Elfsborg vs AS Roma – Ponturi Pariuri Europa League 03.10.2024

Elfsborg vs AS Roma
Elfsborg vs AS Roma (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Elfsborg vs AS Roma este una din cadrul noului format de Europa League, aceasta contând pentru runda a doua, fiind programată să se joace joi seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute în Suedia, pe “Borås Arena”.

Pariem în cota 1.80 la Elfsborg vs AS Roma

Pentru astăzi avem o mulțime de partide interesante în Europa League și Conference League, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba, publicând pe site tot felul de materiale interesante, de la avancronici la variante de Biletul Zilei. Pentru confruntarea dintre Elfsborg vs AS Roma am ales să pariem într-o cotă atractivă de 1.80, care ne-ar putea aduce un profit decent.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Elfsborg vs AS Roma

Așa cum era de așteptat, formația oaspete pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind fără dubii net superioară adversarei sale. Aceasta primește o cotă de 1.80 la Unibet, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 4.40.

Cote pariuri Elfsborg vs AS Roma
Cote pariuri Elfsborg vs AS Roma

Poate Elfsborg să producă surpriza?

Vorbim de o echipă modestă, care nu se poate lăuda cu un lot extraordinar, iar de asemenea, nici la capitolul experiență nu stă prea bine, așa că bookmakerii au toate argumentele să o dea ca outsideră în această confruntare, deși beneficiază de avantajul propriului teren.

Suedezii nu au arătat deloc rău în primul meci din noua ediție de Europa League, însă, în ciuda evoluției bune, aceștia nu au obținut niciun punct. S-au deplasat în Olanda, pe terenul celor de la AZ Alkmaar, acolo unde, deși au condus cu 0-1, au pierdut în cele din urmă cu 3-2.

În weekend, cei de la Elfsborg au obținut un succes în campionatul intern, care le-a dat un moral bun înaintea acestei partide. Au mers în fieful modestei Kalmar, unde s-au impus cu 1-3, încheind astfel și o serie de trei partide consecutive fără victorie.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pettersson; Larsson, Buhari, Yegbe; Hedlund, B. Zeneli, Ouma, Hult; A. Zeneli, Baidoo, Qasem

AS Roma vine după cinci partide fără eșec

Pe lângă faptul că este o echipă mult mai valoroasă, aceasta are și mult mai multă experiență la nivel european, iar de asemenea, evoluează și într-un campionat mult mai bine cotat. Așadar, după cum era și normal de altfel, pornește ca favorită la victorie.

Capitolinii au impresionat în ultimele două ediții de Europa League, în urmă cu două sezoane jucând finala, în timp ce în stagiunea anterioară au atins semifinalele. În noul format, aceștia au început cu un rezultat de egalitate, jucând cu Athletic Bilbao pe teren propriu, într-un meci în care au avut 1-0 până în minutul 85.

Cei de la AS Roma sunt fără eșec de cinci partide, înterval în care au înregistrat două victorii. Ultima a venit în weekend, în duelul de pe teren propriu cu Venezia, în care s-au impus cu 2-1, după ce au întors scorul de la 0-1, grație golurilor marcate de Cristante și Pisilli.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Ryan; Hermoso, Hummels, Ndicka; Abdulhamid, Pisilli, Paredes, Angelino; Soule, Baldanzi; Shomorudov

Ponturi pariuri Elfsborg vs AS Roma

După cum menționam, AS Roma este echipa mai valoroasă, care are de asemenea și un mare plus de experiență, așa că avem mari pretenții de la aceasta, mai ales că are un moral bun după succesul din weekend. E drept, joacă în deplasare, însă are resursele necesare pentru a obține toate cele trei puncte, iar noi vom merge cu încredere pe mâna sa, la o cotă foarte bună de 1.80 oferită de Unibet.

AS Roma câștigă @ Cota 1.80

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite