Bet Builder Betano – Cota 2 din fotbal – EURO 2024

Bet Builder Betano - Cota 2 din fotbal - EURO 2024
Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României ( oficial Facebook)

Bet Builder Betano – Cota 2 din fotbal – EURO 2024 este pregatita si se bazeaza pe doua confruntari ce se anunta extrem de disputate. Astazi o avem din nou in prim-plan pe Romania si avand in vedere ca este un meci cu miza, putem selecta cateva pariuri interesante.

Asadar, o sa luam in calcul partida Romaniei si apoi mergem in grupa F, acolo unde se anunta un meci incendiar intre Turcia vs Portugalia. Ambele formatii au reusit sa acumuleze cate 3 puncte in grupa, insa promit spectacol in etapa cu numarul 2 de la Campionatul European de fotbal. Pentru ca ambele partide se anunta foarte spectaculoase, am decis sa folosim functia Bet Builder de pe Betano.

Operatorul online iti ofera oportunitatea de a alege minim 2 piete si maxim 7, in formarea pariului multiplu. Mai mult decat atat, poti incasa un BONUS de 500 RON imediat dupa inregistrare, iar constant poti incasa pariuri gratuite. In aceasta perioada avem o multime de freebet-uri ce asteapta sa fie incasate, asa ca este de datoria noastra sa ne facem treaba.

Bet Builder Betano – Cota 2 din fotbal

  • Naționala lui Vincenzo Montella a început cum nu se putea mai bine la EURO 2024, cu un succes obținut în fața debutantei Georgia. Turcii s-au impus cu 3-1, însă nu au avut deloc un meci ușor, dar în cele din urmă valoarea și plusul de experiență și-au spus cuvântul.
  • Portugalia are ocazia să se alăture Spaniei și Germaniei, naționale calificate deja în optimi, având motive să spere că va obține această performanță, ținând cont de faptul că nu a fost niciodată eliminată în grupele vreunei ediții de Campionat European

Belgia vs Romania

  • Grupa E este una din cele mai surprinzatoare de la Campionatul European din Germania. Belgia si Ucraina – vazute de specialisti inainte de turneul final drept principale favorite, se afla pe ultimele doua locuri – cu 0 puncte. Romania in schimb, considerata de multi nationala outsider in acest cvartet – detine suprematia.
  • Moralul celor doua formatii este total diferit, insa nu trebuie sa uitam ca belgienii au in componenta lotului jucatori foarte puternici mental. Cu siguranta o sa vedem o Belgie ce va presa inca din primul minut, insa sunt sigur ca si Romania poate surprinde pe contraatac.

JOACA DOAR ASTAZI CU 50 RON FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite