St Etienne vs Le Havre – Ponturi pariuri Ligue 1

St Etienne vs Le Havre - Ponturi pariuri Ligue 1
St Etienne vs Le Havre – Ponturi pariuri Ligue 1 – Sursa foto: Facebook

Sambata, 24 august 2024, cu incepere de la ora 22:00, pe “Stade Geoffroy-Guichard” se vor infrunta nou-promovata Saint Etienne si Le Havre intr-o partida ce face parte din cadrul rundei cu numarul 2 a primei ligi franceze de fotbal.

Prezentare cote Betano – St Etinne vs Le Havre

St Etienne vs Le Havre - Ponturi pariuri Ligue 1

Pentru a isi trece prima victorie in cont din acest sezon, “les verts” sunt cotati cu 2.07 de catre cei de la Betano. Avem o alternativa foarte interesanta si la goluri, acolo unde primim 2.10 la “peste 2.5 goluri”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

St Etienne in cautarea primei victorii la revenire

“Les Stephanois” au avut parte de un prim meci extrem de tare in Ligue 1, consumat pe “Stade Louis II”, acolo unde s-au intalnit cu cei de la AS Monaco. Chiar daca au pierdut la limita, 1-0, nu au de ce sa fie nemultumiti, avand in vedere ca jocul lor nu a aratat tocmai rau si cu mai multa atentie pot obtine un rezultat mult mai bun astazi.

Trupa pregatita de Olivier Dall’Oglio a produs un fotbal destul de interesant in care au avut o bara in prima repriza si un gol anulat de sistemul VAR in partea a doua a intalnirii. Un total de 7 ocazii de gol au avut in partida de debut, dintre care 4 au fost cadrate pe spatiul portii.

Evolutiile lor din sezonul trecut de acasa le dau toate motivele sa creada intr-un succes astazi. Au o serie de 8 victorii in precedentele 9 aparitii oficiale de acasa, insa cu siguranta cele mai importante sunt ultimele doua, cele cu Rodez si Metz care i-au ajutat sa faca pasul catre prima liga.

  • Echipa probabila: Larsonneur; Owusu, Batubinsika, Abdelhamid, Nzuzi; Tardieu, Old, Amougou; Davitashvili, Sissoko, Cafaro

Le Havre doar un singur succes in 2024 pe teren strain

“Le Club Doyen” au debutat in actuala editie de campionat intr-o confruntare cu PSG, care nu a fost de bun augur pentru ei, pierzand fara drept de apel scor 1-4. Chiar daca au fost dominati in majoritatea timpului, tabela a indicat 1-1 pana in minutul 84, atunci cand parizienii si-au inceput recitalul si le-au marcat 3 goluri.

Cu siguranta asteptarile lor sunt mult mai mari de la aceasta confruntare, pentru ca la cum arata lucrurile cele doua ar putea fi printre candidatele la evitarea retrogradarii, asa ca un rezultat pozitiv astazi ar fi mai mult decat binevenit pentru formatia lui Didier Digard.

In editia anterioara, formatia vizitatoare a terminat doar pe pozitia a cinsprezecea, iar pentru a evita aceasta situatie, conducerea clublui nu si-a schimbat foarte mult politica, in cadrul lotului fiind transferati jucatori liberi de contract sau tineri promovati din propria academie. Ramene de vazut pe parcrsul acestui sezon daca aceasta abordare a fost una corecta.

  • Echipa probabila: Desmas; Nego, Youte Kinkoue, Lloris, Operi; Toure, Kuzyaev, Ndiaye; Kechta, Casimir, Joujou

Pariul nostru – St Etienne vs Le Havre

St Etienne vs Le Havre. Ma astept la un duel echilibrat in care cred ca ambele formatii pot emite pretentii la victorie avand in vedere ca din punct de vedere valoric cele doua se afla la un nivel apropiat. Pentru ca cele doua cred ca se vor tatona mai pe tot parcursul intalnirii cred ca pronostcul de “Sub 2.5 goluri” are sanse foarte bune de a fi inverzit. Pentru a vedea mai multe pronosticuri va invit sa accsati categoria – meciuri de azi.

Sub 2.5 goluri @ 1.75

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite