România U21 vs Muntenegru U21 – Ponturi Pariuri Preliminarii EURO U21 06.09.2024

România U21 vs Muntenegru U21
România U21 vs Muntenegru U21 (sursa foto – facebook.com)

Vineri, în data de 6 septembrie, cu începere la ora 19:30, va avea loc duelul dintre România U21 vs Muntenegru U21, acesta contând pentru preliminariile Campionatului European U21 din 2025, urmând să se dispute la Târgoviște, pe “Stadionul Eugen Popescu”.

Ponturi pariuri România U21 vs Muntenegru U21

În ziua în care reprezentativa de seniori a României își va începe aventura în noua ediție de Nations League, naționala de tineret va disputa un meci foarte important în preliminariile pentru EURO. Noi am analizat această confruntare și am ales o variantă de pariere, așa că dacă vrei să vezi despre ce este vorba, rămâi până la finalul materialului.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri România U21 vs Muntenegru U21

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, reprezentativa noastră pornește ca mare favorită la victorie, ceea ce era de așteptat. La Betano, aceasta primește o cotă de 1.47, în timp ce pentru un succes al muntenegrenilor avem o cotă de 5.90 la aceeași agenție online.

Cote pariuri România U21 vs Muntenegru U21
Cote pariuri România U21 vs Muntenegru U21

România U21 cu ochii pe un nou turneu european

Naționala de tineret a României a devenit o prezență constantă la Campionatul European U21, având în vedere faptul că a participat la precedentele patru ediții. În 2019, aceasta făcea o figură frumoasă, atingând semifinalele, urmând apoi două eliminări din grupe, la edițiile din 2021 și 2023.

În actuala campanie de calificare are un parcurs bun, având în vedere faptul că ocupă locul al doilea în grupă, cu 13 puncte acumulate în șase partide, fiind la un singur punct de primul loc, ocupat de Elveția. Până acum a reușit patru victorii și o remiză, suferind un singur eșec, în toate aceste înfruntări marcând 13 goluri, primind doar cinci.

Reprezentativa României este într-o formă bună, având în vedere faptul că este neînvinsă de cinci partide, interval în care a înregistrat patru victorii, ultima venind în meciul anterior, reușind să se impună la scor minim în deplasarea din Armenia, grație golului marcat de Cristian Mihai în minutuș 89.

Muntenegru U21 are o victorie în ultimele cinci meciuri

Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei noastre, având de asemenea și performanțe mult mai slabe, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră în acest duel, mai ales că va avea o misiune extrem de complicată, jucând totuși în deplasare.

Muntenegrenii nu au jucat la niciun turneu final, iar cu siguranță nu îl vor prinde pe cel din 2025, în condițiile în care în prezent se situează pe locul al cincilea al grupei, fiind la șase lungimi de adversarii lor. Cele șase meciuri din preliminarii le-au adus două victorii, un egal și trei înfrângeri, în urma acestor jocuri înscriind cinci goluri, primind cu trei mai multe.

După o serie de patru partide consecutive fără succes, în care a bifat un egal și trei înfrângeri, naționala Muntenegrului a reușit în sfârșit o victorie, în ultimul joc reușind să treacă de Albania, câștigând cu 1-0 pe teren propriu.

Ce pariem la România U21 vs Muntenegru U21?

După cum menționam, naționala României este mai puternică, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren. Așadar, mergem pe mâna acesteia, la o cotă de 1.47 oferită de Betano. De asemenea, dacă sunteți în căutarea mai multor ponturi pariuri fotbal, pe site-ul XBets veți găsi zilnic recomandări din cele mai importante partide.

România U21 câștigă @ Cota 1.47

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite