Ponturi Torino vs AC Milan – Serie A

Ponturi Torino vs AC Milan
Ponturi Torino vs AC Milan – sursa foto: facebook.com

Ponturi Torino vs AC Milan – Serie A

Confruntarea dintre Torino si AC Milan este una programata sa se joace sambata seara, de la ora 21:45, aceasta contand pentru penultima etapa din cadrul campionatului italian, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Olimpico di Torino”.

Cote pariuri Torino vs AC Milan

Ponturi Torino vs AC Milan – Cote Unibet

Agentiile de pariuri anticipeaza o confruntare extrem de echilibrat, insa, dupa cum era de asteptat, inclina usor balanta in favoarea oaspetilor. La Unibet, acestia primesc o cota de 2.50 la victorie, in timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cota de 2.95.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Torino

Vorbim de una dintre echipele de traditie ale fotbalului italian, insa care, ce-i drept, nu mai impresioneaza de sezoane bune. Este sub nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, motiv pentru care si porneste ca outsidera, chiar daca joaca pe teren propriu.

Torinezii se situeaza in zona mediana a clasamentului din Serie A, ocupand mai exact locul al zecelea, fiind la patru lungimi de locurile europene. Pana acum, in decurs de 36 de etape, acestia au inregistrat 12 victorii si 14 remize, suferind zece infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 33 de goluri, primind cu unul mai putin.

Dupa cinci partide consecutive fara succes, in care au bifat trei remize si doua infrangeri, cei de la Torino au reusit in sfarsit o victorie. In ultima runda de campionat, acestia au facut deplasarea pe terenul celor de la Hellas Verona, unde s-au impus cu 1-2.

• ECHIPA PROBABILĂ: Milinkovic-Savic; Vojvoda, Buongiorno, Masina; Bellanova, Ilic, Tameze, Rodriguez; Ricci; Sanabria, Zapata

AC Milan

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre marile forte ale fotbalului italian, care este peste nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, avand de asemenea si un parcurs mult mai bun in campionat, astfel ca bookmakerii au motive sa o dea ca favorita.

Gruparea milaneza nu a amenintat in cursa pentru titlu, in acest sezon terminand pe locul al doilea, la mare distanta de campioana Inter, multumindu-se insa cu o noua calificare in Liga Campionilor. In cele 36 de etape, acestia au izbutit 22 de victorii si opt remize, suferind sase infrangeri, in urma acestor jocuri inscriind 72 de goluri, primind 43.

La fel ca adversara sa, AC Milan vine dupa un succes, in ultimul joc facand spectacol cu Cagliari, pe care a invins-o cu un categoric 5-1 pe teren propriu, incheind astfel o serie de sase partide consecutive fara victorie.

• ECHIPA PROBABILĂ: Maignan; Calabria, Tomori, Thiaw, Hernandez; Musah, Reijnders; Pulisic, Bennacer, Leao; Giroud

Ponturi Torino vs AC Milan

AC Milan este cu siguranta o echipa mai puternica, ce ar trebui sa obtina un rezultat pozitiv in mod normal. Torino este insa capabila sa puna mari probleme, mai ales atunci cand joaca pe teren propriu, asa ca ne asteptam sa aiba un cuvant de spus. Anticipam un duel echilibrat, insa in care reusitele nu vor lipsi, motiv pentru care mizam pe varianta “ambele marcheaza”, la o cota de 1.83 oferita de Unibet.

Ambele marcheaza @ 1.83
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite