Girona vs Real Sociedad – Ponturi Pariuri La Liga 19.10.2024

Girona vs Real Sociedad
Girona vs Real Sociedad (sursa foto – facebook.com)

Girona vs Real Sociedad este un duel din cadrul campionatului spaniol, acesta contând pentru etapa a zecea, fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 19:30, urmând să se desfășoare pe “Estadio Municipal de Montilivi”.

Girona vs Real Sociedad, meci echilibrat

Protagoniste în această înfruntare vor fi două dintre echipele care reprezintă Spania în cupele europene în acest sezon, așa că avem multe motive să credem că vom avea parte de spectacol. Așadar, pentru duelul dintre Girona vs Real Sociedad am ales să pariem pe varianta golurilor, mai ales că la agenția de pariuri online Unibet avem o cotă foarte bună de 1.90.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Girona vs Real Sociedad

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită în această confruntare, primind o cotă de 2.43 la Unibet. De partea cealaltă, pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.00 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Girona vs Real Sociedad
Cote pariuri Girona vs Real Sociedad

Girona vine după o victorie importantă

Este clar că nu mai este la nivelul din sezonul precedent, când termina pe locul al treilea din La Liga, însă rămâne o echipă periculoasă, ce poate scoate rezultate impresionante cu orice adversar, mai ales pe teren propriu, acolo unde suporterii au un rol important de fiecare dată.

Gruparea “alb-roșie” se situează în zona mediană a clasamentului din La Liga, în prezent ocupând doar un modest loc 11, cu doar 12 puncte din 27 posibile. Cele nouă runde de campionat i-au adus trei victorii, trei egaluri și trei eșecuri, în toate aceste partide marcând 11 goluri, primind cu unul mai mult.

Catalanii au un moral bun înainte de acest joc, în ultimul meci obținând un succes foarte important, impunându-se cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu Athletic Bilbao. Au pus astfel capăt unei serii de șase partide consecutive fără succes, în care au înregistrat patru înfrângeri și două egaluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga; A Martinez, D Lopez, Krejci, Gutierrez; Martin, Herrera; Asprilla, Van de Beek, Danjuma; Ruiz

Real Sociedad nu impresionează în acest sezon

Dacă ținem cont de realizările din ultimii ani, dar și de valoarea lotului de care dispune, am putea spune fără să stăm prea mult pe gânduri că este una dintre cele mai importante echipe ale Spaniei, însă care nu impresionează deloc în actuala ediție de campionat.

Bascii se găsesc în prezent în a doua jumătate a clasamentului din La Liga, ocupând un modest loc 15, cu doar nouă puncte acumulate, fiind la un singur punct de zona retrogradării. Cele nouă etape le-au adus două victorii, trei egaluri și patru înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând șapte goluri, primind cu unul mai mult.

În precedentele nouă jocuri, cei de la Real Sociedad au bifat o singură victorie, în duelul de pe teren propriu cu Valencia, impunându-se la scor de neprezentare. În acest interval au suferit patru eșecuri, remizând de patru ori, ultima dată cu Atletico Madrid, în meciul anterior.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Remiro; Aramburu, Zubeldia, Aguerd, Gomez; Zubimendi; Kubo, Sucic, Mendez, Becker; Oyarzabal

Ponturi pariuri Girona vs Real Sociedad

Această confruntare este una foarte complicată, fiind deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Ambele formații sunt capabile să scoată un rezultat pozitiv, având resurse în ofensivă, motiv pentru care vom alege să pariem pe varianta golurilor, mai ales că avem o cotă foarte bună de 1.90 la cei de la agenția de pariuri online Unibet, care își poate face loc foarte simpli și pe Biletul Zilei.

Ambele marchează @ Cota 1.90

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite