Leeds United vs Sheffield United, Cota 2 pentru un Super Pariu, 18.10.2024

Leeds United vs Sheffield United, Cota 2 pentru un Super Pariu, 18.10.2024
Leeds United vs Sheffield United, Cota 2 pentru un Super Pariu, 18.10.2024 (sursa foto – facebook.com)

Vineri, în data de 18 octombrie, cu începere la ora 22:00, va avea loc duelul dintre Leeds United vs Sheffield United, acesta contând pentru etapa a zecea din Championship, urmând să se desfășoare pe “Elland Road”.

Pariem în cota 2 pe Leeds United vs Sheffield United

Duelul dintre Leeds United vs Sheffield United este unul foarte interesant, în care vom avea ca protagoniste două formații angrenate în cursa pentru promovarea în Premier League. Noi ne așteptăm să asistăm la un duel pe cinste, așa că am ales un Super Pariu în cota 2, în care avem mare încredere că ne va dubla investiția.

Pachet de 500 RON Bonus

Cote pariuri Leeds United vs Sheffield United

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, formația gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce nu surprinde deloc. La Superbet, aceasta primește o cotă de 1.80 la victorie, iar de partea cealaltă, pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 4.20.

Cote pariuri Leeds United vs Sheffield United
Cote pariuri Leeds United vs Sheffield United

Leeds United este neînvinsă de patru etape

Conform site-urilor de specialitate, are la dispoziție un lot mult mai valoros decât al adversarei sale, astfel că nu este de mirare faptul că agențiile de pariuri au ales să o dea ca favorită în această înfruntare, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

“Albii” se situează în prezent pe poziția a cincea a clasamentului din Championship, cu 16 puncte acumulate în nouă etape, fiind la trei lungimi de primele două locuri, cele care duc direct în primul eșalon. Până acum au bifat patru victorii și patru egaluri, suferind un eșec, în urma acestor jocuri marcând 15 goluri, primind 17.

Cei de la Leeds United sunt fără înfrângere de patru etape, interval în care au obținut opt puncte. Aceștia s-au impus în duelurile cu modestele Cardiff și Coventry, câștigând cu 0-2, respectiv 3-0, urmând apoi două remize, jucând cu Norwich City și Sunderland.

ECHIPA PROBABILĂ: Meslier; Bogle, Rodon, Struijk, Firpo; Tanaka, Rothwell; Gnonto, Aaronson, Ramazani; Piroe

Sheffield United, fără eșec în campionat

Poate că nu este la nivelul adversarei sale pe hârtie, cel puțin atunci când ne raportăm la valoare, însă este capabilă să pună probleme, având în vedere faptul că este peste aceasta în clasamentul din Championship, având un parcurs foarte bun în acest început de campionat.

Oaspeții sunt în prezent pe locul al doilea, la egalitate cu liderul Sunderland, însă trebuie menționat faptul că aceștia au primit și o penalizare de 2 puncte din partea federației. Pe parcursul celor nouă etape de campionat nu au suferit niciun eșec, reușind șase victorii și trei remize, meciuri în care au punctat de 12 ori, primind doar trei goluri.

În precedentele șase partide disputate, cei de la Sheffield United au înregistrat cinci victorii, ultima venind în confruntarea de pe teren propriu cu Luton Town, echipă venită din Premier League, în fața căreia s-a impus cu 2-0.

ECHIPA PROBABILĂ: Cooper; Gilchrist, Ahmedhodzic, Souttar, Burrows; Arblaster, Souza; Rak-Sakyi, O’Hare, Hamer; Moore

Super Pariu la Leeds United vs Sheffield United

În această confruntare ne așteptăm să avem parte de spectacol, ambele formații arătând bine în acest sezon, motiv pentru care vom alege un pariu pe goluri, pornind de la premisa că ambele vor înscrie. De asemenea, pe Super Pariul nostru avem și varianta “1X”, deoarece mizăm pe faptul că Leeds United, formație mai valoroasă, dar care beneficiază și de avantajul propriului teren, va scoate minim un punct. Așadar, avem un pariu în cota 2, în care avem mare încredere că ne va aduce profit.

Leeds United vs Sheffield United Cota 2
Leeds United vs Sheffield United Cota 2
PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite