Genoa vs AS Roma – Ponturi Pariuri Serie A 15.09.2024

Genoa vs AS Roma
Genoa vs AS Roma (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Genoa vs AS Roma este una programată să se joace în această după-amiază, de la ora 13:30, contând pentru runda a patra din cadrul campionatului italian, urmând să se dispute pe “Stadio Luigi Ferraris”.

Ce pariem la Genoa vs AS Roma?

Duminica aceasta ne așteaptă o mulțime de meciuri interesante, iar tipsterii XBets nu au stat degeaba și au venit cu tot felul de ponturi pariuri din care vă puteți inspira. În acest material avem analiza duelului dintre Genoa vs AS Roma, pentru care am ales o variantă de pariere în cota 1.90, pe care am selectat-o de la Unibet, agenție online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de atractiv.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Genoa vs AS Roma

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea vizitatoare pornește cu prima șansă în această înfruntare, așa cum era și normal de altfel. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.33 la victorie, în timp ce pentru un succes al formației gazdă oferă o cotă de 3.15.

Cote pariuri Genoa vs AS Roma
Cote pariuri Genoa vs AS Roma

Genoa caută să dea replica după ultimul meci

În ciuda faptului că este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această înfruntare, ceea ce era și normal de altfel, având în vedere faptul că va da piept cu o adversară mult mai valoroasă, care are pretenții mult mai mari.

“Roș-albaștrii” nu au așteptări prea mari în acest sezon, neavând la dispozițe un lot suficient de puternic încăt să atace locurile fruntașe, însă au resursele necesare pentru a evita retrogradarea fără emoții, așa cum s-a întâmplat și în sezonul precedent de altfel.

Cei de la Genoa au început în această ediție de campionat cu un rezultat de egalitate în duelul de pe teren propriu cu Inter Milan, campioana en-titre. A urmat apoi un succes la scor minim în fieful celor de la Monza, pentru ca în cele din urmă să piardă cu 0-2 în disputa de pe teren propriu cu Hellas Veona.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gollini; Vogliacco, Bani, Vasquez; Sabelli, Frendrup, Badelj, Malinovskyi, Martin; Vitinha, Pinamonti

AS Roma, fără victorie în această stagiune

Vorbim de una dintre echipele de top ale fotbalului italian, dacă ne raportăm atât la valoarea lotului de care dispune, cât și la performanțele înregistrate în ultimii ani. Este peste nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca favorită, deși nu va avea o misiune facilă, urmând să joace în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin greu.

Capitolinii au avut un parcurs destul de bun în sezonul anterior, aceștia atingând semifinalele Europa League, în timp ce în campionat au terminat pe poziția a șasea, la cinci puncte de locul al cincilea, ultimul care a dus în Champions League.

Cei de la AS Roma au început rău în noua stagiune, având în vedere faptul că sunt fără victorie după trei partide. Aceștia au început cu o remiză albă în fieful celor de la Cagliari, pierzând apoi acasă cu Empoli, scor 1-2, pentru ca în ultima etapă să scoată un nou egal, tot fără goluri, pe terenul lui Juventus.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Svilar; Mancini, Hermoso, Ndicka; Saelemaekers, Kone, Cristante, Pellegrini, Angelino; Dybala, Dovbyk

Ponturi pariuri Genoa vs AS Roma

AS Roma este echipa mai bună, cel puțin pe hârtie, însă forma nu o recomandă pentru un pariu, motiv pentru care evităm să mergem pe mâna sa. Noi ne așteptăm la un duel pe cinste, în care golurile vor veni la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.90 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.90

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite