Charalambous și Gigi Becali au stabilit primul 11 în FCSB vs Petrolul

Charalambous și Gigi Becali au stabilit primul 11 în FCSB vs Petrolul / sursă foto Facebook.com

Din câte se pare, Charalambous și Gigi Becali au stabilit primul 11 în FCSB vs Petrolul Ploiești – duelul din cadrul etapei a 10-a a Superligii României, programat pe 21 septembrie 2024 – de la ora 21:30.

Tipsterii Xbets au mare încredere în campioana României, fapt pentru care au mizat nu mai puțin de 7.000 RON pe un succes al gazdelor. De altfel, toate cotele la pariuri afișate de către opeartorii online par să indice un succes categoric al trupei lui Charalambous și Gigi Becali – care nu își mai permite un pas greșit.

Pariază pe FCSB vs Petrolul cu 500 RON BONUS

Charalambous și Gigi Becali nu par să aibă dubii în alcătuirea primului 11

Astăzi, poziția de atacant central se pare că îi este rezervată lui Daniel Bîrligea, cel care a venit în capitală de la CFR Cluj. Internaționalul român nu a putut evolua contra ardelenilor etapa precedentă, însă este așteptat să debuteze diseară. Antrenorul celor de la FCSB a confirmat (pentru DigiSport) faptul că Bîrligea va evolua pentru prima oară în tricoul campioanei, contra celor de la Petrolul Ploiești:

”Nu știu dacă mâine va marca, la meciul de debut. Știu doar că e pregătit să debuteze. Mâine va juca. Nu vreau să pun presiune pe el. I-am văzut calitățile de marcator la antrenamente. Sunt sigur că va ajuta echipa, dar nu poate să facă asta de unul singur. Trebuie să fie ajutat și de restul colegilor. Îmi doresc de la el să dea tot ce are mai bun mâine. Calitatea este acolo și sunt sigur că o va demonstra. Aștept asta de la fiecare jucător de la FCSB, nu doar de la el. Repet, nu vreau să pun nicio presiune.”

Din câte se pare, conform spuselor lui Charalambous, Kiki nu se va afla în lot pentru meciul cu Petrolul Ploiești, din pricina unei accidentări. De asemenea, Mihai Lixandru a acuzat unele dureri și este posibil să fie odihnit pentru duelul de Europa League de săptămâna viitoare. Antrenorul FCSB-ului a spus că va lua o decizie în privința mijlocașului central, în funcție de antrenamentele de astăzi.

Un alt jucător ce nu va apărea cu siguranță în primul 11 este Ștefănescu. Patronul echipei a confirmat acest lucru:

O să apuce și el, prin repriza a doua. Până când demonstrează. Când dă un gol, următorul meci e titular. ”Eu cred că Ștefănescu se va descătușa până la urmă. La FCSB nu merge cu stai puțin. Nu, tată, la Steaua demonstrează că nu stau după tine. Demonstrează și rămâi acolo.”

Conform ultimelor informații din sânul echipei, Charalambous și Becali au decis primul 11 al partidei FCSB vs Petrolul Ploiești, care va arăta astfel:

  • Echipă probabilă FCSB: Târnovanu – Crețu, Popescu, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut – Octavian Popescu, Tănase, Băluță – Bîrligea
PARIAZĂ PE FCSB CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite