Bolivia vs Columbia – Ponturi Pariuri Preliminarii Cupa Mondială 10.10.2024

Bolivia vs Columbia
Bolivia vs Columbia (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Bolivia vs Columbia este una ce contează pentru preliminariile sud-americane ale Campionatului Mondial, aceasta contând pentru runda a noua. Este programată să se joace joi seara, de la ora 23:00, pe “Estadio Municipal de El Alto”.

Ce pariem la Bolivia vs Columbia?

La prima vedere, meciul dintre Bolivia vs Columbia pare unul destul de simplu, în care oaspeții sunt mari favoriți la victorie. Ei bine, situația stă complet diferit, duelul fiind unul extrem de echilibrat, în care, într-adevăr, columbienii au un mare plus de valoare, însă bolivienii beneficiază de avantajul propriului teren, jucând la o altitudine destul de mare, cu care jucătorii din afara Boliviei nu sunt obișnuiți. Noi am ales să pariem pe goluri, așa că am selectat un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.88, pe care îl puteți găsi în partea de jos a materialului.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Bolivia vs Columbia

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, ar trebui să ne așteptăm la un duel extrem de echilibrat. Cei de la Unibet înclină ușor balanța în favoarea oaspeților, cărora le oferă o cotă de 2.65 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor atribuie o cotă de 2.75.

Cote pariuri Bolivia vs Columbia
Cote pariuri Bolivia vs Columbia

Bolivia este greu de învins pe teren propriu

Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei sale, fiind de asemenea depășită în mod clar și la capitolul experiență. Este însă avantajată de faptul că joacă acasă, unde meciurile se dispută la 4.100 m deasupra nivelului mării, iar jucătorii sunt obișnuiți cu efectele cauzate de altitudine.

Bolivienii visează la calificarea la Campionatul Mondial din 2026, în prezent ocupând locul al optulea al clasamentului, fiind la egalitate cu Paraguay, ocupanta locului de baraj, dar și la un punct de locul al șaselea, ultimul ce duce direct la turneu. Până acum au obținut trei victorii, suferind cinci eșecuri, în toate aceste partide marcând zece goluri, primind 15.

Acțiunea din septembrie a fost de bun augur pentru cei din Bolivia, aducându-le șase puncte. Aceștia s-au impus mai întâi cu Venezuela, câștigând cu un categoric 4-0 pe teren propriu, urmând apoi un succes în Chile, acolo unde s-au impus cu 1-2.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Viscarra; Medina, Haquin, Suarez, Sagredo; Robson Matheus, E Vaca, Villamil; Miguelito, Algaranaz, Fernandez

Columbia nu va avea deloc o misiune facilă

Vorbim de una dintre cele mai importante naționale din America de Sud, care de o bună perioadă se descurcă foarte bine, aceasta având din nou pretenții foarte mari, mai ales după finala disputată la Copa America, pe care a pierdut-o la limită contra Argentinei.

Columbienii vor merge cel mai probabil la turneul mondial de peste doi ani, având în vedere faptul că se situează pe treapta a doua a clasamentului, cu 16 puncte din 24 posibile, fiind la două lungimi în spatele Argentinei. Aceștia sunt fără eșec în opt meciuri, reușind patru victorii și patru remize, în urma acestor jocuri marcând nouă goluri, primind cinci.

Ultima deplasare le-a adus celor din Columbia un singur punct, jucând cu Peru, cu care au terminat la egalitate, scor 1-1. A urmat însă apoi un succes extrem de important pe teren propriu, reușind să se impună cu 2-1 în confruntarea cu Argentina, grație golurilor marcate de Yerson Mosquera și James Rodriguez.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Vargas; S Arias, Mina, Lucumi, Mojica; Rios, Lerma, J Arias; James, Duran, Diaz

Ponturi pariuri Bolivia vs Columbia

Columbia este fără dubii mult mai puternică, însă nu vom merge pe mâna acesteia, în condițiile în care Bolivia este extrem de periculoasă pe teren propriu. Noi anticipăm un duel echilibrat, cu reușite la ambele porți, așa că vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.88 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.88

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite