Qarabag vs Malmo – Ponturi Pariuri Europa League 03.10.2024

Qarabag vs Malmo
Qarabag vs Malmo (sursa foto – facebook.com)

Qarabag vs Malmo este un duel care le are ca protagoniste pe campioanele Azerbaijanului și Suediei, cele două urmând să se întâlnească în această seară, de la ora 19:45, pe “Tofiq Bahramov Stadium”, în cadrul rundei a doua din noul format Europa League.

Ponturi pariuri Qarabag vs Malmo

Poate că acest duel nu spune prea multe la prima vedere, în condițiile în care se vor înfrunta două dintre cele mai slabe echipe din Europa League, strict din punct de vedere al valorii. Vorbim însă de două formații cu experiență europeană, care ne așteptăm să ne ofere un duel pe cinste, motiv pentru care am ales un pariu pe goluri, într-o cotă mai mult decât decentă de 1.58.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Qarabag vs Malmo

Gruparea gazdă este văzută ca favorită de casele de pariuri, ceea ce era și normal de altfel, aceasta primind o cotă de 1.92 la Unibet în cazul unui succes. De partea cealaltă, pentru un eventual succes al formației vizitatoare avem o cotă de 3.95 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Qarabag vs Malmo
Cote pariuri Qarabag vs Malmo

Qarabag, patru victorii în ultimele cinci meciuri

Este fără dubii cea mai bună echipă din Azerbaijan, care, pe lângă faptul că domină în campionatul intern de multă vreme, aceasta se poate lăuda cu prestații notabile la nivel european, mai ales în ultimele sezoane. Bookmakerii o dau ca favorită, marele său avantaj fiind terenul propriu, unde suporterii pot avea și ei un rol important.

Azerii au jucat în acest sezon în preliminariile Champions League, unde au ajuns până în faza play-off-ului, acolo unde au pierdut clar cu Dinamo Zagreb, scor 0-5 la general. Nici în Europa League nu au avut parte de startul dorit, în prima rundă pierzând la scor de neprezentare pe terenul lui Tottenham, deși au jucat în superioritate numerică din minutul 8.

În precedentele cinci partide disputate, cei de la Qarabag au înregistrat patru victorii, toate venind în campionatul intern. Ultima dată au dat piept cu cei de la Sabah Baku, cu care s-au impus pe teren propriu, câștigând cu 3-2.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Kochalski; Silva, Mustafazade, Huseynov, Jafarquilyev; Romao, Andrade, Bayramov, Benzia, Zoubir; Juninho

Malmo are dificultăți în deplasare

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune foarte complicată, jucând totuși în deplasare.

Suedezii, la fel ca adversarii lor, au reușit să atingă play-off-ul Champions League în acest sezon, fiind eliminați de Sparta Praga, pierzând cu 0-4 în dublă manșă. În Europa League, aceștia au început la rândul lor cu un eșec, în primul joc dând piept cu Rangers, pierzând cu 0-2 pe teren propriu.

Eșecul cu vice-campioana Scoției a fost și singurul suferit de Malmo în precedentele șase partide, interval în care a înregistrat trei victorii, ultima venind în weekend, în duelul de pe teren propriu cu modesta Mjallby, câștigând cu 2-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dahlin; Jansson, Rosler, Olsson; Larsen, Ali, Johnsen, Rosengren, Rieks; Thelin, Botheim

Pariul nostru la Qarabag vs Malmo

Într-adevăr, Qarabag este favorită în această înfruntare, însă noi nu vom merge pe mâna sa, Malmo fiind capabilă să pună probleme, având resursele necesare pentru a scoate un rezultat pozitiv, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Așadar, vom merge cu încredere pe varianta golurilor, pornind de la premisa că ambele vor înscrie, recomandarea noastră primind o cotă de 1.58 la Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.58

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite