Ponturi Lecce vs Atalanta – Serie A

Ponturi Lecce vs Atalanta
Ponturi Lecce vs Atalanta – sursa foto: facebook.com

Ponturi Lecce vs Atalanta – Serie A

Runda cu numarul 37 din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Lecce si Atalanta, acesta fiind programat sa se joace sambata seara, de la ora 19:00, urmand sa se desfasoare pe “Stadio Via del Mare”.

Cote pariuri Lecce vs Atalanta

Ponturi Lecce vs Atalanta – Cote Unibet

Dupa cum era de asteptat, gruparea vizitatoare porneste ca favorita la casele de pariuri, fiind cu siguranta mult mai puternica. La Unibet, aceasta primeste o cota de 1.73 la victorie, in timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cota de 4.90.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Lecce

In ciuda faptului ca este echipa gazda si are de partea sa avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte o adversara mult mai puternica, ce are pretentii mult mai mari in actuala stagiune.

Gruparea gazda nu impresioneaza in campionat, insa, ce-i drept, nici nu avea asteptari prea mari, jucand strict pentru evitarea retrogradarii. In prezent, aceasta se situeaza pe pozitia a 13-a a clasamentului din Serie A, cu 37 de puncte, pana acum reusind opt victorii si 13 remize, suferind 15 infrangeri. Evident, dispune de un golaveraj negativ, marcand 32 de goluri, primind 52.

Dupa patru partide consecutive fara infrangere, in care au bifat doua victorii si doua remize, cei de la Lecce au clacat. In meciul anterior, acestia au primit vizita celor de la Udinese, in fata carora au pierdut cu 0-2.

• ECHIPA PROBABILĂ: Falcone; Gendrey, Baschirotto, Pongracic, Gallo; Almqvist, Ramadani, Blin, Dorgu; Piccoli, Krstovic

Atalanta

Daca ne raportam la performantele din ultimii ani, dar mai ales la parcursul din acest sezon, putem spune fara sa stam pe ganduri ca este una dintre cele mai mari echipe ale Italiei, fiind peste nivelul adversarei sale din toate punctele de vedere, astfel ca bookmakerii au motive sa o dea ca favorita.

Bergamascii sunt pe locul al cincilea al clasamentului din Serie A, ultimul ce duce in Liga Campionilor, fiind la trei lungimi de locul al saselea, ocupat de Roma, care are si cu un meci in plus. Cele 35 de partide de campionat le-au adus 19 victorii, sase remize si zece infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 65 de goluri, primind 39.

Ultimul meci nu a fost de bun augur pentru cei de la Atalanta, aducandu-le un esec, acestia pierzand la scor minim cu Juventus in finala Cupei Italiei, intrerupand astfel o serie de sapte partide consecutive fara infrangere, in care au obtinut sase victorii si o remiza.

• ECHIPA PROBABILĂ: Carnesecchi; Scalvini, Hien, Djimsiti; Hateboer, Ederson, Pasalic, Ruggeri; Miranchuk; Lookman, Scamacca

Ponturi Lecce vs Atalanta

Atalanta este cu siguranta o echipa mult mai buna, de la care avem mari asteptari in aceasta confruntare, chiar daca joaca in deplasare. Cu un succes, aceasta ar face un pas urias spre grupele Champions League, de aceea ne asteptam sa dea totul pentru a se impune. Asadar, mergem pe mana oaspetilor, urmand totusi sa infrunte un adversar accesibil, care nu mai are obiectiv in acest final de sezon.

Oaspetii castiga @ 1.73
ÎNCASEAZĂ ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite