Ponturi hochei – Tingsryd vs Bjorkloven – 19 ianuarie

Tingsryd vs Bjorkloven
Sursa foto: Bjorkloven.com

Ponturi hochei – Tingsryd vs Bjorkloven – 19 ianuarie. Astazi avem un nou eveniment interesant din hochei ce se va desfasura in campionatul Suediei de la ora 20:00. Avem cateva informatii foarte interesante pentru aceasta confruntare si am gasit o cota buna pe Unibet.

<<INTRA IN GRUPUL DE TELEGRAM>>

Tingsryd

  • Gazdele in colaps de 6 zile, fiind intr-o situatia financiara delicata. Antrenorul a anuntat ca pleaca, jucatorii sunt in greva, nu sau antrenat ieri deloc.
  • Conducerea a anuntat ca vor urma scaderi de salarii, de personal, ca nu mai au finantare locala si ei nu se pot descurca singuri.. Acest lucru se observa si prin joc, ultimele 5 meciuri disputate acasa au fost tot atatea infrangeri.
  • Daca ne ducem si mai mult, vedem ca au doar o singura victorie in ultimele 10 meciuri jucate acasa, falimentul si incapacitatea de plata se tot zvonea de prin Noiembrie 2023 si de atunci a inceput si caderea lor. Jucatorii se gandesc la plecare, se gandesc ca vor fi dati afara.
  • Intr un clasament al meciurilor de acasa, gazdele se afla pe penultima pozitie, 16 puncte in 18 meciuri si golaveraj negativ 38-53, cea mai slaba ofensiva si una dintre cele mai slabe defensive.

Bjorkloven

  • Oaspetii lupta pentru promovare, pentru a fi in Play Off, in Top 3, momentan se afla pe locul 4 dar o sa mai scada in clasament, avand meciuri in plus fata de urmaritoarele ei.
  • If este clar mai buna fata de gazde, au moral mai bun, calitate mai buna si trebuie sa castige acest meci ca sa se mentina in fata clasamentului.
  • In deplasare echipa oaspete se descurca excelent, este lider in clasament, avand 35 de puncte in 17 meciuri si golaveraj 70-55, cea mai buna ofensiva din deplasare.
  • Ma astept ca gandurile si probleme din sanul echipei gazda sa si spuna cuvantul si oaspetii sa profite, sa castige pentru a se mentine acolo sus in clasament.

Tingsryd vs Bjorkloven - 2 solist (inclusiv OT) - Cota 1.55

articol scris de Marius Girba

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON