Muntenegru U21 vs România U21 – Ponturi Pariuri Preliminarii EURO 2025 11.10.2024

Muntenegru U21 vs România U21
Muntenegru U21 vs România U21 (sursa foto – facebook.com)

Vineri, în data de 11 octombrie, cu începere la ora 17:00, se va juca partida dintre Muntenegru U21 vs România U21, aceasta contând pentru penultima etapă din preliminariile Campionatului European din 2025, urmând să se dispute pe “Podgorica City Stadium”.

Ce pariem la Muntenegru U21 vs România U21?

Această confruntare este extrem de importantă pentru reprezentativa noastră, în condițiile în care este obligată să se impună pentru a rămâne la mâna ei în cursa pentru primul loc al grupei. După ce am analizat duelul dintre Muntenegru U21 vs România U21 am decis să mergem pe mâna unui pariu într-o cotă mai mult decât decentă de 1.60 oferită de Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Muntenegru U21 vs România U21

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, reprezentativa noastră pornește cu prima șansă în această înfruntare, cum era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.60 la victorie, în timp ce pentru un eventual succes al celor din Muntenegru avem o cotă de 5.45.

Cote pariuri Muntenegru U21 vs România U21
Cote pariuri Muntenegru U21 vs România U21

Muntenegru U21 nu mai are șanse la calificare

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu o adversară mai valoroasă, ce are un parcurs mult mai bun în aceste preliminarii.

Muntenegrenii sunt penultimii în grupă, cu doar șapte puncte acumulate în opt etape, nemaiavând șanse la primele două locuri. Până acum au înregistrat doar două victorii, remizând o dată, suferind cinci eșecuri, de-a lungul acestor jocuri marcând cinci goluri, primind cu șase mai multe.

În ultimele șapte meciuri, cei din Muntenegru nu au obținut decât un singur succes, impunându-se în duelul cu Albania. În acest interval au suferit cinci eșecuri, ultimul venind în meciul anterior, pierzând cu 0-2 în duelul de pe teren propriu contra naționalei din Elveția.

România U21 este obligată să se impună

Vorbim de o națională mai valoroasă, cel puțin pe hârtie, care are prestații mult mai bune în această campanie de calificare, dar care are și pretenții mult mai mari. Reprezentativa noastră caută să se califice la turneul european pentru a patra oară la rând, după experiențele din 2019, 2021 și 2023.

“Tricolorii mici” au în continuare șanse foarte bune, însă trebuie să treacă cu succes de confruntarea cu Muntenegru. Aceștia sunt pe locul al treilea în grupă, la egalitate cu Finlanda și la un punct de Elveția. Cele opt etape le-au adus 16 puncte, reușind cinci victorii și un egal, suferind două eșecuri, în urma acestor dueluri înscriind 14 goluri, primind de două ori mai puține.

După șase partide consecutive fără eșec, în care a bifat cinci victorii și o remiză, România U21 a clacat, pierzând puncte extrem de importante în Finlanda, acolo unde a pierdut cu 2-0. Așadar, în urma acelui rezultat, aceasta este obligată să se impună în Muntenegru pentru a rămâne la mâna sa în ultima etapă, când va da piept cu Elveția pe teren propriu.

Ponturi pariuri Muntenegru U21 vs România U21

După cum menționam, România U21 este mult mai valoroasă, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că, spre deosebire de adversara sa, are un obiectiv de îndeplinit, așa că ar trebui să fie mult mai motivată. Așadar, chiar dacă joacă în deplasare, mergem pe mâna naționalei noastre, la o cotă de 1.60 oferită de Unibet, ce își poate face loc lejer și pe Biletul Zilei.

România U21 câștigă @ Cota 1.60

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite