PSV vs Feyenoord – Ponturi Supercupa Olandei

PSV vs Feyenoord - Ponturi Supercupa Olandei
PSV vs Feyenoord – Ponturi Supercupa Olandei – Sursa foto: Facebook

PSV vs Feyenoord – Ponturi Supercupa Olandei. PSV si Feyenoord se intalnesc intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, duminica, 4 august 2024, de la ora 19:00, pe “Philips Stadion” in finala Supercupei Olandei.

PSV vs Feyenoord

Trupa din Eindhoven este vazuta ca favorita la castigarea trofeului avand o cota de 1.47, in timp ce formatia vizitataoare primeste 2.67 din partea agentiilor de pariuri online.

Prezentare cote Betano – PSV vs Feyenoord

PSV vs Feyenoord - Ponturi Supercupa Olandei
777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

PSV

Sub comanda lui Peter Bosz, trupa din Eindhoven a reusit sa recastige suprematia in Eredivisie, acolo nu mai castigase titlul din editia 2018-19. A fost de departe cea mai puternica echipa din campionat, reusind sa castige titlul cu un avans de 7 puncte.

Au jucat finala Supercupei si in editia anterioara, tot contra celor de la Feyenoord, atunci cand izbuteau sa se impuna la limita, 1-0, gratie unei reusite semnate de Noa Lang in minutul 79 al intalnirii. A fost a treia editie consecutiva castigata de “boeren” care este cel mai titrat club din aceasta competitie pe care au castigat-o de 14 ori.

Au avut parte de o perioada de pregatire intensa inaintea acestui debut de sezon, avand programate nu mai putin de 6 meciuri amicale impotriva unor adversari solizi, precum Valencia, Anderlecht sau Club Brugge. Si-au trecut in cont 3 victorii in aceste amicale, un egal, si doua esecuri.

Feyenoord

Echipa din Rotterdam a pierdut destul de clar lupta cu PSV in ceea ce priveste lupta la titlu insa si-au luat revansa in Cupa Olandei, acolo unde in drumul lor catre finala castigata s-au duelat si cu adversari de astazi pe care i-au invins la limita in optimi, 1-0.

Oaspti abordeaza acest sezon cu un nou tehnician pe banca tehnica, dupa 3 sezoane sub comanda lui Arne Slot care a plecat la Liverpool intre timp. Conducerea l-a pus in functia de antrenor principal pe danezul Brian Priske care a pregatit-o in ultimii 2 ani pe Sparta Praga.

De 11 ori au reusit sa fie prezenta in Supercupa Olandei, insa doar de 4 ori au reusit sa isi treaca numele pe trofeu. Ultima oara acest lucru s-a intamplat in 2018, atunci cand castigau la penalty-uri (6-5) in fata specialistei acestei competitii, PSV Eindhoven.

PSV vs Feyenoord

Sunt doua echipe extrm de valoroase pe care le vom vedea astazi disputand primul meci oficial al sezonului. Tinand cont de evolutiile pe care le-au avut in jocurile de verificare am putea spune ca PSV porneste usor favorita, iar un alt avantaj pentru ei ar fi acela ca joaca aceasta finala pe teren propriu. Totusi, ma astept ca si Feyenoord sa aiba un cuvant greu de spus in aceasta partida si de aceea am ales sa merg pe un pronostic de “GG”.

Ambele echipe inscriu @ 1.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite