Ponturi Hochei – Nybro vs Djugarden – 5 decembrie 2024

Ponturi Hochei - Nybro vs Djugarden - 5 decembrie 2024
Sursa foto: Djugarden IF ( oficial Facebook)

Ponturi Hochei – Nybro vs Djurgarden se va desfasura astazi 5 decembrie 2024. Meciul Zilei din hochei vine din Suedia, Liga 2. In cele ce urmeaza vom vorbi despre confruntarea de astazi, cu incepere de la ora 20.00 si unde o sa gasiti cea mai buna cota.

<<INTRA GRATUIT IN GRUPUL DE TELEGRAM>>>

Informatii meci

  • Gazdele se afla pe locul 7 din 14 echipe, loc de play-off. In cele 30 de meciuri disputate in acest moment Nybro a inregistrat 48 de puncte, golaveraj negativ 83-88. Defensiv gazdele stau slab, liniile defensive comit des Power play pentru adversari, un punct foarte slab in economia meciului si acest aspect se observa in fiecare meci, in proportie de 80% cand joaca in inferiotate primesc gol.
  • Calitatea liniilor ofensive nu este de play-off, sunt echipe in subsolul clasamentului mai bune ca Nybro dar conjuctura si o serie norocoasa la unele meciuri au facut sa fie pe loc de Play-off, unde va fi ciuca batailor daca va ajunge.
  • Cand vorbim de Djurgarden, zicem una dintre cele mai bune echipe din serie si o echipa care joaca bine in acest moment, avand 2 victorii consecutive si un joc ofensiv/defensiv foarte bun. Oaspetii se afla pe locul 3 in acest moment, avand 53 de puncte si golaveraj pozitiv, 93-80.
  • Djurgarden se afla la egalitate cu locul 2, are una dintre cele mai bune linii ofensive din serie. In deplasare nu prea se descurca bine oaspetii, avand 2 infrangeri consecutive dar acum jucand cu o echipa inferioara ca joc/lot calitativ ma astept sa castige, mai ales raportandu-ne la calitatea jucatorilor/istoria si ce obiective au, toate duc spre o victorie a oaspetilor.

Nybro vs Djugarden

Nybro vs Djugarden - Hochei Liga 2 - Cote Superbet

324 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN & 1200 RON de Bun Venit

Incepem anul cu ponturi din hochei in forta, asa ca te invit sa plasezi alaturi de mine pe Superbet. Acolo gasim cele mai mari cote si ai de inceput un pachet cu 500 RON bonus si 324 rotiri gratuite. Bafta sa avem!

articol redactat de Marius Girba

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON