Hull City vs Sheffield United – Cota 2 pentru un Super Pariu 13.09.2024

Hull City vs Sheffield United
Hull City vs Sheffield United (sursa foto – facebook.com)

Vineri, în data de 13 septembrie, cu începere la ora 22:00, va avea loc duelul dintre Hull City vs Sheffield United, acesta contând pentru runda a cincea din eșalonul al doilea al fotbalului englez, urmând să se dispute pe “MKM Stadium”.

Pariem în cota 2 pe Hull City vs Sheffield United

Ne facem încălzirea pentru acest weekend, în care vom avea o mulțime de partide în campionatele de top din Europa. E drept, ziua de vineri nu este una grozavă, însă, cu toate acestea, tipsterii site-ului XBets.ro au scos câteva ponturi pariuri interesante, din care vă puteți inspira. În acest material avem un Super Pariu în cota 2 la duelul dintre Hull City vs Sheffield United, care ne așteptăm să ne aducă profit.

Pachet de 500 RON Bonus

Cote pariuri Hull City vs Sheffield United

Casele de pariuri anticipează un duel destul de echilibrat, înclinând ce-i drept balanța spre formația vizitatoare, aceasta primind o cotă de 2.15 la Superbet. De partea cealaltă, pentru un succes al grupării gazdă avem o cotă de 3.40 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Hull City vs Sheffield United
Cote pariuri Hull City vs Sheffield United

Hull City caută primul succes în Championship

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot mai slab decât al adversarei sale, așa că nu este de mirare faptul că pornește cu șansa a doua în această confruntare, în ciuda faptului că beneficiază de avantajul propriului teren.

Gruparea gazdă nu impresionează deloc în acest început de sezon, având în vedere faptul că este a 19-a în clasament, cu doar trei puncte acumulate pe parcursul celor patru etape de până acum. A înregistrat trei rezultate de egalitate și un eșec, partide în care a punctat de două ori, primind patru goluri.

În ultima rundă de campionat, cei de la Hull City au făcut deplasarea în fieful celor de la Leeds United, care în acest sezon lupta pentru promovare. Nu au reușit să scoată un rezultat pozitiv, pierzând cu 2-0, având moralul afectat înainte de acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Pandur; Coyle, Jones, McLoughlin, Giles; Zambrano; Omur, Slater, Mehlem, Millar; Bedia

Sheffield United, fără eșec în campionat

Într-un clasament bazat pe valoarea loturilor, Sheffield United este a patra în Championship, fiind mult peste nivelul adversarei sale din acest punct de vedere, așa că bookmakerii au motive să o dea ca favorită, chiar dacă va avea o misiune dificilă, jucând în deplasare.

Oaspeții acestei înfruntări au un parcurs mult mai bun decât al adversarilor lor în această ediție de campionat, aceștia ocupând locul al optulea al clasamentului, cu șase puncte. Penalizați de federație cu -2 puncte, aceștia au reușit până acum două victorii și două remize, meciuri în care au înscris șase goluri, primind de două ori mai puține.

După trei partide consecutive fără succes, în care au remizat cu QPR și Norwich și au pierdut cu Barnsley, cei de la Sheffield United au obținut o victorie, în ultimul joc impunându-se la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Watford.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cooper; Gilchrist, Souttar, Ahmedhodzic, Burrows; Rak-Sakyi, Souza, Arblaster, Hamer; O’Hare; Moore

Super Pariu la Hull City vs Sheffield United

Această înfruntare este una extrem de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Noi așteptăm un duel pe cinste, în care nu este exclus să se înscrie la ambele porți, iar de asemenea, mizăm pe faptul și că vom avea parte de tensiuni, motiv pentru care vom include pe Super Pariul nostru și o variantă pe cartonașe. Recomandarea noastră primește o cotă de 2.40 la Superbet, iar dacă vrei mai multe ponturi pariuri, găsești pe site-ul nostru destule materiale din care te-ai putea inspira.

Super Pariu Hull City vs Sheffield United
PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite