Cota 2 din cupele europene – 1 august

Cota 2 din cupele europene - 1 august
Sursa foto: AFC Ajax ( oficial Facebook)

Cota 2 din cupele europene – 1 august este pregatita si desigur o sa ne bazam si pe una dintre echipele romanesti. In oferta de astazi gasim avem foarte multe optiuni de luat in calcul din Europa & Conference League. Treaba noastra este sa analizam cu atentie si sa selectam doar pronosticurile ce ne ofera incredere.

Cele mai tari meciuri de astazi se vor desfasura in cele doua competitii europene, acolo unde avem si noi 3 echipe angrenate. Pentru biletul in cota 2 o sa folosim un meci din Europa League, iar unul din Conference League. Putin mai jos o sa gasiti recomandarile mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Let’s go!

Cota 2 din cupele europene

  • Universitatea Craiova a pierdut categoric pe terenul celor de la Maribor, acum o săptămână, astfel că elevii lui Costel Gâlcă au nevoie de o evolutie perfectă pentru a putea continua în Europa. Acum însă, gazdele nu au nevoie doar de un gol ci de două – pentru a prinde măcar prelungirile. Gazdele nu mai au nimic de pierdut și trebuie să se avânte în ofensivă. În mod normal, ar trebui să vedem un joc deschis, astfel că merg pe următorul pronostic “egalitate sau 3+”.
  • Cei de la Ajax nu au aratat tocmai rau in primul meci oficial al sezonulu, insa ineficienta in fata portii era sa ii coste victoria in partida de la Amsterdam. Daca vor fi mai atenti in ultimii 30 de metri cu siguranta formatia olandeza se va impune fara prea mari probleme si in acest al doilea meci cu Vojvodina. Experienta europeana este clar de partea lor in aceasta dubla. Anul trecut au izbutit sa acceada in grupele Europa League, unde au terminat pe pozitia a treia, ca mai apoi sa ajunga pana in saisprezecimile Conference League de unde au fost eliminati de cei de la Aston Villa.

  • Vojvodina vs Ajax – 2 solist ( victorie in avans)
  • Universitatea Craiova vs Maribor – X sau 3+
Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Cu alte recomandari pentru partidele din competitiile europene te astept in grupul de Telegram. Este posibil sa jucam cateva live-uri, asa ca hai si tu alaturi de cei 10.000 de pariori din comunitate. Go!

INCASEAZA ACUM 50 RON FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite