Ponturi hochei – Langnau vs Zurich – National League

Ponturi hochei - Langnau vs Zurich - National League
Sursa foto: SCL Tigers ( oficial Facebook)

Ponturi hochei – Langnau vs Zurich – National League. Meciul zilei din Hochei vine din campionatul Elvetiei, acolo unde avem confruntarea dintre cele doua formatii se va desfasura de la ora 20.45.

444 Rotiri GRATUITE

COD PROMO: 400CROWN

Langnau

  • Se afla pe locul 11 din 14 echipe, in cele 37 de meciuri jucate a inregistrat 45 de puncte. 82-117 golaveraj si o forma slaba in acest moment, o singura victorie in ultimele 5 meciuri disputate. Cand vorbim despre capitolul linii defensive si linii ofensive, echipa este una dintre cele mai slabe echipe din campionat, in ultimele 5 meciuri a primit 19 goluri aratand o fragilitate la liniile defensive.
  • Echipa nu dispune de jucatori calitativi care sa iasa in evidenta, se bazeaza pe jocul colectiv si pe sintagma un gol mai mult ca adversarul, din cauza defensive slabe logic, dar acest lucru nu ii ajuta prea mult, avand si una dintre cele mai slabe linii ofensive din campionat.

Zurich

  • Liderul la zi in acest moment trece print o forma slaba. In cele 36 de meciuri jucate echipa a adunat un total de 77 de punte. 24 de victorii si 12 infrangeri, golaveraj 116-75. Are una dintre cele mai bune linii ofensive si cea mai buna defensiva din campionat.
  • Cum ziceam, forma echipei este una slaba in acest moment, avand 3 infrangeri consecutive si un joc in acest moment slab, mai ales liniile ofensive. Lotul oaspetilor este unul stralucit, jucatori ca Malgin, Froden, Grant, pot sa faca oricand diferenta si in proportie de 90% ei sunt pionii importanti in fiecare etapa.

Concluzii

  • Cred si ma astept ca Zurich sa castige acest meci, gazdele isi vor vinde scump pielea, mai ales jucand acasa, dar Liderul are calitatea necesara sa castige acest meci, sa-si consolideze prima pozitie si mai ales sa iasa din aceasta pasa proasta, prin cele 3 infrangeri consecutive, este adevarat in OT dar tot infrangeri sunt.
  • Daca nu castigi cu una dintre cele mai slabe echipe din campionat, cu linii defensive si ofensive fara mari valori dar cu mari carente, atunci cu cine sa castigi pentru un nou titlu?

SCL Tigers vs ZSC Lion - 2 solist (inclusiv OT)

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON