Boca Juniors vs River Plate – Bet Builder Cota 2, 21 septembrie

Boca Juniors vs River Plate - Bet Builder Cota 2, 21 septembrie
Boca Juniors vs River Plate – Bet Builder Cota 2, 21 septembrie (sursa foto – facebook.com)

Duelul dintre Boca Juniors vs River Plate este unul dintre cele mai interesante ale zilei, în condițiile în care vom asista la una dintre cele mai mari rivalități din istoria fotbalului. Cele două formații se vor întâlni pentru a 263-a oară, în această seară, de la ora 22:00, pe “Estadio Alberto J. Armando”.

Așteptăm spectacol la Boca Juniors vs River Plate

Într-o astfel de partidă este greu de spus cine se va impune și nu rămâne decât să așteptăm spectacol. În mod normal nu ar trebui să lipsească, în condițiile în care ambele formații arată bine, iar cum rivalitatea este la cote maxime, ar trebui să avem parte de un duel pe viață și pe moarte. Așadar, noi am ales să pariem în consecință, iar dacă vrei să vezi ce ponturi pariuri am selectat, rămâi până la finalul materialului.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri Boca Juniors vs River Plate

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. La Betano, aceasta primește o cotă de 2.50 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților avem o cotă de 3.25.

Cote pariuri Boca Juniors vs River Plate
Cote pariuri Boca Juniors vs River Plate

Boca Juniors, fără eșec acasă de 21 de meciuri

Conform site-urilor de specialitate, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, agențiile de pariuri o dau ca favorită în acest duel, principalul său avantaj fiind terenul propriu, acolo unde este extrem de greu de învins, suporterii având un rol important de fiecare dată.

Gruparea gazdă nu o duce grozav în campionat, având în vedere faptul că se situează pe un modest loc 11, cu 21 de puncte acumulate în 14 partide. A înregistrat cinci victorii și șase remize, suferind trei eșecuri, în urma acestor jocuri marcând 19 goluri, primind cu cinci mai puține.

Ultimul joc nu a fost de bun augur pentru cei de la Boca Juniors, aducându-le un eșec, aceștia pierzând cu 2-1 în fieful celor de la Racing Club. După cum menționam însă, aceștia se descurcă de minune pe teren propriu, unde sunt fără înfrângere de 21 de jocuri, în acest interval bifând 16 victorii.

River Plate, neînvinsă de 10 partide

Este cea mai valoroasă echipă din Argentina, cel puțin pe hârtie, aceasta fiind peste nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii lotului, însă nu pornește cu prima șansă la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune extrem de complicată, jucând totuși în deplasare.

Oaspeții acestei înfruntări sunt chiar deasupra rivalilor lor în clasament, ocupând locul al zecelea, fiind la egalitate de puncte, având însă un golaveraj ceva mai bun. La rândul lor, aceștia au marcat de 19 ori de-a lungul celor 14 etape, însă au încasat doar 11 goluri.

Cei de la River Plate sunt fără eșec de zece partide, înterval în care, ce-i drept, nu au obținut decât patru victorii. În ultimul joc, aceștia s-au deplasat în Chile, pe terenul celor de la Colo Colo, cu care au scos un rezultat de egalitate, în prima manșă din sferturile de finală din Copa Libertadores.

Ponturi pariuri Boca Juniors vs River Plate

În această confruntare ne așteptăm să avem parte de spectacol total, având în vedere faptul că vorbim de cele mai puternice echipe din Argentina. Pe biletul nostru Bet Builder am inclus două ponturi pariuri, astfel că ne bazăm pe goluri, minim două fiind suficiente, dar și pe cornere, pornind de la premisa că vor fi minim nouă. Cu aceste pronosticuri am scos o cotă de 2.35, în care avem mare încredere.

Boca Juniors vs River Plate Bet Builder Cota 2
Boca Juniors vs River Plate Bet Builder Cota 2
ÎNCASEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite