Ajax vs Beșiktaș – Ponturi Pariuri Europa League 26.09.2024

Ajax vs Beșiktaș
Ajax vs Beșiktaș (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Ajax vs Beșiktaș este una programată să se joace joi, în data de 26 septembrie, de la ora 22:00, aceasta contând pentru prima rundă din cadrul noului format Europa League, urmând să se dispute la Amsterdam, pe “Johan Cruijff Arena”.

Așteptăm spectacol la Ajax vs Beșiktaș

Ajax vs Beșiktaș este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din Europa League, în care vom avea ca protagoniste două echipe aflate în formă. Așadar, în urma analizei, noi am selectat un pariu bazat pe goluri, la o cotă foarte bună de 1.72, ce sperăm să ne aducă profit. De asemenea, dacă ai nevoie de inspirație, pe site-ul nostru găsești ponturi pariuri pentru cele mai importante evenimente de astăzi.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Ajax vs Beșiktaș

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, gruparea olandeză pornește cu prima șansă la victorie. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.97, în timp ce pentru un eventual succes al turcilor avem o cotă de 3.80 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Ajax vs Beșiktaș
Cote pariuri Ajax vs Beșiktaș

Ajax traversează o formă bună

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din Olanda, care, ce-i drept, este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, însă are în continuare pretenții mari, atât la nivelul competițiilor interne, cât și pe plan european. Bookmakerii o dau ca favorită în acest duel, principalul său obiectiv fiind terenul propriu, unde suporterii pot avea un rol foarte important.

“Lăncierii” au început devreme în actuala ediție de Europa League, încă din turul al doilea preliminar, acolo unde s-au distrat cu Vojvodina, câștigând ambele manșe, chinuindu-se apoi cu Panathinaikos, pe care au eliminat-o abia după loviturile de departajare. În cele din urmă, aceștia au dat piept cu Jagiellonia în play-off, impunându-se cu un categoric 7-1 la general.

Cei de la Ajax nu arată deloc rău în ultima perioadă, având în vedere faptul că vin după patru partide consecutive fără înfrângere. În acest interval au bifat trei victorii și un rezultat de egalitate, în urma acestor meciuri înscriind 13 goluri, primind doar două.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pasveer; Rensch, Sutalo, Kaplan, Hato; Klaassen, Henderson, Taylor; Traore, Brobbey, Weghorst

Beșiktaș este neînvinsă în acest sezon

Într-adevăr, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, fiind dezavantajată și de faptul că joacă în deplasare, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră, însă forma pe care o traversează în acest început de sezon îi dă speranțe că poate scoate un rezultat pozitiv.

După ce au câștigat Cupa Turciei în sezonul precedent, cei de la Beșitkaș și-au asigurat calificarea directă în play-off-ul Europa League, unde au dat piept cu Lugano. În prima manșă, aceștia au scos un rezultat de egalitate în deplasare, scor 3-3, făcând apoi spectacol la retur, câștigând cu 5-1.

După cum menționam, turcii sunt fără eșec în acest sezon, în cele opt partide reușind șase victorii și două egaluri. În ultimul joc, aceștia au primit vizita modestei Eyupspor, pe care au învins-o cu 2-1, ajungând astfel la 24 de goluri marcate în actuala stagiune.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gunok; Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku; Fernandes, Al Musrati; Mario, Silva, Rashica; Immobile

Ponturi pariuri Ajax vs Beșiktaș

În teren se vor înfrunta două formații care arată foarte bine în ofensivă, așa că noi avem mari speranțe la un duel pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte. Evident, vom alege un pariu pe goluri, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastră primește o cotă mai mult decât decentă de 1.72 la agenția de pariuri online Unibet.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.72

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite