Biletul Zilei Betano Cota 5: Pariuri bombă din Premier League, 19.10.2024

Biletul Zilei Betano Cota 5: Pariuri bombă din Premier League, 19.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Ești pregătit de câteva pariuri bombă din Premier League? Dacă da, atunci încasează alături de noi 500 RON BONUS și pariază Biletul Zilei Betano Cota 5, cu șanse bune de reușită.

Biletul a fost plasat la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania – Betano – acolo unde avem parte și de funcția Bet Builder, pe care am utilizat-o la unul din cele 3 ponturi pariuri plasate pe Biletul Zilei Betano Cota 5.

Biletul Zilei Betano Cota 5 19.10.2024

MeciCotăPronostic
Fulham vs Aston Villa2.35X2 & ambele echipe marchează
Ipswich vs Everton1.421X
Newcastle vs Brighton & Hove Albion1.47ambele echipe marchează
Biletul Zilei Betano Cota 5 19.10.2024

Pariem pe un Bet Builder de cota 2

Primul pariu propus pe Biletul Zilei Betano Cota 5 este un Bet Builder de cota 2, din meciul Fulham vs Aston Villa. Aici am pariat pe minim un punct obținut de oaspeți și un gol marcat în ambele porți. Trupa lui Unai Emery continuă să facă valuri în Premier League, acolo unde se află pe locul 5 al clasamentului, sub granzii Liverpool, Manchester City, Arsenal și Chelsea.

Vorbim despre una din cele mai spectaculoase formații ale primului eșalon, care are 12 goluri marcate în 7 etape și 9 încasate. De partea cealaltă, Fulham nu se descurcă deloc rău, fiind pe poziția a 8-a, cu 11 puncte, 10 goluri înscrise și 8 primite.

Sezonul trecut, Aston Villa s-a impus de fiecare dată, 3-1 pe teren propriu și 2-1 în deplasare. Avem așadar față în față echipe ce marchează des, însă cu un plus pentru oaspeți – care până la urmă au învins-o pe Bayern în UEFA Champions League, așadar vorbim despre un alt nivel.

Bifează Ipswich primul succes de la promovare?

Următoarea recomandare din seria de ponturi pariuri de pe Biletul Zilei Betano Cota 5 vine de pe Portman Road, acolo unde așteptăm minim un punct obținut de către nou promovata Ipswich. Până acm gazdele nu au reușit să bifeze vreun succes, însă întâlnesc un adversar perfect cu care pot începe ascensiunea.

Everton are 15 goluri primite în 7 runde, iar în deplasare ”caramelele” nu au învins pe nimeni. De partea cealaltă, Ipswich a bifat remize cu Fulham și Aston Villa în propriul fief, 1-1 respectiv 2-2. Este așadar foarte posibil ca gazdele să obțină puncte în meciul de pe 19 octombrie, așadar pariem la o cotă de 1.42 pe ”1X”.

Încasează 500 RON BONUS și pariază Biletul Zilei Betano Cota 5

Mizăm pe goluri pe Biletul Zilei Betano Cota 5

Ultima recomandare din lista de ponturi pariuri Premier League de pe Biletul Zilei Betano Cota 5 este una pe goluri, la duelul Newcastle vs Brighton. Vorbim despre două dintre cele mai ofensive și spectaculoase formații ale ultimelor două sezoane.

”Coțofenele” se situează pe locul 7 în clasament, la egalitate de puncte cu Brighton. Oaspeții au deja 13 goluri marcate în 7 partide de Premier League și 10 încasate. Înainte de întreruperea campionatului, Brgihton a învins-o pe Tottenham cu scorul de 3-2. Victoria a fost precedată de un eșec pe Stamford Bridge cu Chelsea (scor 4-2) și o remiză cu Nottingham, scor 2-2.

De asemenea, în Cupa Ligii Angliei gruparea alb-albastră s-a impus la limită, 3-2 cu Wolves. Este așadar o echipă ce lasă multe spații atunci când se avântă în ofensivă, iar Newcastle poate profita – mai ales pe St. James Park. Crezi că vom vedea spectacol în Newcastle vs Brighton? Atunci pariază pe minim un gol al ambelor formații. Acestea find spuse, iată cele 3 ponturi pariuri Premier League de pe Biletul Zilei Betano Cota 5:

Biletul Zilei Betano Cota 5

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite