Maccabi Tel Aviv – Sociedad, Ponturi Pariuri Europa League, 24.10.2024

Maccabi Tel Aviv - Sociedad
Maccabi Tel Aviv – Sociedad (sursa foto – facebook.com)

Joi, în data de 24 octombrie, cu începere la ora 19:45, se va disputa Maccabi Tel Aviv – Sociedad, meci din cadrul noului format de Europa League. Acesta contează pentru etapa a treia, urmând să se desfășoare pe teren neutru, în Serbia, pe “Stadion Partizana” din Belgrad.

Ce pariem la Maccabi Tel Aviv – Sociedad?

Ne așteaptă foarte multe meciuri azi în Europa League, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, analizându-le pe fiecare în parte, venind pe site-ul comunității cu o mulțime de ponturi pariuri și variante de bilete din care vă puteți inspira. În acest material avem analiza duelului Maccabi Tel Aviv – Sociedad, pentru care am decis să pariem într-o cotă de 1.78.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Maccabi Tel Aviv – Sociedad

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare este văzută ca favorită în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.78 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 4.75.

Cote pariuri Maccabi Tel Aviv - Sociedad
Cote pariuri Maccabi Tel Aviv – Sociedad

Produce surpriza Maccabi Tel Aviv?

Nu este deloc o echipă rea, însă, ce-i drept, nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia din mai multe puncte de vedere. De asemenea, nici nu beneficiază de avantajul propriului teren, urmând să își joace toate partidele din calitate de gazdă pe teren neutru, din motive foarte bine cunoscute.

Israelienii sunt în căutarea primelor puncte în actualul format de Europa League, aceștia pierzând primele două jocuri. În prima etapă au făcut deplasarea la Braga, acolo unde au pierdut cu 2-1, urmând apoi un eșec și în disputa cu Midtjylland, scor 0-2.

Cei de la Maccabi Tel Aviv au un moral bun înainte de această înfruntare, având în vedere faptul că vin după două victorii, ambele în campionatul intern. S-au impus mai întâi cu 1-2 în fieful celor de la Netayna, câștigând apoi cu 2-0 derby-ul de pe teren propriu cu Maccabi Haifa.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Mishpati; Asante, Stojic, Shlomo, Nachmias; Peretz, Kanichowsky, Sissokho; Davida, Addo, Madmon,

Real Sociedad vine după un succes important

Vorbim de o echipă mai valoroasă, mai experimentată, cu realizări mult mai mari, care vine de asemenea și dintr-un campionat mai puternic, astfel că agențiile de pariuri au toate argumentele să o dea ca favorită la victorie în această confruntare.

Bascii nu o duc nici ei prea bine în actuala ediție de Europa League, având în vedere faptul că nu au obținut decât un singur punct în primele două etape. Aceștia și-au început aventura cu o remiză în Franța, pe terenul celor de la Nice, urmând apoi un eșec dezamăgitor în duelul de pe teren propriu cu Anderlecht, pierzând cu 1-2, deși au condus cu 1-0.

Ultima partidă a fost de bun augur pentru cei de la Real Sociedad, aducându-le un succes foarte important. În weekend, aceștia s-au deplasat pe terenul celor de la Girona, care în acest sezon evoluează în Champions League, reușind să se impună la scor minim, grație golului marcat de Oyarzabal.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Remiro; Odriozola; Zubeldia, Pacheco, Lopez; Mendez, Zubimendi, Turrientes Barrenetxea; Kubo, Oyarzabal

Ponturi pariuri Maccabi Tel Aviv – Sociedad

Real Sociedad este fără dubii o echipă mai bună, fiind superioară adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că avem pretenții de la aceasta. Are totuși pretenții la “primăvara” europeană, iar pentru a rămâne cu șanse cât mai bune, ar trebui să înceapă să obțină victorii, de aceea ne așteptăm să dea totul pentru a se impune. Așadar, mergem pe mâna oaspeților, la o cotă foarte bună de 1.78 oferită de Unibet.

Sociedad câștigă @ Cota 1.78

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite