Venezia vs Atalanta – Ponturi Pariuri Serie A 20.10.2024

Venezia vs Atalanta
Venezia vs Atalanta (sursa foto – facebook.com)

Duminică după-amiaza, cu începere la ora 16:00, va avea loc duelul dintre Venezia vs Atalanta, acesta contând pentru etapa a opta din cadrul campionatului italian, urmând să se desfășoare pe “Stadio Pierluigi Penzo”.

Ce pariem la Venezia vs Atalanta?

Astăzi ne așteaptă o zi foarte încărcată, cu multe meciuri interesante, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, venind cu tot felul de ponturi pariuri din care vă puteți inspira. De exemplu, în acest material am analizat confruntarea dintre Venezia vs Atalanta, pentru care am decis să alegem un pariu simplu, la o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri online Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Venezia vs Atalanta

Gruparea vizitatoare este văzută ca mare favorită de agențiile de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, fiind fără dubii mult mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.57 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 5.60.

Cote pariuri Venezia vs Atalanta
Cote pariuri Venezia vs Atalanta

Venezia are un parcurs foarte slab în acest sezon

Este fără dubii o echipă modestă, care nu dispune de un lot grozav, fiind mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această partidă, în ciuda faptului că are avantajul propriului teren de partea sa.

Gruparea gazdă are un parcurs foarte slab în campionat, având în vedere faptul că este ultima în clasament, cu doar patru puncte din 21 posibile. Și-a trecut în cont un singur succes și un singur egal, suferind cinci înfrângeri, de-a lungul acestor partide marcând cinci goluri, primind cu șapte mai multe.

Ultimul meci disputat pe teren propriu a fost de bun augur pentru cei de la Venezia, aducându-le un succes, aceștia impunându-se cu 2-0 în duelul cu Genoa. De atunci au disputat două partide, ambele în deplasare, pierzând cu 2-1 cu AS Roma, dar și cu același scor și cu Hellas Verona.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Joronen; Idzes, Svoboda, Sverko; Candela, Ellertsson, Nicolussi Caviglia, Zampano; Busio, Oristanio; Pohjanpalo

Atalanta vine după două victorii categorice

Este fără dubii una dintre echipele de top din cadrul fotbalului italian, care, pe lângă faptul că dispune de un lot mai valoros decât al adversarei sale, are și performanțe mult mai mari și, implicit, mai multă experiență, așa că, după cum era de așteptat, pornește ca mare favorită la victorie.

Bergamascii se situează în prima jumătate a clasamentului din Serie A, fiind pe locul al optulea, cu zece puncte acumulate în șapte etape. Aceștia au reușit trei victorii și un egal, suferind trei eșecuri, de-a lungul acestor partide înscriind 16 goluri, primind nu mai puțin de 13.

Cei de la Atalanta au un moral bun înainte de această înfruntare, având în vedere faptul că vin după trei partide consecutive fără eșec. Au remizat mai întâi cu Bologna, scor 1-1, urmând apoi două victorii, învingând-o pe Shakhtar Donetsk la scor de neprezentare, dar și pe Genoa cu 5-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Carnesecchi; De Roon, Hien, Kolasinac; Bellanova, Ederson, Pasalic, Zappacosta; De Ketelaere, Lookman; Retegui

Ponturi pariuri Venezia vs Atalanta

După cum menționam, Atalanta este net superioară din orice punct de vedere, așa că avem mari pretenții de la aceasta, de aceea ne așteptăm să obțină toate cele trei puncte puse în joc. Adversara este una modestă, care nu impresionează deloc, astfel că, bazându-ne și pe forma sa, vom miza cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri Unibet.

Atalanta câștigă @ Cota 1.57

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite