Magpies vs Copenhaga – Ponturi Pariuri Conference League

Magpies vs Copenhaga
Magpies vs Copenhaga (sursa foto – facebook.com)

Joi seara, de la ora 19:00, se va disputa unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de azi din turul al doilea al preliminariilor Conference League, în care le vom avea ca protagoniste pe Magpies și FC Copenhaga, cele două urmând să se întâlnească în Gibraltar, pe “Europa Point Stadium”.

Magpies vs Copenhaga – Cote Unibet

Magpies vs Copenhaga – Cote Unibet

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, în acest meci nu ar trebui să se pună problema învingătoarei, în condițiile în care, de exemplu, la Unibet, FC Copenhaga primește o cotă de 1.01 la victorie, în timp ce modesta echipă din Gibraltar are o cotă “bombă” de 41.00.

Pariază cu 500 RON BONUS pe Magpies vs Copenhaga

ACCESEAZĂ ACEST LINK sau dă click pe oricare din bannerele din articol și creează un cont nou la Unibet.

✅ Verifică-ți contul și profită de pachetul de bun-venit: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Magpies

Este o echipă mică, ce vine din Gibraltar, unul dintre cele mai slabe campionate din Europa, așa că nu poate avea pretenții în această dublă, urmând totuși să înfrunte o adversară mult mai valoroasă, ce are de asemenea și mult mai multă experiență la nivel european.

Cei din Gibraltar au jucat în preliminariile Conference League și în precedentele două sezoane, fiind de fiecare dată eliminați încă din primul tur. În 2022, aceștia pierdeau cu 3-4 în dubla cu Crusaders, pentru ca în 2023 să fie învinși cu 1-3 la general de Dundalk.

Ei bine, anul acesta, cei de la Bruno’s Magpies au obținut cea mai mare performanță europeană din întreaga lor istorie, depășind în premieră primul tur. Aceștia au înfruntat-o pe Derry City, pe care au învins-o cu 2-0 pe teren propriu, pierzând apoi cu același scor în deplasare, marcând golul izbăvitor în extra-time.

Copenhaga

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai mari echipe din campionatul danez, care este de ani buni o prezență constantă în competițiile europene, având mari pretenții și în sezonul actual, mai ales că joacă în Conference League, unde poate spera la un parcurs cât mai lung.

În precedentele două sezoane, cei de la FC Copenhaga au participat de fiecare dată în Liga Campionilor. În 2022, aceștia terminau pe ultimul loc într-o grupă cu Manchester City, Sevilla și Borussia Dortmund, pentru ca anul trecut să atingă optimile, după ce au încheiat pe locul secund într-o grupă cu Bayern, Manchester United și Galatasaray, pierzând în cele din urmă cu Manchester City.

De curând, cei de la FC Copenhaga și-au început aventura în campionatul intern, acolo unde au debutat cu dreptul în acest sezon. În weekend, aceștia au făcut deplasarea pe terenul celor de la Lyngby, unde s-au impus cu 0-2, așa că au un moral bun înainte de acest duel.

Ponturi Magpies vs Copenhaga

Cu siguranță vom asista la un succes al danezilor, însă rămâne de văzut și la ce diferență se vor impune. Cum aceștia au la dispoziție un lot net superior și au și mult mai multă experiență, ne așteptăm să facă spectacol, astfel că vom paria pe goluri. Așadar, recomandarea noastră la Magpies vs Copenhaga este “peste 3,5 goluri”, la o cotă de 1.50 oferită de Unibet.

Peste 3,5 goluri @ Cota 1.50

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS FĂRĂ RISC!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite