de pariuri să prezinte bonusuri. Nu doar de bun-venit, ci și unele venite în urma completării unei misiuni. În acest fel, poți lua parte la promoții lunare, săptămânale sau chiar la oferte pentru meciuri azi. Participând la cât mai multe promoții ce au drept recompensă un bonus, șansele tale de a genera profit la pariuri vor crește.

Având în vedere asta, este ușor de înțeles motivul pentru care pariorii preferă casele de pariuri cu bonusuri și promoții multe. Sigur, nu toate promoțiile de la pariuri sportive vor acorda bonusuri care să te mulțumească. Alege-le însă doar pe cele care te-ar putea ajuta să-ți maximizezi profitul.

Obiective și selectivitate la pariuri sportive

În cele mai multe cazuri, nu vei realiza profit considerabil la pariuri de azi pe mâine, ci treptat. Acest proces poate dura luni sau chiar ani. Asta, în cel mai fericit caz. Dacă dorești să generezi, așadar, profit constant la pariuri, îți trebuie multă răbdare.

Cum să setezi obiective realizabile la pariuri sportive

Prin urmare, setează-ți un obiectiv realizabil la pariuri în fiecare interval de o luna, să zicem. Un obiectiv realizabil ar fi acela de a-ți dubla sau chiar a-ți tripla banca, în funcție de suma de bani pe care o ai în cont. Dacă îți setezi însă că obiectiv să-ți înzecești banca într-o lună de zile, foarte probabil vei ajunge să forțezi și să pierzi toți banii.

Importanța selectivității la pariuri sportive

Foarte important la pariuri sportive este să fii selectiv. Asta înseamnă, în mare parte, să plasezi ponturi azi doar după ce ai analizat cu atenție ultimele rezultate ale oponenților care se întâlnesc în acea partidă. De asemenea, este important să cunoști semnificația pariului, dar și regulile sportului pe care pariezi.

Dacă după ce ai efectuat analiza partidei reiese că un pariu are o cotă prea mare decât ar trebui, acționează cu prudență. Nu arunca pe acel pont sume mari de bani, fiindcă, foarte probabil, casele de pariuri nu au setat degeaba cota atât de mare. Este posibil ca ele să știe ceva ce nu reiese din statistici. Atenție mare la acest tip de cote. 

Inteligență și strategii avansate

Dacă îmi este permis un joc de cuvinte, oricine poate juca la pariuri, însă pariurile sportive nu sunt pentru oricine. După cum am menționat mai sus, îți trebuie multe calități pentru a deveni un parior de succes. 

Cum să pariezi inteligent la pariuri sportive

Multe dintre aceste calități se dobândesc în timp, până atunci nefiind exclus să experimentezi câteva situații neplăcute la pariuri. Ne referim, desigur, la pierderea întregii bănci. Important este ca, până ce vei dobândi aceste calități, să nu forțezi la pariuri, mizând sume mai mari decât ți-ai putea permite să pierzi. Este adevărat, nici după ce vei dobândi acele calități nu îți garantează nimeni că vei genera profit.

Pe lângă consultarea statisticilor pentru parierea unui meci azi, un alt lucru esențial constă în gestionarea băncii. Nu puțină lume se pierde cu firea după o serie de pariuri necâștigătoare. Acest lucru va duce, de cele mai multe ori, la pierderea întregii bănci. Păstrarea cumpătului în astfel de situații este una dintre cheile generării de profit pe termen lung.

Cu metoda Arbitrage ai profit indiferent de rezultat

O modalitate de a genera profit indiferent de rezultatul unei întâlniri este folosirea metodei Arbitrage. Ce presupune această metodă? De exemplu, din toate variantele de meciuri azi, alegi unul pe care plasezi două sau trei pariuri la case de pariuri diferite.

Este însă foarte greu să descoperi o opțiune de pariu care, plasată la două case de pariuri online, să îți genereze profit indiferent de rezultat. Iar, de cele mai multe ori, profitul este unul mic, iar casele de pariuri sunt destul de stricte în privința acestei metode. Dacă te prind că o folosești, ți-ar putea limita contul. De aceea, dacă folosești o astfel de strategie, este indicat să folosești mize rotunde, care să nu bată la ochi. 

Voi lua ca exemplu meciul de tenis dintre Jabeur și Rybakina. La o casă de pariuri Jabeur are cota 1.7 la victorie, iar la o altă casă de pariuri Rybakina este cotată cu 2.5 să învingă. Astfel, dacă voi plasa 1 000 lei pe victoria lui Jabeur la cota de 1.7, pentru a obține un profit cât mai mare trebuie ca pe cota de 2.5 a Rybakinei să mizez 680 lei. Așadar, profitul ar fi de doar 20 lei indiferent de jucătoarea câștigătoare.

În trecut strategia îți putea aduce ceva beneficii. Acum însă, odată cu introducerea taxelor la pariurile online, de 2% la depunere și 3% la retragere, nu mai merită să te concentrezi pe această metodă, în opinia mea. Asta, mai ales că acele cote care te ajută să aplici metoda Arbitrage nu se vor găsi mereu la aceleași case de pariuri.

Sfaturi și concluzii pentru ponturi pariuri sportive

Este foarte greu ca o persoană din această lume să facă foarte bine din prima un lucru. Mai ales dacă acel lucru implică și o investiție de bani. Este și cazul pariurilor sportive. Este foarte probabil să întâmpini eșecuri la pariuri până să te prinzi cum stau lucrurile. Important este ca sumele de bani pierdute să nu fie foarte mari. 

Cum să îți îmbunătățești abilitățile la pariuri sportive

După ce vei acumula mai multă experiență, probabil vei deprinde câteva abilități, care te vor ajuta să generezi din ce în ce mai mult profit. Din proprie experiență îți zic că vei deprinde aceste abilități doar exersând și analizând atât rezultatele anterioare, cât și meciuri azi pentru a fi la curent în timp real cu evenimentele sportive. 

Te-ai documentat despre greșelile pe care nu este bine să le facă un parior sau despre gestionarea băncii și acum crezi că ești pregătit pentru a genera profit la pariuri? Cu siguranță ai un avantaj dacă știi aceste informații. Este însă foarte greu să respecți teoria când te afli în fața plasării unor pariuri și, mai ales, după ce vei experimenta o serie de pierderi. Doar prin exercițiu vei dobândi anumite abilități și îți vei înfrâna anumite porniri.