Cota 2 Premier League 24 august – dublăm bonusul de bun venit

Cota 2 Premier League 24 august – dublăm bonusul de bun venit / sursă foto Facebook.com

Cota 2 Premier League 24 august va avea în componență doar dueluri ce vor începe la ora 17:00 astăzi, așadar avem ocazia de a ne bucura destul de devreme de câștig:

Cota 2 Premier League 24 august

MeciCotăPronostic
Crystal Palace vs West Ham1.27peste 1.5 goluri
Fulham vs Leicester1.47Leicester marcheaza
Southampton vs Nottingham1.14sub 4.5 goluri

Am ales să plasez acest combo de cotă 2.12 la una din cele mai populare case de pariuri online din România – Betano. De ce? În primul rând pentru oferta excelentă și cotele peste medie, iar în al doilea rând pentru bonusul de bun venit în valoare de 500 RON – pe care vom încerca să îl dublăm la ora 17:00.

✅ Poți încasa și tu foarte ușor bonusul celor de la Betano! Apasă AICI și înregistrează-te, iar apoi finalizează procesul de verificare KYC. După ce contul tău este verificat, efectuează o primă depunere de până la 500 RON – iar valoarea depozitului va fi dublată de către operatorul online. ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

Ce pariem la ora 17:00?

Ziua de Premier League este una cu adevărat plină, iar în acest material ne vom concentra exclusiv asupra a 3 partide programate la ora 17:00 – ora locală a României. Primul pronostic ales este ”peste 1.5 goluri” la înfruntarea de pe Selhurst Park, dintre Crystal Palace și West Ham United.

Ambele formații au început cu stângul noul sezon, pierzând cu Brentford și Aston Villa – 1-2. Tocmai de aceea, ne așteptăm să vedem goluri în această după-amiază, deoarece remiza nu mulțumește pe nimeni. De altfel, istoricul meciurilor directe ne încurajează să mizăm pe un duel cu minim 2 reușite. În precedentele 14 întâlniri directe, ambele formații au modificat tabela de marcaj! De altfel, ultimele 3 dueluri au fost cu adevărat spectaculoase:

  • 5-2 pentru Crystal Palace
  • 1-1 la West Ham
  • 4-3 pentru Crystal palace

Următorul duel este cel dintre Fulham și Leicester, unde am mizat pe minim un gol marcat. ”Vulpile” au revenit în Premier League cu o remiză, 1-1 pe teren propriu – în compania celor de la Tottenham. Jamie Vardy, ajuns între timp la 37 de ani, pare că încă face față la cel mai înalt nivel, acesta reușind să puncteze în remiza cu Spurs.

Adversara alb-albaștrilor de astăzi este Fulham, echipă ce a pierdut pe Old Trafford cu scorul de 1-0. Alb-negrii nu au arătat prea rău, însă scorul putea căpăta proporții dacă Garnacho & co. erau mai inspirați la finalizare. Ultima oară, Fulham și Leicester se duelau pe 8 mai 2023, atunci când londonezii câștigau cu scorul de 5-3 pe teren propriu.

De altfel, Leicester a marcat nu mai puțin de 11 goluri în ultimele 5 etape, așadar astăzi ar trebui în mod normal să modifice tabela de marcaj.

Nu în ultimul rând, mizăm pe maxim 4 goluri înscrise în meciul celor de la Southampton cu Nottingham Forest. Cota este puțin cam mică, însă vine perfect în completarea biletului de astăzi – Cota 2 Premier League 24 august. La cum s-au prezentat cele două formații în runda inaugurală, avem șanse mici de a vedea o partidă spectaculoasă.

Southampton a pierdut pe terenul celor de la Newcastle cu scorul de 1-0, deși a evoluat din minutul 28 în superioritate numerică. Alb-roșii au avut nu mai puțin de 19 ocazii de gol, însă nu au fructificat vreo șansă. De partea cealaltă, Notitngham a terminat la egalitate pe teren propriu – scor 1-1, cu Bournemouth. Chris Wood a marcat unciul gol al echipei în minutul 23.

Acum două sezoane, cele două formații au oferit două partide diametral opuse – 1-0 pe St. Mary`s și 4-3 pe City Ground.

Cota 2 Premier League 24 august

Ce părere ai despre Cota 2 Premier League 24 august? Ce alte ponturi pariuri Premier League vei mai plasa astăzi?

PARIAZA COTA 2 PREMIER LEAGUE 24 AUGUST CU 500 RON BONUS!
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite