AS Roma vs Udinese – Ponturi Pariuri Serie A 22.09.2024

AS Roma vs Udinese
AS Roma vs Udinese (sursa foto – facebook.com)

Duminică, în data de 22 septembrie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre AS Roma vs Udinese, aceasta contând pentru etapa a cincea din cadrul campionatului italian, urmând să se dispute pe Stadio Olimpico.

Analiza partidei dintre AS Roma vs Udinese

Ne așteaptă multe meciuri azi în campionatele de top din Europa, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, analizând toate duelurile importante, venind cu tot felul de ponturi pariuri din care vă puteți inspira. În acest articol am analizat confruntarea dintre AS Roma vs Udinese, pentru care am ales un pariu pe goluri, într-o cotă foarte bună de 1.95 oferită de Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri AS Roma vs Udinese

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este văzută ca mare favorită la victorie, ceea ce nu surprinde deloc, fiind mai puternică. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.65, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 5.40.

Cote pariuri AS Roma vs Udinese
Cote pariuri AS Roma vs Udinese

AS Roma dezamăgește în startul sezonului

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe ale Italiei, care ne-a obișnuit ca în fiecare sezon să aibă pretenții foarte mari, așa cum este cazul și în actuala stagiune, vizând locurile de Champions League în Serie A, dar și un parcurs cât mai lung în Europa League.

Capitolinii au însă parte de un start foarte slab în actuala ediție de campionat, aceștia ocupând în prezent doar un modest loc 17 în clasamentul din Serie A, cu doar trei puncte acumulate. În cele patru etape disputate, aceștia au înregistrat trei remize și un eșec, meciuri în care au înscris două goluri, primind trei.

Cei de la AS Roma au început sezonul cu o remiză albă în duelul cu Cagliari, pierzând apoi cu Empoli, pentru ca în ultimele două runde să termine la egalitate cu Juventus și Genoa. Aceștia se pregătesc de startul aventurii în noul format Europa League, urmând ca săptămâna viitoare să dea piept cu Athletic Bilbao, pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Svilar; Mancini, Hermoso, Ndicka; Celik, Kone, Cristante, Angelino; Dybala, El Shaarawy; Dovbyk

Udinese este într-o formă foarte bună

Este fără dubii marea surpriză a acestui început de sezon, care până acum are evoluții extraordinare. În ciuda faptului că arată mult mai bine decât adversara sa, casele de pariuri nu aveau cum să o dea ca favorită, dispunând totuși de un lot mult mai slab, iar de asemenea, joacă și în deplasare.

“Zebrele” se situează în prezent în partea de sus a clasamentului din Serie A, ocupând mai exact locul al doilea, fiind la un singur punct de liderul Torino, care are însă cu un meci în plus. Cele patru etape le-au adus zece puncte, venite în urma a trei victorii și un egal.

Cei de la Udinese au început în campionat cu un egal în fieful celor de la Bologna, urmând apoi trei victorii consecutive, impunându-se pe rând cu Lazio, Como și Parma. În toate aceste partide au punctat de șapte ori, primind cu trei goluri mai puține.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Okoye; Kristensen, Bijol, Giannetti; Ehizibue, Lovric, Karlstrom, Payero, Kamara; Thauvin; Lucca

Ponturi pariuri AS Roma vs Udinese

Într-adevăr, AS Roma este net superioară din punct de vedere al valorii, însă prestațiile sale sunt dezamăgitoare. De partea cealaltă, Udinese arată foarte bine, iar în mod normal ar trebui să aibă un cuvânt de spus pe Stadio Olimpico. Noi ne așteptăm la un duel pe cinste, în care reușitele vor veni la ambele porți, așa că vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.95 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.95

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite