Lecce vs Atalanta – Ponturi Pariuri Serie A

Lecce vs Atalanta
Lecce vs Atalanta (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Lecce vs Atalanta este una programată să se joace luni, în data de 19 august, de la ora 19:30, aceasta contând pentru prima etapă din cadrul campionatului italian, urmând să se desfășoare pe “Stadio Via del Mare”.

Cotele de la Unibet pentru Lecce vs Atalanta

Lecce vs Atalanta – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.93 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 4.10.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Pot produce surpriza cei de la Lecce?

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește ca outsideră în această înfruntare, urmând ce-i drept să dea piept cu o adversară mult mai valoroasă, care are performanțe mai mari și, implicit, mai multă experiență.

Gruparea gazdă nu a avut așteptări prea mari în sezonul anterior, având un parcurs modest în Serie A, însă și-a îndeplinit obiectivul, și anume evitarea retrogradării. A terminat în a doua jumătate a clasamentului, mai exact pe locul al 14-lea, cu 38 de puncte, la trei lungimi de zona “roșie”.

Cei de la Lecce au început cu dreptul în noua stagiune, având ce-i drept și un adversar mai mult decât accesibil. În primul joc, aceștia au primit vizita celor de la Mantova, în Cupa Italiei, reușind să se impună cu 2-1, grație unui gol marcat destul de târziu, în minutul 86.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Falcone; Gendrey, Baschirotto, Gaspar, Gallo; Ramadani, Pierret; Oudin, Marchwinski, Dorgu; Krstovic

Atalanta caută să dea replica după eșecul cu Real

Dacă ne raportăm atât la valoarea lotului de care dispune, cât și la parcursul din sezonul anterior, putem spune fără să stăm pe gânduri că este una dintre cele mai bune echipe ale Italiei, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită în acest duel, chiar dacă joacă în deplasare.

În ultima ediție de campionat, bergamascii au terminat pe locul al patrulea al clasamentului, cu 69 de puncte acumulate de-a lungul celor 39 de etape. Aceștia au impresionat și pe plan european, reușind să triumfe în Europa League, impunându-se în manieră clară în finala cu Bayer Leverkusen, câștigând cu 3-0.

La fel ca adversara sa, Atalanta a disputat deja un meci oficial în acest sezon, însă a avut în față un adversar de un cu totul alt calibru. Aceasta a înfruntat-o pe Real Madrid în Supercupa Europei, cu care nu a avut nicio șansă, pierzând cu 0-2.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Musso; Godfrey, Hien, Djimsiti; Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri; Pasalic; De Ketelaere, Retegui

Ponturi pariuri Lecce vs Atalanta

Odată cu eșecul suferit în duelul cu Real Madrid, bergamascii au ajuns la o serie de cinci partide consecutive fără succes, așa că rămâne de văzut ce moral au înainte de acest duel. Chiar dacă au un mare plus de valoare, noi nu vom merge pe mâna lor, deoarece considerăm că gruparea gazdă poate pune probleme, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren. Considerăm că cel mai bun pariu pentru Lecce vs Atalanta este pe goluri, așa că vom paria în consecință, la o cotă de 1.75 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.75

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite