AS Roma vs Inter Milan – Ponturi Pariuri Serie A 20.10.2024

AS Roma vs Inter Milan
AS Roma vs Inter Milan (sursa foto – facebook.com)

Duminică seara, de la ora 21:45, “Stadio Olimpico” va găzdui duelul dintre AS Roma vs Inter Milan, două dintre cele mai importante echipe al Italiei, acesta contând pentru etapa cu numărul 8 din Serie A.

AS Roma vs Inter Milan, meciul etapei în Serie A

AS Roma vs Inter Milan este fără dubii unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, în care spectacolul nu are voie să lipsească. Vorbim de două dintre echipele de top ale Italiei, ambele având pretenții foarte mari, motiv pentru care, în urma analizei, am decis să pariem cu mare încredere pe varianta golurilor, la o cotă mai mult decât decentă de 1.66 oferită de Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri AS Roma vs Inter Milan

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, cei de la Inter Milan pornesc cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce era și normal de altfel. Unibet oferă o cotă de 1.81 pentru un succes al acestora, în timp ce pentru o eventuală victorie a celor de la AS Roma oferă o cotă de 4.25.

Cote pariuri AS Roma vs Inter Milan
Cote pariuri AS Roma vs Inter Milan

AS Roma, neînvinsă în ultimele trei meciuri pe Olimpico

Din punct de vedere al valorii, este fără îndoială sub nivelul adversarei sale, fiind inferioară de asemenea și atunci când vine vorba de performanțe, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca outsideră, deși joacă pe teren propriu, unde suporterii pot avea un rol foarte important.

Capitolinii se găsesc în acest moment pe poziția a noua a clasamentului din Serie A, cu zece puncte acumulate în șapte etape. Aceștia au bifat două victorii și patru rezultate de egalitate, suferind un singur eșec, în toate aceste partide marcând opt goluri, primind cu trei mai puține.

Ultima victorie obținută de cei de la AS Roma a venit chiar pe teren propriu, în duelul cu Venezia, câștigând cu 2-1, după ce au revenit de la 0-1. De atunci au disputat două meciuri, ambele în deplasare, pierzând la scor minim cu Elfsborg, remizând apoi cu Monza.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Svilar; Mancini, Ndicka, Hermoso; Celik, Cristante, Pisilli, Angelino; Pellegrini, Dybala; Dovbyk

Inter Milan vine după trei succese la rând

Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la realizările din ultimii ani, putem spune că este cea mai bună echipă a Italiei, așa că nu este de mirare faptul că agențiile de pariuri au ales să o dea ca favorită în acest meci, chiar dacă joacă în deplasare.

Milanezii au defilat în ultima ediție de campionat, vizând câștigarea unui nou titlu de campioni. În prezent, aceștia sunt pe locul al treilea al clasamentului din Serie A, cu 14 puncte, fiind la doar două lungimi de liderul Napoli. Cele șapte etape le-au adus patru victorii, două egaluri și un eșec, în urma acestor jocuri marcând 16 goluri, primind cu șapte mai puține.

Cei de la Inter Milan au un moral foarte bun înainte de această înfruntare, venind după trei victorii consecutive. Aceștia s-au impus în duelurile de campionat cu Udinese și Torino, de fiecare dată cu 3-2, în timp ce în disputa de Champions League cu Steaua Roșie au câștigat cu un categoric 4-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

Ponturi pariuri AS Roma vs Inter Milan

După cum menționam, Inter Milan este o echipă mai bună, care în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv. AS Roma este însă capabilă să pună mari probleme, mai ales că joacă acasă, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Noi anticipăm o înfruntare pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.66 oferită de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.66

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite