Atletico Madrid – Leganes Ponturi Pariuri La Liga 20.10.2024

Atletico Madrid - Leganes
Atletico Madrid – Leganes (sursa foto – facebook.com)

Etapa a zecea din cadrul campionatului spaniol propune duelul Atletico Madrid – Leganes, acesta fiind programat să se joace duminică seara, de la ora 17:15, urmând să se dispute pe “Metropolitano Stadium”.

Pariem simplu la Atletico Madrid – Leganes

Ateltico Madrid – Leganes este unul dintre cele mai dezechilbrate meciuri ale acestei etape de La Liga, pentru care noi am găsit un pronostic într-o cotă de 1.55. De asemenea, pe site-ul nostru aveți multe alte ponturi pariuri din care puteți alege, tipsterii site-ului XBets venind cu o mulțime de materiale interesante din care vă puteți inspira.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Atletico Madrid – Leganes

Așa cum era de așteptat, formația gazdă pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind fără dubii mult mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.34 la victorie, în timp ce pentru un eventual succes al oaspeților avem o cotă de 11.50.

Cote pariuri Atletico Madrid - Leganes
Cote pariuri Atletico Madrid – Leganes

Atletico Madrid, neînvinsă acasă în acest sezon

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre cele mai importante echipe din Europa și, implicit, din Spania, care dispune de un lot mult mai valoros decât al adversarei sale. Așadar, bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această înfruntare, mai ales că joacă acasă.

Madrilenii sunt în acest moment pe poziția a treia a clasamentului din La Liga, la șapte puncte de primele două locuri, ocupate de Real Madrid și Barcelona. Cele nouă etape de până acum le-au adus patru victorii și cinci remize, meciuri în care au marcat 13 goluri, primind cinci.

Trupa lui Diego Simeone are mare nevoie de un succes, având în vedere faptul că vine după trei partide consecutive fără victorie. Aceștia au remizat în duelurile de campionat cu Real Madrid și Real Sociedad, în timp ce în Champions League au pierdut cu un neverosimil 4-0 cu Benfica.

  • ECHIPA PROBABILĂ: urmează

Leganes nu impresionează deloc în campionat

Este fără dubii una dintre cele mai slabe echipe angrenate în actuala ediție de La Liga, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca “victimă” în acest duel.

Gruparea vizitatoare se situează în partea de jos a clasamentului din La Liga, ocupând un modest loc 17, fiind la egalitate de puncte cu Real Valladolid, ocupanta locului 18, primul ce duce în eșalonul secund. Pe parcursul celor nouă runde de campionat a înregistrat o victorie, cinci remize și trei înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând cinci goluri, primind cu patru mai multe.

Cei de la Leganes sunt fără victorie în campionat de șapte etape, interval în care au obținut patru puncte. Aceștia vin după trei rezultate de egalitate consecutive, jucând cu Getafe și Rayo Vallecano în deplasare, dar și cu Valencia pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: urmează

Ponturi pariuri Atletico Madrid – Leganes

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Atetico Madrid fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență. Bazându-ne și pe faptul că joacă acasă, ne așteptăm să se impună în mod clar, motiv pentru care vom miza pe faptul că va marca de minim două ori, la o cotă de 1.55 oferită de Unibet.

Atletico peste 1,5 goluri @ Cota 1.55

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite