Ce este Bet Builder si unde il poti gasi?

Ce este Bet Builder si unde il poti gasi? sursa foto site oficial Betano

Ce este Bet Builder? Probabil ti-ai pus macar o singura data aceasta intrebare, tinand cont de faptul ca echipa noastra utilizeaza de multe ori un astfel de pariu – cum este acest exemplu.

Ei bine, vorbim despre o optiune care iti permite sa pariezi mai multe piete pentru un singur eveniment, cota fiind evident una mult mai mare. Crezi ca Barcelona o invinge pe Real Madrid? Ai incredere intr-un gol marcat de Robert Lewandowski si te astepti ca madrilenii sa comita minim 12 faulturi? Atunci, Betano – una din cele mai importante case pariuri online din Romania – iti permite sa mizezi pe un astfel de scenariu, la o cota atractiva.

Operatorul online iti ofera oportunitatea de a alege minim 2 piete si maxim 7, in formarea pariului multiplu. Mai mult decat atat, poti incasa un BONUS de 500 RON imediat dupa inregistrare, iar constant poti incasa pariuri gratuite.

100% BONUS la depunere 500 RON

Ce este Bet Builder? Exemplu de Bet Builder Betano

Bet Builder Betano

Dupa cum poti observa, in acest Bet Builder am ales 3 pronosticuri diferite pentru un singur eveniment, cota ajungand la 5.40! Pentru ca pariul sa fie declarat castigator, toate cele 3 conditii trebuie indeplinite: Anglia sa castige, Harry Kane sa marcheze si in total sa fie acordate minim 9 lovituri de la colt.

Pentru a pute activa optiunea, va trebui sa accesezi meciul pe care vrei sa mizezi, iar imediat sub numele evenimentului, in partea dreapta, va trebui sa activezi optiunea “Bet Builder”.

Ce mai trebuie sa stiu despre Bet Builder la Betano?

  • pariurile Bet Builder sunt disponibile atat pre-meci, cat si live
  • sunt acceptate maxim 7 selectii pentru un singur eveniment
  • daca un Bet Builder contine selectii ce sunt declarate nule, atunci intregul pariu Bet Builder va fi declarat nul
  • nu se iau in considerare pentru indeplinirea conditiilor de rulaj pariurile Bet Builder
  • optiunea nu poate fi combinata cu alte oferte, exceptie fiind ofertele ce mentioneaza in termeni si conditii acest lucru

Unde mai pot plasa Bet Builder?

Unibet, Efortuna, Mozzartbet, Sportingbet sau Casa Pariurilor sunt alti operatori online unde poti plasa un Bet Builder, pe care sa il incluzi pe Biletul Zilei!

Acesta poarta diferite denumire, precum “Creare Pariu” (cazul Unibet) sau “Playmaker” (Casa Pariurilor). De asemenea, particularitatile difera. Spre exemplu, la Casa Pariurilor, poti adauga pana la 10 piete diferite ale unui singur eveniment. La Mozzart, ai ocazia de a paria live pe un Bet Builder.

Case de pariuri recomandare de Xbets, unde poti paria pe Bet Builder

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

500 RON BONUS la prima depunere
BONUS 1.750 RON până la 200%

500 RON BONUS de bun venit

Până la 600 RON BONUS de bun venit

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON