Biletul Zilei din Pariuri Speciale 06.10.2024 – Pariem pe șuturi, cornere și cartonașe

Biletul Zilei din Pariuri Speciale 06.10.2024 - Pariem pe șuturi, cornere și cartonașe
Biletul Zilei din Pariuri Speciale 06.10.2024 – Pariem pe șuturi, cornere și cartonașe (sursa foto – facebook.com)

Astăzi ne așteaptă o mulțime de partide interesante în cele mai importante campionate din Europa, așa că nu puteam să stăm cu mâinile în sân, motiv pentru care am decis să alcătuim Biletul Zilei din Pariuri Speciale, pe care am inclus cinci evenimente, cu care am obținut o cotă de 8.

Biletul Zilei din Pariuri Speciale 06.10.2024

MeciOraCotaPronostic
Aston Villa vs Man United16:001.55Peste 9,5 cornere
Chelsea vs Nottingham16:001.42Cole Palmer peste 1,5 șuturi pe poartă
Frankfurt vs Bayern18:301.44Peste 8,5 șuturi pe poartă
Fiorentina vs AC Milan21:451.65Fiecare echipă primește minim 2 cartonașe
FCSB vs Gloria Buzău21:001.52FCSB peste 5,5 șuturi pe poartă
Biletul Zilei din Pariuri Speciale 06.10.2024

Pentru biletul nostru am apelat la oferta agenției de pariuri online Betano, care dispune de o mulțime de variante de pariere, de cote foarte bune, dar și de un pachet de bun-venit foarte atractiv. Dacă vrei să pariezi cu un bonus de până la 500 RON, atunci deschide-ți un cont nou prin bannerul de mai jos!

100% BONUS la depunere 500 RON

Avem două meciuri din Premier League pe Biletul Zilei din Pariuri Speciale

Nu puteam să trecem peste duelurile din Premier League, având în vedere că avem nume mari implicate în acțiune. Aston Villa vs Manchester United se anunță a fi un duel foarte interesant, cu două formații care în acest sezon reprezintă Anglia în cupele europene. Aston Villa are un moral foarte bun după succesul cu Bayern Munchen din Champions League, spre deosebire de Manchester United, care caută să dea replica după eșecul cu Porto din Europa League. Anticipăm un duel în care ambele vor da totul pentru victorie, așa că avem motive să credem că va fi spectacol.

În celălalt duel o avem ca protagonistă pe Chelsea, formație care se află în mare formă și este mare favorită în disputa de pe teren propriu cu Nottingham Forest. Noi nu vom merge pe un succes al acesteia, ci mizăm pe faptul că Palmer, fără dubii cel mai periculos jucător al londonezilor, va pune mari probleme defensivei adverse, așa că pariem pe faptul că va cadra minim două șuturi pe poartă.

Așteptăm spectacol la Frankfurt vs Bayern

Frankfurt vs Bayern este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, în care vom avea ca protagoniste două dintre echipele de top ale Germaniei, ambele fiind extrem de ofensive. Cel mai probabil vom avea parte de multe goluri, însă, pornind de la această idee, vom miza pe faptul că cele două echipe vor trimite cel puțin nouă șuturi pe spațiul porții.

Atinge tensiunea cote înalte la Fiorentina vs Milan?

Fiorentina vs AC Milan este derby-ul etapei a șaptea din Serie A, în care ambele formații au mare nevoie de puncte. Gruparea gazdă caută să se apropie de locurile europene, în timp ce oaspeții încearcă să țină cât mai aproape de primul loc. În mod normal, cum miza este destul de mare, ne așteptăm ca tensiunea să fie la cote înalte în acest duel, așa că ar trebui ca arbitrul să aibă de lucru, motiv pentru care alegem un pariu pe cartonașe.

Biletul Zilei din Pariuri Speciale
Biletul Zilei din Pariuri Speciale

FCSB are un moral bun după victoria cu PAOK

FCSB traversează o formă foarte bună, venind după trei victorii consecutive, cu RFS și PAOK în Europa League, dar și cu Sepsi OSK în campionat. Bazându-ne pe acest aspect, pe valoarea sa, dar și pe faptul că joacă în fața propriilor fani, ne așteptăm să se impună lejer. Nu mizăm însă pe un succes al său, ci pe faptul că va ataca în valuri și va trimite minim șase șuturi pe poartă, adversara fiind totuși una mai mult decât accesibilă.

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul Zilei din Pariuri Speciale

Sperăm că duminica se va încheia cu un succes din Biletul Zilei din Pariuri Speciale, având în vedere faptul că nu ne-am complicat prea mult. Evident, pot apărea surprize la tot pasul, iar dacă tu consideri că vreun pronostic nu îți inspiră încredere, poți să arunci o privire pe site-ul nostru, deoarece tipsterii XBets au venit cu tot felul de ponturi pariuri care ți-ar putea fi de mare ajutor.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite