Cine este arbitrul din Cipru vs România? Recent, l-a eliminat pe Darius Olaru

Cine este arbitrul din Cipru vs România? Recent, l-a eliminat pe Darius Olaru / sursă foto Facebook.com

Dacă te întrebi cine este arbitrul din Cipru vs România, ei bine numele probabil îți este destul de cunoscut. Sascha Stegermann se va afla la centru în meciul de la Larnaca de pe 12 octombrie, programat la ora 21:45.

Marco Achmueller şi Christof Guesch au fost nominalizați în brigata lui Stegermann pentru meciul din Nations League, în timp ce Tobias Reichel este al patrulea oficial.

Cine este arbitrul din Cipru vs România, care l-a eliminat recent pe Olaru?

Arbitrul german tocmai ce a arbitrat-o pe FCSB în deplasarea de la PAOK din Europa League, acolo unde campioana României s-a impus cu scorul de 1-0. Stergermann a fost protagonistul unei faze foarte importante după pauză, atunci când i-a acordat al doilea cartonaș galben căpitanului celor de la FCSB și l-a eliminat.

Acum, Darius Olaru se pregătește alături de colegii săi pentru al 3-lea meci din grupele Nations League, pe terenul cipriotilor. Tricolorii sunt mari favoriți în ofertele caselor de pariuri online, având o cotă de 1.50 – 1.60. Mircea Lucescu va aborda deplasarea din Cipru cu următorul lot:

  • Portari: Florin Niță (Damac), Ștefan Târnovanu (FCSB), Horațiu Moldovan (Sassuolo);
  • Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Cristi Manea (Rapid), Andrei Burcă (Baniyas), Radu Drăgușin (Tottenham), Virgil Ghiță (Cracovia), Alexandru Pașcanu (Rapid București), Nicușor Bancu (Universitea Craiova), Alexandru Chipciu (U Cluj);
  • Mijlocași: Deian Sorescu (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Nicolae Stanciu (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Victor Dican – cel care l-a înlocuit pe Adrian Șut (Farul), Ianis Hagi (Rangers), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (Al-Gharafa), Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova);
  • Atacanți: Denis Drăguș (Trabzonspor), George Pușcaș (Bodrum), Denis Alibec (Farul Constanța)
Pariază pe Cipru vs România cu 500 RON BONUS

Echipele românești nu sunt străine de numele care răspune la întrebarea ”Cine este arbitrul din Cipru vs România?”. Sascha Stegermann s-a aflat la centru în 2022, în meciul dintre FCSB și West Ham din Conference League, câștigat de britanici cu scorul de 3-0.

De asemenea, în același an, a arbitrat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe în preliminariile Conference League, atunci când a cedat pe terenul celor de la DJurgaardens, cu scorul de 3-1. Tot în 2022, pe data de 7 iunie, cu Stegermann la centru România a cedat în Nations LEague cu Bosnia – scor 1-0.

Pariorii care își doresc să parieze pe cartonașe sau alte alegeri speciale, cu siguranță se întreabă cine este arbitrul din Cipru vs România. Iată așadar că noi avem răspunsul!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite