Raul Florucz își schimbă cetățenia pentru naționala României

Raul Florucz își schimbă cetățenia pentru nationala României
Sursa foto: Facebook

Raul Florucz in varsta de 23 de ani este un nume de care cu siguranță o să auzim în viitor pentru că acesta dorește să își schimbe cetățenia pentru Romania. Odată cu venirea lui Mircea Lucescu putem spune că și mentalitatea echipei naționale s-a schimbat, un lucru bun si incurajator pentru fotbalistii din diaspora.

 Raul Florucz este născut și crescut în Vocklabruck din părinți romani, ce au proveniență în Arad. Jucătorul face parte în prezent din lotul international de tineret al Austriei, însă a declarat în urma cu doi ani că și-ar dori să reprezinte națională de fotbal a României.

  • 700.000 de euro este cota de piata a jucatorul, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 36 de meciuri are in total in tricoul lui Olimpija Ljubljana
  • 12 goluri a marcat atacantul pentru echipa din Slovenia

Raul Florucz discuție oficială cu Mircea Lucescu

Mihai Stoichiță (70 de ani), directorul tehnic al FRF, a spus că Răul Florucz este în pragul „schimbării cetățeniei”, iar pe viitor ar putea apărea în naționala lui Mircea Lucescu. Pe data de 11 octombrie 2024 a avut loc o discuție cu jucătorul, iar acesta se afla la ambasada Sloveniei. Se pare că în curând vă face mișcarea ce îl vă face eligibil pentru convocarea la echipa națională. Cu siguranță este o opțiune interesanta pentru “Îl Luce”, având în vedere că tehnicianul roman caută jucători de perspectiva în vederea obținerii un loc pentru Campionatul Mondial din 2026.

Pe ce post joacă Raul Florucz?

Cei care sunt pasionați de ponturi pariuri și analizează cu atenție fiecare campionat o să cunoască mai multe detalii despre fotbalistul cu profil ofensiv. În prezent, acesta este legitimat Olimpija Ljubljana, grupare din campionatul Sloveniei. Răul Floruc a marcat opt ​​goluri în toate competițiile pentru Olimpia Ljubljana în acest sezon. Jucătorul a adunat în total trei prezente în reprezentativa U19 a Austriei. Acesta a fost transferat anul decutre de Olimpija pentru suma de 100.000 euro de la Lokomotiva Zagreb.

JOACA CU 500 RON BONUS PE CIPRU VS ROMANIA

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite