PSV vs Waalwijk – Ponturi pariuri Eredivisie

PSV vs Waalwijk - Ponturi pariuri Eredivisie
PSV vs Waalwijk – Ponturi pariuri Eredivisie – Sursa foto: Facebook

PSV vs Waalwijk – Ponturi pariuri Eredivisie. Campioana editiei trecute de Eredivisie, PSV, primeste vizita celor de la Waalwijk in prima etapa a noului sezon, iar partida se va consuma sambata, 10 august 2024, de la ora 22:00, pe “Philips Stadion”.

PSV vs Waalwijk

Asa cum era de asteptat, formatia din Eindhoven porneste ca mare favorita astazi, primin doar 1.11 la victorie. Agentile de pariuri online ne ofera alternative mult mai bune la goluri, acolo unde avem 1.72 la “peste 3.5 goluri” si 2.15 pentru a vedea tabela schimbata de ambele echipe.

Prezentare cote Betano – PSV vs Waalwijk

PSV vs Waalwijk - Ponturi pariuri Eredivisie
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

PSV

Echipa pregatita de Peter Bosz ne-a aratat in primul meci oficial al sezonului ca nu si-a schimbat stilul de joc si abordeaza acelasi stil ofensiv de fotbal care le-a adus si titlul de campioana, cu un total de 91 de puncte si nu mai putin de 111 goluri marcate.

In urma cu mai putin de o saptamana au debutat in noul sezon competitional in compania celor de la Feyenoord in Supercupa Olandei care a fost un adevarat “thriller”, incheiat cu scorul de 4-4 la finalul celor 90 de minute, insa la penalty-uri rivalii lor s-au dovedit a fi mai inspirati si au castigat in cele din urma trofeul.

Conducerea clubului a bagat adanc mana in buzunar in aceasta fereastra de transferuri, aducand jucatori in valoare de peste 24 de milioane de euro. Cel mai mult au platit celor de la Bayern Munchen pentru mijlocasul ofensiv Mallik Tilman, 12 milioane de euro.

  • Echipa probabila: Benitez; Teze, Schouten, Flamingo, Oppegard; Tillman, Veerman; Bakayoko, Saibari, Lang; De Jong

Waalwijk

Echipa antrenata de Henk Fraser vine dupa un sezon foarte greu in care au luptat pana in ultimele etape pentru evitarea retrogradarii. Golaverajul a fost cel ce i-a plasat pe pozitia a cinsprezecea, ultima ce asigura prezenta in prima liga, avand in vedere ca cei de la Excelsior au avut acelasi numar de puncte, 29.

Daca nu isi vor ridica jocul in noua stagiune vor avea mari probleme si in aceasta editie in ceea ce priveste ramana in prima liga olandeza. In aceasta vara l-au pierdut pe golgheterul echipei din sezonul anterior, cu 10 reusite, David Min care s-a transferat la FC Utrecht.

Confruntarile cu PSV in mod clar nu sunt pe placul oaspetilor, avand in vedere ca nu au mai castigat in fata acestora de pe 2 februarie 2014. De atunci intre cele doua s-au consumat nu mai putin de 10 intalniri oficiale directe, iar in 9 dintre acestea au iesit invinsi de pe teren.

  • Echipa probabila: Van Osch; Wouters, Castillo, Van den Buijs, Lelieveld; Cleonise, Vroegh, Felida, Niemeijer; Lokesa, Kramer

PSV vs Waalwijk

Cred ca se pune doar problema scorului cu care va castiga PSV in acest duel, ci nu a invingatoarei pentru ca lucrurile par destul de clar in opnia mea. Dupa evolutia spectaculoasa din Supercupa Olandei, ma astept ca gazdele sa poata reusi sa marcheze fara probleme cel putin 3 reusite in poarta unui adversar net inferior.

Gazdele - Peste 2.5 goluri @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite