Genoa – Bologna Ponturi Pariuri Serie A 19.10.2024

Genoa - Bologna
Genoa – Bologna (sursa foto – facebook.com)

Genoa – Bologna este o partidă programată să se joace sâmbătă, în data de 19 octombrie, de la ora 16:00, aceasta contând pentru runda a opta din cadrul campionatului italian, urmând să se dispute pe “Stadio Luigi Ferraris”.

Pariem simplu la Genoa – Bologna

Avem o mulțime de meciuri azi în cele mai importante campionate din Europa, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, venind cu tot felul de materiale interesante din care vă puteți inspira. În acest articol am analizat Genoa – Bologna, meci pentru care am decis să pariem simplu, pe varianta golurilor, înt-o cotă de 1.40 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Genoa – Bologna

După cum era de așteptat, formația vizitatoare este ușor favorită în această înfruntare, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de bookmakeri. La Unibet, aceasta primește cota 2.38 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 3.20.

Cote pariuri Genoa - Bologna
Cote pariuri Genoa – Bologna

Genoa traversează o perioadă foarte slabă

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu o adversară mai valoroasă, care are de asemenea și ceva mai multă experiență.

“Roș-albaștrii” nu impresionează deloc în actuala stagiune, însă, ce-i drept, nici nu au așteptări prea mari, jucând strict pentru evitarea retrogradării. În prezent, aceștia sunt pe locul 18 al clasamentului din Serie A, primul ce duce în eșalonul secund, cu cinci puncte acumulate în șapte etape. Aceștia au înregistrat un succes, două egaluri și patru eșecuri, meciuri în care au înscris cinci goluri, primind de trei ori mai multe.

Cei de la Genoa trec printr-o perioadă foarte grea, având în vedere faptul că sunt fără victorie de șase partide. În acest interval au obținut doar un singur rezultat pozitiv, remizând cu AS Roma, de atunci legând patru înfrângeri la rând, ultima dată pierzând cu un neverosimil 5-1 în fieful Atalantei.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Leali; Vogliacco, Bani, Vasquez; Zanoli, Thorsby, Bohinen, Frendrup, Martin; Miretti; Pinamonti

Bologna este fără victorie de trei meciuri

Este departe de nivelul din sezonul precedent, cel puțin dacă ne raportăm la evoluțiile de până acum, însă este cu siguranță superioară adversarei sale, așa că agențiile de pariuri au multe motive să o dea ca favorită, chiar dacă va avea o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

Gruparea vizitatoare nu se poate lăuda nici ea cu un parcurs grozav în actuala ediție de campionat, ținând cont de faptul că, după șapte etape, ocupă doar locul al 13-lea al clasamentului, cu opt puncte. Până acum a izbutit o victorie, remizând de cinci ori, suferind un eșec, în urma acestor jocuri înscriind șapte goluri, primind cu două mai multe.

Cei de la Bologna sunt fără victorie de trei partide, ultima dată impunându-se cu Monza în deplasare. De atunci, aceștia au înregistrat două rezultat de egalitate, ambele în campionat, jucând cu Atalanta și Parma, suferind de asemenea și un eșec, pierzând cu Liverpool în Champions League.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Skorupski; Posch, Beukema, Erlic, Miranda; Freuler, Aebischer; Orsolini, Fabbian, Ndoye; Castro

Ponturi pariuri Genoa – Bologna

Această confruntare este una destul de complicată, cel puțin din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Ambele formații au nevoie de puncte, dar și de un rezultat bun pentru moral, așa că ne așteptăm să dea totul pe teren și să ne ofere un duel pe cinste, motiv pentru care vom miza pe varianta golurilor, minim două fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.40

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite