Ponturi Inter Milan vs Verona – Serie A

Ponturi Inter Milan vs Verona
Ponturi Inter Milan vs Verona – sursa foto: facebook.com

Ponturi Inter Milan vs Verona – Serie A

Sambata dupa-amiaza, de la ora 13:30, Inter Milan liderul din Serie A, va primi pe “San Siro” vizita modestei Hellas Verona, intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 19, in care ne asteptam ca formatia gazda sa straluceasca.

Cote pariuri Inter Milan vs Verona

Ponturi Inter Milan vs Verona – Cote Unibet

Evident, gruparea gazda porneste ca mare favorita in aceasta confruntare, conform cotelor oferite de casele de pariuri. Unibet ii atribuie acesteia o cota de 1.15, in timp ce pentru un succes al oaspetilor ofera o cota “bomba” de 21.00.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Inter Milan

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind una dintre marile echipe ale fotbalului italian, care ne-a obisnuit ca in fiecare sezon sa aiba pretentii mari, cum este cazul si in actuala stagiune de altfel, aceasta luptandu-se pentru castigarea titlului de campioana.

Gruparea milaneza este prima in clasamentul din Serie A, cu 45 de puncte, fiind la doua puncte peste rivala sa, Juventus. Pana acum, pe parcursul celor 18 etape, aceasta si-a trecut in cont 14 victorii si trei remize, suferind doar un singur esec. De-a lungul acestor infruntari a marcat 42 de goluri, primind doar opt, dispunand atat de cea mai buna ofensiva, cat si de cea mai buna aparare din campionat.

In precedentele 18 partide disputate, cei de la Inter Milan nu au suferit decat un singur esec, pierzand cu Bologna in Cupa Italiei. In acest interval au obtinut 12 victorii, ultima venind in duelul de pe teren propriu cu Lecce, de atunci jucand un meci, cu Genoa in deplasare, in care au obtinut doar un singur punct.

ECHIPA PROBABILĂ: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

Verona

Vorbim de una dintre cele mai slabe echipe angrenate in actuala editie de Serie A, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca “victima”, mai ales ca joaca in deplasare.

“Galben-albastrii” se gasesc in partea de jos a clasamentului, inainte de aceasta etapa ocupand doar locul al 17-lea, fiind la egalitate de puncte cu Cagliari, ocupanta locului 18, primul ce duce in esalonul secund. Pana acum au obtinut trei victorii si cinci remize, suferind zece infrangeri, in urma acestor jocuri marcand 15 goluri, primind 24.

Cei de la Hellas Verona nu au obtinut decat o singura victorie in ultimele 17 partide, invingand-o pe Cagliari cu 2-0, pe teren propriu. In acest interval au suferit 11 infrangeri, ultima venind in runda precedenta de campionat, pierzand la scor minim cu Salernitana, intr-un meci jucat acasa.

ECHIPA PROBABILĂ: Montipo; Tchatchoua, Dawidowicz, Magnani, Doig; Duda, Folorunsho; Ngonge, Suslov, Lazovic; Djuric

Ponturi Inter Milan vs Verona

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este uriasa, Inter Milan fiind net superioara din acest punct de vedere, avand de asemenea si un mare plus de experienta, asa ca avem mari pretentii de la aceasta. Bazandu-ne si pe faptul ca joaca acasa, ne asteptam sa se impuna in maniera clara, de aceea vom paria in consecinta, la o cota de 1.55 oferita de Unibet.

1 pauza / 1 final @ 1.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite