Biletul Zilei pe goluri din Champions League, 1 octombrie – Așteptăm spectacol în această seară

Biletul Zilei pe goluri din Champions League, 1 octombrie - Așteptăm spectacol în această seară
Biletul Zilei pe goluri din Champions League, 1 octombrie (sursa foto – facebook.com)

Când vorbim de Champions League, ne așteptăm automat la meciuri spectaculoase, fiind fără dubii cea mai tare competiție inter-cluburi a planetei. Așadar, nu puteam să trecem peste această zi fără să alcătuim Biletul Zilei pe goluri din Champions League, în care avem încredere că ne poate aduce profit.

Biletul Zilei pe goluri din Champions League

MeciOraCotaPronostic
Arsenal vs PSG22:001.70Ambele marchează
Leverkusen vs Milan22:001.55Ambele marchează
PSV vs Sporting22:001.47Ambele marchează
Biletul Zilei pe goluri din Champions League, 1 octombrie

Pe biletul nostru am ales să includem doar trei evenimente, iar la toate ne așteptăm să avem parte de reușite la ambele porți. Cu cele trei ponturi pariuri selectate am scos o cotă aproape de 4, care, în teorie, are șanse bune de succes. Vezi în continuarea acestui material despre ce este vorba!

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul Zilei pe goluri din Champions League, cota 4

Arsenal vs PSG este primul meci de pe Biletul Zilei pe goluri din Champions League, iar cu siguranță este cel mai interesant duel de azi. În teren se vor înfrunta două super-echipe, ambele fiind fără înfrângere în actuala stagiune, iar în mod normal ar trebui să ne ofere o confruntare pe cinste, mai ales că acestea dispun de ofensive foarte bune. Londonezii au marcat în șapte dintre cele opt partide disputate, în timp ce parizienii au punctat în toate cele șapte jocuri de până acum, așa că avem toate motivele să credem că vom asista la un duel cu reușite la ambele porți.

Avem 3 pariuri pe Biletul Zilei pe goluri din Champions League

Bayer Leverkusen este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Europa, fiind extrem de ofensivă, însă nu se poate lăuda neapărat cu o defensivă extraordinară. Este mare favorită la casele de pariuri, însă rămâne de văzut dacă se va impune, având în vedere faptul că va da totuși piept cu AC Milan, echipă care are resursele necesare pentru a scoate un rezultat pozitiv, mai ales că traversează o formă foarte bună, venind după două victorii. Este greu de spus cine va scoate cele trei puncte, însă noi mizăm pe goluri, așa că nu ar conta prea mult învingătoarea.

Ne aduc golurile profit astăzi?

Într-unul dintre cele mai interesante meciuri de azi le vom avea ca protagoniste pe PSV Eindhoven și Sporting Lisabona, campioanele Olandei și Portugaliei. Ambele dispun de ofensive foarte bune, fiind echipe extrem de spectaculoase, iar în mod normal ar trebui să ne ofere un duel pe cinste, în care golurile nu vor lipsi. Ultima dată când olandezii nu marcau într-un meci oficial se întâmpla în martie, în duelul cu Dortmund din optimile Champions League, așa că avem motive să credem că vor puncta și de această dată, însă pare greu de crezut că vor scăpa fără gol primit, având în vedere faptul că portughezii sunt în mare formă, venind după opt victorii consecutive.

Biletul Zilei pe goluri din Champions League
Biletul Zilei pe goluri din Champions League
100% BONUS la depunere 500 RON

Spectacolul e la el acasă în Champions League

După cum puteți observa încă din titlu, Biletul Zilei se bazează strict pe pariuri pe goluri, iar toate recomandările noastre presupun reușite la ambele porți. Considerăm că am ales partidele cu cel mai mare potențial de spectacol, așa că avem mare încredere că putem bifa un succes în această seară. De asemenea, dacă doriți alte materiale din care vă puteți inspira, tipsterii XBets au analizat fiecare duel de Champions League în parte, așa că nu strică să aruncați o privire înainte să plasați biletele voastre.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite