Lecce vs Parma – Ponturi Pariuri Serie A 21.09.2024

Lecce vs Parma
Lecce vs Parma (sursa foto – facebook.com)

Runda a cincea din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Lecce vs Parma, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe “Stadio Via del Mare”.

Ce pariem la Lecce vs Parma?

Avem multe meciuri azi în campionatele de top din Europa, iar tipsterii site-ului XBets nu au stat degeaba, venind cu o mulțime de ponturi pariuri din care vă puteți inspira pentru biletele voastre. De exemplu, în acest material avem analiza duelului dintre Lecce vs Parma, dar și un pronostic într-o cotă foarte bună de 1.70, care își poate face loc pe Biletul Zilei sau chiar și pe un bilet în cota 2.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Lecce vs Parma

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, formația gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat. Cei de la Unibet oferă o cotă de 2.18 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o victorie a oaspeților oferă o cotă de 3.35.

Cote pariuri Lecce vs Parma
Cote pariuri Lecce vs Parma

Lecce este în creștere de formă

Conform cotelor oferite de site-urile de specialitate, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, principalul său avantaj în acest duel fiind terenul propriu, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor.

Gruparea gazdă se situează în prezent pe treapta a 13-a a clasamentului din Serie A, cu patru puncte acumulate de-a lungul celor patru etape. Până acum a înregistrat un succes și un egal, suferind două înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând un singur gol, primind nu mai puțin de șase.

Cei de la Lecce au început în actuala ediție de campionat cu două înfrângeri, pierzând cu 0-4 acasă cu Atalanta, dar și cu 2-0 pe terenul campioanei Inter. Vin însă după două jocuri fără gol primit, impunându-se la scor minim cu Cagliari, pe teren propriu, remizând apoi la scor alb cu Torino, în deplasare.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Falcone; Guilbert, Gaspar, Baschirotto, Gallo; Ramadani, Pierret; Morente, Oudin, Dorgu; Krstovic

Parma vine după două eșecuri in-extremis

După cum menționam, dispune de un lot mai puternic decât al adversarei sale, cel puțin pe hârtie, iar de asemenea, are prestații ceva mai solide decât aceasta în startul campionatului. Totuși, bookmakerii o dau ca outsideră, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând în deplasare.

Gruparea vizitatoare este chiar deasupra adversarei sale în clasamentul din Serie A, pe locul 12, fiind la egalitate de puncte, având însă un golaveraj mai bun. Aceasta a marcat șase goluri pe parcursul celor patru etape de campionat, primind cu unul mai mult.

Cei de la Parma au avut parte de un început foarte bun în noua ediție de campionat, în primul joc remizând cu Fiorentina pe teren propriu, scor 1-1, primind apoi și vizita celor de la AC Milan, pe care i-au învins cu 2-1. Au urmat apoi două înfrângeri in-extremis, pierzând cu Napoli, dar și cu Udinese, în ciuda faptului că în ambele dueluri au condus.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Suzuki; Del Prato, Balogh, Circati, Coulibaly; Bernabe, Hernani; Man, Sohm, Cancellieri; Bonny

Ponturi pariuri Lecce vs Parma

Parma arată foarte bine în ofensivă, iar în mod normal nu ar trebui să avem emoții în ceea ce privește un gol marcat de aceasta. De partea cealaltă, Lecce nu arată grozav în ofensivă, însă, având în vedere faptul că va înfrunta un adversar care are probleme în apărare, ne așteptăm să aibă un cuvând de spus, mai ales că joacă acasă. Așadar, mizăm pe varianta “ambele marchează”, la o cotă foarte bună de 1.70 propusă de Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.70

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite