Malmo vs Olympiakos, Ponturi Pariuri Europa League, 24.10.2024

Malmo vs Olympiakos
Malmo vs Olympiakos (sursa foto – facebook.com)

Joi, în data de 24 octombrie, de la ora 22:00, “Eleda Stadion” va găzdui duelul dintre Malmo vs Olympiakos. Acesta contează pentru runda a treia din cadrul noului format Europa League, care propune meciuri foarte interesante, pe care tipsterii XBets le-au analizat și au venit cu tot felul de ponturi pariuri.

Ponturi pariuri Malmo vs Olympiakos

Malmo vs Olympiakos este unul dintre cele mai complicate meciuri de azi din Europa League, însă, în ciuda acestui aspect, noi am reușit să scoatem un pronostic într-o cotă mai mult decât decentă de 1.65. Am decis să mergem pe mâna agenției de pariuri online Unibet, la care avem ocazia să pariem fără risc cu un bonus de până la 500 RON. Dacă vrei să profiți și tu de ofertă, accesează bannerul de mai jos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Malmo vs Olympiakos

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare este ușor favorită la victorie, aceasta primind o cotă de 2.43 la Unibet. De partea cealaltă, un eventual succes al gazdelor ne-ar putea tripa investiția inițială.

Cote pariuri Malmo vs Olympiakos
Cote pariuri Malmo vs Olympiakos

Malmo vine după patru partide fără eșec

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, urmând ce-i drept să înfrunte o adversară mai puternică, ce are realizări mai mari în ultimii ani.

Suedezii au răpus-o deja pe campioana Greciei în acest sezon, trecând de PAOK în preliminariile Champions League, pierzând apoi în play-off cu Sparta Praga. Au ajuns astfel în Europa League, unde au început cu stângul, în primul meci pierzând acasă cu Rangers, scor 0-2, impunându-se însă apoi în Azerbaijan, câștigând cu 1-2 pe terenul lui Qarabag.

Cei de la Malmo sunt fără eșec de patru partide, însă nu am putea spune că sunt neapărat într-o formă grozavă, având în vedere faptul că vin după două rezultate de egalitate în dueluri cu echipe accesibile, jucând cu Varnamo pe teren propriu, dar și cu Vasteras în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dahlin; Larsen, Rosler, Jansson, Busanello; Bolin, Johnsen, Berg, Christiansen; Thelin, Botheim

Olympiakos, fără victorie în ultimele trei deplasări

Vorbim de o echipă mult mai valoroasă, cel puțin pe hârtie, care joacă într-un campionat mai puternic și are și performanțe mai mari în ultimii ani, așa că bookmakerii au motive să o dea ca favorită. Va avea însă o misiune complicată, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele nu se obțin ușor.

În sezonul precedent, grecii au impresionat în Conference League, unde au atins finala și au și reușit să o câștige, impunându-se cu Fiorentina. În actuala ediție de Europa League, aceștia au început cu înfrângere, pierzând în primul meci cu 2-0 pe terenul lui Lyon, făcând însă apoi spectacol cu Braga, impunându-se la scor de neprezentare pe teren propriu.

La fel ca adversarii lor, cei de la Olympiakos vin după patru partide consecutive fără eșec, iar de asemenea, au remizat în precedentele două jocuri. Aceștia s-au deplasat mai întâi pe terenul rivalei Panathinaikos, urmând apoi confruntarea de pe teren propriu cu Levadiakos.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Tzolakis; Costinha, Ntoi, Carmo, Ortega; Hezze, Mouzakitis, Rodinei, Chiquinho, Martins; El Kaabi

Ce pariem la Malmo vs Olympiakos?

Malmo vs Olympiakos este un duel destul de complicat, greu de anticipat din punct de vedere al câștigătoarei, de aceea am ales să evităm pariurile pe soliști. Noi anticipăm un meci echilibrat, dar cu reușite la ambele porți, cele două formații având resursele necesare pentru a înscrie. Așadar, pariem în consecință, la o cotă de 1.65 oferită de cei de la Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.65

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite