Nice vs Toulouse – Ponturi pariuri Ligue 1

Nice vs Toulouse - Ponturi pariuri Ligue 1
Nice vs Toulouse – Ponturi pariuri Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Duminica, 25 august 2024, cu incepere de la ora 18:00, pe “Allianz Riviera” vom asista la partida Nice vs Toulouse ce conteaza pentru etapa secunda – Ligue 1.

Prezentare cote Betano – Nice vs Toulouse

Nice vs Toulouse - Ponturi pariuri Ligue 1

Gruparea de pe Coasta de Azur este cotata cu prima sansa conform agentiilor de pariuri online care ne ofera o cota de 1.87 pentru un succes al lor. Avem optiuni foarte bune si la goluri, acolo unde primim 2.05 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori, si 1.85 la “GG”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Nice debut cu stangul in noul sezon

“Les aiglons” s-au dus cu mari sperante pe terenul celor de la Auxerre weekendul trecut, acolo unde de unde s-au intors cu mana goala in cele din urma, desi au inceput bine partida, chiar si conducand gratie golului marcat de Mohamed Ali-Cho in minutul 21.

Trupa pregatita de Franck Haise nu au pastrat aceeasi fluiditate in joc, si in cele din urma jocul foarte bun al adversarilor a fost rasplait, castigand cu 2-1. Desi le-a apartinut posesia mingii, 54%, raportul ocaziilor a fost destul de clar in favoarea lui Auxerre, 16 la 9.

Ca sa ne dam seama un pic de forta gazdelor de pe teren propriu, am aruncat o privire pe rezultatele lor din editia anterioara de Ligue 1, cand in cele 17 prezente, si-au trecut in cont 9 victorii, 4 egaluri si tot atatea esecuri. Un alt detaliu care mi-a atras atentia a fost cel al numarului foarte mic de goluri incasate, doar 11.

  • Echipa probabila: Bulka; Mendy, Rosario, Dante; Clauss, Boudaoui, Ndombele, Bard; Cho, Guessand, Orakpo

Toulouse invingatoare in ultimele 4 deplasari oficiale

Baietii lui Carles Martínez Novell au debutat cu o “remiza alba” in noua editia de campionat in compania celor de la FC Nantes. Desi au beneficiat de nu mai putin de 10 lovituri de la coltul terenului, “le tefece” nu a reusit sa puna in pericol de foarte multe ori poarta adversa.

Meciul de azi cu Nice ar putea insemna cea de a 5 victortie la rand in deplasare, aici unde s-au simti foarte bine pe tot parcursul staigunii trecute. Nu doar ca au castigat precedentele 4 vizite oficiale, insa remarcam si faptul ca de fiecare data au schimbat tabela de cel putin doua ori.

“Les pitchouns” au motive serioase sa creada intr-un rezultat pozitiv astazi, avand in vedere ca au aratat un joc solid si in duelurile amicale. acolo unde si-au trecut cont 3 victorii in cele 6 dueluri, doua rezultate egalitate si un singur esec, 0-2 in fata lui Valladoid.

  • Echipa probabila: Restes; Cresswell, Nicolaisen, Suazo; Kamanzi, Sierro, Casseres Jr, Donnum; Aboukhlal, Magri, Gboho

Pontul nostru – Nice vs Toulouse

La cum s-au prezentat ofensive celor doua formatii in prima etapa nu ma astept la o confrutnare cu foarte multe goluri. Nice a avut probleme din acest punct de vedere si campionatul trecut, cand au compensat insa cu o defensiva de “fier”. De cealalta, pentru Toulouse cred ca si un rezultat de egalitate este bun, asa ca un pronostic de “pauza sau final X” mi se pare foarte potrivit aici.

Pauza sau Final X @ 1.70

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite