Biletul zilei azi din fotbal: Mizam doar pe gazde, 06.10.2024

Sursă foto: Facebook.com Chelsea FC

Biletul zilei continuă și astăzi, duminică, 6 octombrie 2024, în cota 2.21, fiind format din trei evenimente din sportul rege, fiind alese meciurile din cele mai importante campionate: Premier League și Serie A. Am ajuns la borna 7 a biletelor verzi câștigătoare la rând.

Astăzi mizăm exclusiv pe 3 soliste care vor juca pe propriul teren și în fața fanilor și care au prima șansă la câștigarea meciului.

MeciPronosticCotă
Aston Villa – Manchester UnitedȘansă dublă: 1X1.44
Bologna FC – Parma Calcio 1913Șansă dublă: 1X1.27
Chelsea FC – Nottingham ForestNiciun pariu pe egal: Chelsea1.21
Biletul zilei cota 2.21 la Betano, 6 octombrie 2024
100% BONUS la depunere 500 RON

Diavolii roșii suferă la toate capitolele

Aston Villa va primi vizita celor de la Manchester United, astăzi, 6 octombrie 2024, de la ora 16.00, într-un meci ce se anunță a fi foarte interesant. Gazdele vin cu moralul sus după o victorie în Champions League cu campioana Germaniei, Bayern Munich cu 1-0 într-un meci presărat cu puține ocazii de goluri.

Diavolii roșii sunt fără victorie de 4 meciuri în toate competițiile, aceștia reușind pe final să o egaleze pe Porto, într-un meci încheiat 3-3 în Champions League. Golurile formației antrenate de Erik ten Hag (54 de ani) au fost marcate de Rashford, Hojlund și Maguire, în timp ce Porto a punctat prin Pepe și Samu cu o dublă. Pontul nostru este: Aston Villa șansă dublă.

Parma se laudă doar cu ofensiva

Parma a început bine noul sezon în eșalonul superior. Trupa lui Man și Mihăilă a început încet încet să cedeze în toate meciurile din serie A, după victoria de moral în debutul sezonului contra lui AC Milan cu 2-1. După acest duel, Parma a pierdut 3 din alte 4 partide din campionatul intern, meciuri în care au încasat cel puțin 2 goluri de la adversari.

Bologna nu e nici ea mai brează în aceasta ediție de serie A și caută prima victorie, după o înfrângere și 4 rezultate de egalitate. Pronosticul nostru se îndreaptă către o șansă dublă pe gazde.

Chelsea câștigă în Champions League cu rezervele

Chelsea își propune să obțină o a patra victorie consecutivă acasă în toate competițiile, adversara de astăzi fiind Nottingham Forest care va face vizita pe Stamford Bridge în Premier League.

În mijlocul săptămânii, Chelsea a fost favorită să câștige acasă împotriva celor de la Gent cu o cotă de 1.15 la victorie, meci în care a câștigat cu scorul de 4-2, formația gazdă având jumătate de echipă la odihnă. Totuși, Wesley Fofana, Romeo Lavia și Cole Palmer, neimplicați joi seara neînscriși în lotul nostru din Conference League, ar putea juca în acest weekend dacă Maresca trimite o echipă similară cu cea care a învins Brightonul.

Se așteaptă ca Reece James să fie singurul absent al Blues, deși Maresca a confirmat joi seară că Carney Chukwuemeka a lipsit împotriva lui Genk din cauza unei afecțiuni medicale.

Am evitat să mizez pe o victorie clară a lui Chelsea, având în vedere că Nottingham se descurcă bine în deplasare, acolo unde a bifat 2 victorii și un egal, una din victorii fiind împotriva cormoranilor de la Liverpool.

Biletul zilei azi din fotbal în cota 2.21, 6 octombrie 2024 la Betano

Biletul zilei în cota 2.21 bifează 3 evenimente importante din fotbal din competiții de top precum Premier League și Serie A. Aston Villa poate profita de incertitudinea celor de la Man Utd cu privire la păstrarea antrenorului, în timp ce Bologna caută prima victorie în serie A.

Biletul zilei azi din fotbal: Mizam doar pe gazde, 06.10.2024

100% BONUS la depunere 500 RON
PARIAZĂ BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite