Osasuna vs Leganes – Ponturi Pariuri La Liga

Osasuna vs Leganes
Osasuna vs Leganes (sursa foto – facebook.com)

Prima etapă din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Osasuna și Leganes, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 20:00, urmând să se dispute la Pamplona, pe “Estadio El Sadar”.

Cote Osasuna vs Leganes

Osasuna vs Leganes – Cote Unibet

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, formația gazdă are prima șansă la victorie în această confruntare. De exemplu, la Unibet aceasta primește o cotă de 1.90, în timp ce pentru un succes al grupării oaspete avem o cotă de 4.60.

La Unibet poți să pariezi fără risc pe Osasuna vs Leganes

Agenția de pariuri online Unibet îți oferă ocazia să îți începi aventura cu un Pariu Fără Risc de până la 500 RON. Suplimentar, vei mai primi și 300 Rotiri Gratuite (150 CASH) + 2 Pariuri Gratuite de câte 25 RON. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin ACEST LINK, să îl verifici și să efectuezi o depunere.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Osasuna este favorită în acest duel

Dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot de trei ori mai valoros decât al adversarei sale, având de asemenea și un plus de experiență, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca favorită în această confruntare.

Echipa din Pamplona impresiona în urmă cu două sezoane, când atingea finala Cupei Spaniei și termina pe loc de Conference League în La Liga. În stagiunea precedentă nu a reușit însă mare lucru, în campionat terminând doar pe locul al 11-lea, la 12 lungimi de zona europeană.

Înainte de a-și începe aventura în noua ediție de La Liga, cei de la Osasuna au disputat cinci partide de pregătire. Aceștia au înregistrat o singură victorie, în duelul cu Real Sociedad, remizând de două ori, cu Huesca și Mirandes, suferind două înfrângeri, pierzând cu Athletic Bilbao și Deportivo Alaves.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Fernandez; Vidal, U Garcia, Catena, Bretones; Moncayola, Torro, M Gomez; Zaragoza, Budimir, Arnaiz

Leganes caută victoria la revenirea în La Liga

Vorbim de una dintre cele mai slabe echipe din La Liga, dacă nu chiar cea mai slabă, cel puțin dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune în acest moment. Așadar, nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră, mai ales că va avea o misiune foarte complicată, jucând în deplasare.

În stagiunea precedentă, formația vizitatoare a evoluat în Segunda Division, acolo unde s-a descurcat de minune, terminând pe primul loc al clasamentului, evitând barajul, promovând direct în La Liga, unde a revenit după o pauză de patru sezoane.

La fel ca adversarii lor, cei de la Leganes au jucat la rândul lor cinci partide amicale în perioada de pregătire de dinainte de startul campionatului. Aceștia au reușit două victorii, impunându-se în duelurile cu Real Oviedo și Deportivo La Coruna, remizând în partidele cu Nice și Sheffield Wednesday, pierzând doar o dată, cu Alcorcon.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dmitrovic; Rosier, Saenz, Arambarri, J Hernandez; Tapia, Brasanac, Cisse; Rodriguez; De la Fuente, Garcia

Ponturi pariuri Osasuna vs Leganes

După cum menționam, gruparea gazdă este superioară adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta. Bazându-ne și pe faptul că joacă acasă, unde poate profita din plin de sprijinul suporterilor, ne așteptăm să facă o figură frumoasă și să obțină toate cele trei puncte puse în joc. Așadar, pariul nostru la Osasuna vs Leganes este pe victoria gazdelor, într-o cotă mai mult decât decentă de 1.90 oferită de cei de la Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.90

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite