Hermannstadt vs FCSB – Ponturi pariuri speciale

Hermannstadt vs FCSB – Ponturi pariuri speciale / sursă foto Facebook FCSB

Hermannstadt vs FCSB contează pentru runda a 7-a a Superligii României si se va desfășura pe data de 25 august 2024, de la ora 22:00. Meciul poate fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Cu siguranță că pariorii din România ce sunt în căutare de fotbal la TV vor include pe listă și Hermannstadt vs FCSB, una din cele mai interesante partide ale etapei. Campioana României va încerca să își revină în campionat, însă este și cu gândul la manșa retur cu LASK Linz – din play-off-ul Europa League.

100% BONUS la depunere 500 RON

O singură victorie pentru sibieni

Hermannstadt nu arată prea bine în acest sezon competițional. Echipa a disputat deja 6 partide în Superliga României și a bifat o singură victorie, 2-1 pe teren propriu – în compania celor de la FC Botoșani. În rest, gazdele din aecastă seară au mai scos puncte doar din meciurile cu Universitatea Craiova și Unirea Slobozia, încheiate la egalitate – 0-0 respectiv 1-1.

Etapa precedenta, Hermannstadt s-a deplasat la Farul Constanța, acolo unde a cedat cu scorul de 3-2. Echipa a încasat gol foarte repede, în minutul 7, de la Rivaldinho. Murgia reușea să egaleze, însă Grigoryan și Rivaldinho au marcat într-un interval de doar 7 minute. D. Iancu a fost cel care a redus din diferență pentru sibieni – în minutul 82 – și a închis în același timp și tabela de marcaj.

Trupa lui Măldărășanu a marcat de 3 ori în cele 3 partide de campionat disputate în acest sezon, pe teren propriu.

  • Echipă probabilă Hermannstadt: Căbuz – Oroian, Stoica, Găman, Goncalves – Murgia, Ivnov – Balaure, Biceanu, Stoica – Chițu

FCSB, între campionat și Europa

FCSB continuă să facă greșelile din ultimii ani și neglijează campionatul, în cursa pentru grupele europene. Echipa lui Charalambous se află doar pe locul 13 în clasamentul Superligii României – la egalitate de puncte cu adversara de astăzi. La fel ca Hermannstadt, gruparea roș-albastră a bifat o singură victorie, 3-2 cu Farul Constanța. Succesul a fost oricum unul oportunist, după o dublă a lui Darius Olaru în minutele 88 și 90+4.

O etapă mai târziu, echipa a cedat pe teren prorpiu cu Politehnica Iași – scor 0-1. Darius Olaru a fost eliminat în minutul 36 și va rata meciul de astăzi cu Hermannstadt. În schimb, Dawa este așteptat să înceapă titular. Fundașul central a fost avertizat în manșa tur cu LASK Linz, astfel că va rata returul de pe teren propriu.

La mijlocul săptămânii, FCSB a terminat la egalitate în Austria – scor 1-1 – grației reușitei lui David Miculescu. Totul se va decide la București, în returul play-off-ului Europa League.

Cel mai probabil, Târnovanu va începe între buturi, urmând ca Pantea, Ngezana și Panțiru să facă parte din compartimentul defensiv – alături de Dawa. În ceea ce privește ofensiva, Florin Tpnase, Octavian Popescu sau Baeten au toate șansele pentru o titularizare, în condițiile în care Olaru, Ștefănescu, Miculescu și probabil Băluță vor ocupa un loc pe banca de rezerve.

  • Echipă probabilă FCSB: Târnovanu – Panțiru, Dawa, Ngezana, Pantea – Șut, Lixandru – Octaivan Poepscu, Alhassan, Baeten – Tănase

Vedem goluri în Hermannstadt vs FCSB?

Casele de pariuri online din România le acordă prima șansă oaspeților, însă cota acestora a urcat peste 2.00. În momentul de față FCSB nu sperie pe nimeni în Superliga și este evident faptul că gândul echipei zboară la meciul de săptămâna viitoare cu LASK.

Totuși, Hermannstadt nu este un adversar atât de puternic, așadar indiferent de primul 11 ales – cel mai probabil bucureștenii vor modifica tabela de marcaj. În același timp, mă aștept ca defensiva roș-albaștrilor să nu arate atât de bine – mai ales cu o versiune improvizată.

Ultima oară, cele două formații s-au întâlnit pe 21 septembrie 2023, atunci când au remizat în campionat cu scorul de 2-2. La un astfel de scenariu ne putem aștepta și diseară în Hermannstadt vs FCSB!

ambele echipe marchează @ 1.90

Pariază cu 500 RON BONUS pe Hermannstadt vs FCSB, cu un simplu click AICI!

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite