Ponturi AC Milan vs Salernitana – Serie A

Ponturi AC Milan vs Salernitana
Ponturi AC Milan vs Salernitana – sursa foto: facebook.com

Ponturi AC Milan vs Salernitana – Serie A

Ultima etapa din cadrul campionatului italian propune duelul dintre AC Milan si Salernitana, acesta fiind programat sa se joace sambata, in data de 25 mai, de la ora 21:45, urmand sa se desfasoare pe “San Siro”.

Cote pariuri AC Milan vs Salernitana

Ponturi AC Milan vs Salernitana – Cote Unibet

Dupa cum era de asteptat, gruparea milaneza porneste ca mare favorita la casele de pariuri, aceasta primind o cota infima de 1.15 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al adversarei sale avem o cota “bomba” de 16.00 la aceeasi agentie online.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

AC Milan

Este net superioara adversarei sale din toate punctele de vedere, fiind mult mai valoroasa, mult mai experimentata, avand si un parcurs mult mai bun in acest sezon, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

Milanezii sunt in prezent pe treapta a doua a clasamentului din Serie A, ratand castigarea titlului, asigurandu-si insa inca o calificare in Liga Campionilor. Cele 37 de etape de campionat le-au adus 22 de victorii, opt remize si sapte infrangeri, meciuri in care au marcat 73 de goluri, primind 46.

Ultimul meci disputat pe teren propriu a fost de bun augur pentru cei de la AC Milan, aducandu-le un succes categoric in disputa cu Cagliari, castigand cu un spectaculos 5-1, insa a urmat apoi un esec in fieful celor de la Torino, unde au pierdut cu 3-1.

• ECHIPA PROBABILĂ: Sportiello; Calabria, Tomori, Gabbia, Hernandez; Adli, Bennacer, Reijnders; Pulisic, Giroud, Leao

Salernitana

Daca ne raportam strict la parcursul din actuala editie de campionat, putem spune ca este cea mai slaba echipa din Serie A, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca “victima” in aceasta confruntare, urmand sa aiba o misiune extrem de grea, jucand totusi si in deplasare.

Gruparea oaspete, ultima in clasamentul din Serie A, este retrogradata matematic de cateva etape bune. Aceasta nu a obtinut decat 16 puncte in cele 37 de etape de pana acum, reusind doar doua victorii, remizand de zece ori, suferind 25 de infrangeri. Evident, dispune de un golaveraj foarte slab, marcand 29 de goluri, primind nu mai putin de 78.

Cei de la Salernitana sunt fara victorie de 20 de partide, interval in care nu au obtinut decat patru rezultate de egalitate, suferind 16 infrangeri, ultima venind in meciul anterior, fiind invinsi de Hellas Verona cu 1-2, pe teren propriu.

• ECHIPA PROBABILĂ: Fiorillo; Pierozzi, Fazio, Pirola; Sambia, Coulibaly, Maggiore, Zanoli; Candreva, Tchaouna; Ikwuemesi

Ponturi AC Milan vs Salernitana

AC Milan este mult peste nivelul adversarei sale din orice punct de vedere, asa ca avem mari pretentii de la aceasta. Bazandu-ne si pe faptul ca joaca acasa, ne asteptam sa faca tot posibilul pentru a le oferi fanilor un succes cu cantec, motiv pentru care vom miza cu incredere pe varianta “1 pauza / 1 final”, mai ales ca adversara este una mai mult decat accesibila.

1 pauza / 1 final @ 1.49
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite