Lazio vs Empoli – Ponturi Pariuri Serie A 06.10.2024

Lazio vs Empoli
Lazio vs Empoli (sursa foto – facebook.com)

Duminică, în data de 6 octombrie, cu începere la ora 16:00, “Stadio Olimpico” va găzdui duelul dintre Lazio vs Empoli, acesta contând pentru etapa a șaptea din cadrul campionatului italian.

Lazio vs Empoli, pariem în cota 1.56

Această zi de duminică este una plină de meciuri, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, venind cu tot felul de ponturi pariuri și variante de bilete din care vă puteți inspira. În acest material am analizat confruntarea dintre Lazio vs Empoli, iar noi am decis să nu ne complicăm și să pariem cât mai simplu, motiv pentru care am mizat pe o variantă în cota 1.56. Vezi în continuarea articolului despre ce este vorba.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Lazio vs Empoli

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind mult mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.56 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem cota 6.25.

Cote pariuri Lazio vs Empoli
Cote pariuri Lazio vs Empoli

Lazio arată foarte bine în ultimul timp

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe ale fotbalului italian, care, din punct de vedere al valorii, al performanțelor și, implicit, al experienței, este mult peste nivelul adversarei sale, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită, mai ales că joacă acasă.

Lazialii se situează în acest moment pe treapta a opta a clasamentului din Serie A, cu zece puncte acumulate de-a lungul celor șase etape. Până acum au reușit trei victorii și o remiză, suferind două eșecuri, în urma acestor jocuri marcând 12 goluri, primind cu două mai puține.

Această partidă îi prinde pe cei de la Lazio cu un moral foarte bun, având în vedere faptul că sunt în creștere de formă, venind după trei victorii consecutive. S-au impus pe rând cu Dynamo Kiev, Torino și Nice, în duelurile cu acestea marcând nu mai puțin de zece goluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Provedel; Lazzari, Gila, Romagnoli, Tavares; Rovella, Guendouzi; Isaksen, Dia, Zaccagni; Castellanos

Empoli este fără eșec în sezonul actual

Este fără dubii marea surpriză a acestui început de Serie A, care până acum are prestații admirabile. Totuși, bookmakerii o dau ca outsideră în această înfruntare, urmând ce-i drept să joace în deplasare, contra unui adversar care stă mai bine la multe capitole.

Oaspeții aceste partide sunt chiar deasupra adversarilor lor în clasamentul din Serie A, ocupând mai exact locul al șaptelea, fiind la egalitate de puncte, având și un golaveraj mai bun. Aceștia sunt fără înfrângere după șase etape, înregistrând două victorii și patru egaluri, meciuri în care au marcat cinci goluri și au primit două.

După cum menționam, cei de la Empoli sunt fără eșec în acest sezon, în cele opt partide disputate în toate competițiile reușind patru victorii. Ultima dată au primit vizita celor de la Fiorentina, într-o partidă în care au obținut un punct, după o remiză albă.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Vasquez; Goglichidze, Ismajli, Viti; Gyasi, Henderson, Grassi, Pezzella; Fazzini, Esposito; Colombo

Ponturi pariuri Lazio vs Empoli

Așa cum precizam, Lazio este mult mai valoasă, mult mai experimentată, dar are și pretenții mult mai mari, așa că ne așteptăm să dea totul pentru a obține cele trei puncte. Dacă ținem cont de forma pe care o traversează, dar și de faptul că joacă acasă, vom merge cu mare încredere pe un succes al său, într-o cotă de 1.56 oferită de Unibet, ce își poate face loc lejer și pe Biletul Zilei.

Lazio câștigă @ Cota 1.56

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite